Хороскоп

Седмичен хороскоп 20-26 ноември 2023

Седмичен хороскоп 20-26 ноември 2023

През седмицата 20 – 26 ноември 2023 г. много хора ще направят това, което се очаква от тях, но ще има и бунтарски контингент.

 

Космическата гама от транзити тази седмица ще ни накара да преливаме от щастие и благодарност и да плачем със сълзи на съжаление за минали действия, които не могат да бъдат поправени. В известен смисъл е логично, тъй като е краят на годината и това време на годината „се ражда бебето“ във всеки от нас.

 

Луната в квадрат Марс и Слънцето в секстил Плутон

Тази седмица започва с Луната в квадрат Марс и Слънцето в секстил Плутон, които заедно ни карат да влезем в състояние на приемане. На следващия ден, 21 ноември, гледаме към ствола на Марс секстил Плутон, което ни дава да разберем, че ако не се променим, ще изостанем.

 

Стрелец идва на помощ тази седмица, когато Слънцето влиза в знака на 22-ри. Завършваме седмицата с Марс в Стрелец, което ни дава да знаем, че каквото и да става, ще преминем през това и ще излезем от тази криза. Ще се оправим…без значение какво.

 

Какво очаква зодиите през новата седмица – 20-26 ноември 2023?

Овен

През седмицата от 20 до 26 ноември 2023 г. ще видите промени в настроението и как те влияят на начина, по който подхождате към важните хора в живота ви. Това не винаги е добре. Искате всичко да е наред, но много тежки транзити засягат всяко ваше движение тази седмица, Овен и някои от тях може да извадят на показ злото чудовище у вас.

Ако можете да пренебрегнете гневните избухвания, ще осъзнаете, че се справяте отлично.

Обърнете внимание на следните дати:  20, 21, 23, 24 ноември 2023. Тези дни ще бъдат вашите „тестови“ дни.  

 

Телец

Много е възможно да се разделите или с романтичен партньор или с добър приятел през седмицата 20-26 ноември 2023 г. Убедени сте, че е за добро. Взели сте решение и се чувствате прекрасно.

Ще забележите, че тази седмица често ще изпадате в размисъл. Енергията на Стрелец ще пристигне на бял кон и ще ви спаси от смучещата вихрушка на негативизма. Това ще ви донесе много ползи и ще ви направи оптимисти.

 

Ако в момента нямате това, което искате, тогава трябва да приемете този етап като част от вашето развитие. Нищо не е свършило и всичко тепърва започва. Имате време да започнете отначало и да се промените към по-добро. Има добри хора, които се нуждаят от вашето внимание.

 

Обърнете внимание на 22 ноември – очакват ви добри новини и положително настроение.  

 

Близнаци

През седмицата от 20 до 26 ноември 2023 г. ще трябва да решите кой е приятел и кой – враг.

 

Започнали сте да се чудите дали съдбата ви не е постоянно да се съмнявате в хората, с които сте. Тъй като Луната в квадрат Меркурий и Марс секстил Плутон попадат в един и същи ден, можете да останете вкъщи, тъй като тези транзити ви карат да се чувствате странно. Много е важно да спрете да се подценявате.

Тази седмица, от 20 до 26 ноември 2023 г., ще видите, че продължавате да намирате начини да се унижавате. За щастие Слънцето в Стрелец няма да ви позволи да останете твърде дълго, което ще ви хвърли от другата страна на мрачните ви чувства.

Обърнете внимание на 22 ноември – това е времето, когато нещата ще се подобрят за вас.

 

Рак

През седмицата от 20 до 26 ноември 2023 г. ще осъзнаете необходимостта да бъдете важни е в основата на целия ви стрес. Стресът е ключов фактор през седмицата, въпреки че нещата в живота ви вървят доста добре и сте започнали да се наслаждавате напълно на любовта. Изглежда, че можете да си почивате на лаврите си, но не… не и тази седмица.

Обърнете внимание на 21 ноември –  Марс в секстил с Плутон е транзитът, който ще подобри живота ви.

 

Лъв

За вас периодът 20-26 ноември 2023 г. ще е период на финансови тревоги и въпреки че се опитвате да гледате положително на нещата. За щастие, вие сте заобиколени от много любящи хора, които ще се опитат да ви помогнат и да ви измъкнат от безпокойството.

А и Слънцето в Стрелец е щастливият ви транзит, който ще ви постави на правилния път.

 

Обърнете внимание на края на седмицата – 25 и 26 ноември, когато лунният тригон Плутон и лунният секстил Нептун ще ви заредят с положителна енергия и ще ви дадат сили да се справите с всичко негативно.

 

Дева

Това, което най-много бихте искали през седмицата от 20 до 26 ноември 2023 г., е да можете да НЕ работите. Чувствате се уморени. Но пък насочвате енергията си към успеха.

Независимо как се чувствате, предстоят много щастливи моменти. По отношение на личния чар ще ​​сте неудържими!

Обърнете внимание на следните дати:  20-ти, 21-ви, 22-ри и 23-ти ноември 2023. Важно е да поддържате баланс във всеки един аспект от живота си.

 

Везни

Седмицата от 20 до 26 ноември 2023 г. ще е изпълнена с луди емоции за вас. Това обаче не означава, че ще се отървете от каквито и да било задължения.

 

Всичко ще е фантастично, но бъдете внимателни – по време на транзити като Марс в квадрат със Сатурн, не трябва да се поддавате на импулса да бъдете нещо, което не сте.

Обърнете внимание на следните дати:  25-ти и 26-ти ноември, когато Луната е в тригон с Плутон в същото време в квадрат със Сатурн. Тези транзити предвещават промени в личния живот.

Скорпион

Възможно е през седмицата да изпитате различни чувства и емоции – враждебност, бунтовничество, непокорство. Ще намирате само кусури във всичко. Трябва да се успокоите

Да, не искате да се откажете от силата си, която влиза в игра в Космоса в края на сезона на Скорпиона. Но не се притеснявайте, ще се оправите и честно казано нищо не е толкова зле, колкото изглежда.

Обърнете внимание на 20 ноември 2023 – той ще ви поднесе фойерверки. Няколко транзита на Марс поддържат енергията ви на високо ниво.

 

Стрелец

Тази седмица ще се радвате на уважение и просперитет. И не е нужно да правите нищо, за да се случи това. То ще си дойде от само себе си. Бъдете активни и се радвайте на живота, защото Вселената е благосклонна към вас!

Обърнете внимание на следните дати:  Числото 22 ви отвежда право в сезона на Слънцето. Вие сте щастливи да бъдете щастливи. Ако другите избират да бъдат нещастни, това е техен проблем.

 

Козирог

От 20 до 26 ноември 2023 всичко ще върви по план и определено имате късмет, Козирози. Това, което се случва е, че вие ​​и вашият романтичен партньор сте постигнали хармония, което трябва да стане повече от ясно през тази седмица. Ще се радвате на свежа и вълнуваща връзка.

 

Обърнете внимание на следните дати: 23-ти ноември ще е късметлийски за вас, тъй като Слънцето в квадрат със Сатурн ви напомня, че винаги печелите, независимо от всичко. Когато на следващия ден Марс влезе в Стрелец, ще почувствате силата на своите убеждения.

 

Водолей

Въпреки че искате тази седмица да премине гладко, както сте планирали, ще има доста напрегнати моменти. Умът ви ще е ангажиран със задължения, а задълженията са нещо, което мразите.

Но имате някой в ​​живота си, който зависи от вас и ако му обърнете гръб, това ще ви срине психически. Вие сте лоялен човек и това е определящо в поведението ви. Още повече през тази седмица.

Обърнете внимание на следните дати:  21 и 22 ноември 2023 са благоприятни за да определите приоритетите в живота си. Преценете кои отговорности можете да поемете и кои да откажете.

 

Риби

През седмицата от 20 до 26 ноември 2023 г. ще покажете на себе си и околните че не могат да ви принудят да направите нещо, което не искате.

Като цяло периодът ще е изключително благоприятен за вас, както във финансов, така и в личен аспект. Очакват ви приятни изненади!

Обърнете внимание на следните дати:  22 ноември 2023 е денят, в който животът ви неочаквано ще тръгне в правилната посока.

1792

Вижте още:

Similar Posts