Хороскоп

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Нумерологичен хороскоп 26.09-2.10.2022

МАГНИТНИ БУРИ СЕПТЕМВРИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп септември 2022

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Овен

Понеделник, 26 септември

Каквото и решение да вземе Овенът в понеделник, едва ли ще успее: ще му бъде невъобразимо трудно да направи окончателния избор. Освен това, колкото по-бързи и по-решителни действия изисква ситуацията от него, толкова повече Овенът ще забавя темпото си, чак до пълно спиране. Ако обаче околните в понеделник не го пришпорват и не създават шум около него, Овенът ще действа обмислено и ясно. Но много, много бавно. И не го обвинявайте за това.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник животът ще даде на Овена много щастливи шансове, но той няма да може да се възползва от всички! Факт е, че звездите дават на Овена спокойно настроение и малко бавност – той може просто да няма време да реагира на бързо променящата се днешна ситуация. Така че, ако иска да хване късмета си за опашката, трябва да се включи по-активно в случващото се, а не да се прозява, оглеждайки се!

 

Сряда, 28 септември

В сряда Овенът ще се ускори толкова много, че за него ще бъде цял проблем да спре! Неговият мозък, както и цялото тяло, ще работят в принудителен режим, давайки всичко най-добро. Поради това другите може да изглеждат като сънливи мухи на ускорения Овен, които се движат и мислят като на забавен каданс. Не е изненадващо, че ще се опита да ги напасне, като използва не най-деликатните методи.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък постижението на Овена до голяма степен ще зависи от това с кой крак е станал от леглото сутрин. Или по-скоро в какво настроение е станал. Въпреки че енергията му не блика във всички посоки, въпреки това нейният запас е много, много голям. А в каква посока ще бъде насочена цялата тази могъща сила зависи от положителното или отрицателното настроение на Овена. Ако избере положително, няма да съжалява: с негова помощ в четвъртък той е в състояние да направи чудеса!

 

Петък, 30 септември

В петък Овните ще бъдат търсени повече от всякога! Телефонът буквално ще се пръсне от обаждания, а броят на хората, които искат да споделят с тях радост, идеи, клюки, ужасни тайни или просто да убиват време в чат, ще надхвърли всички разумни граници. Самият Овен обаче ще се почувства в разгара на комуникацията като риба във вода: в петък неговите комуникационните му умения и чувство за хумор ще са на голяма висота.

 

Събота, 1 октомври

В събота Овенът имаше късмет: волю-неволю ще трябва да прави това, което обича! По-скоро Звездите просто не му оставят друг избор – ако се заеме с нещо друго, нищо няма да постигне. Рутинните задължения могат да причинят такава скука на Овена в събота, че той рискува да изкълчи челюстта си от прозяване! Но ако случаят предизвика силен интерес в него, това обещава да донесе на Овена не само много приятни емоции, но и отличен резултат.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя Овенът ще бъде зает с делови въпроси – до степен, че ако нещо излезе извън контрола му, може да го приеме като лична обида! Като цяло емоционалната и прекалено остра реакция към практическите задачи рискува да се превърне във „визитната картичка“ на този ден. Особено ако на Овена му се стори, че околните бягат от задълженията си – в неделя той няма да позволи на никого да стане спирачка по пътя на прогреса му!

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Телец

Понеделник, 26 септември

В понеделник Телците ще търсят практичен, дори прагматичен подход към всичко. Това важи дори за романтичните отношения: ако Телецът купи подарък за любим човек в понеделник, тогава вместо букет той ще подари портокаловото дърво в саксия, а вместо бижута – нещо, необходимо в домакинството. Освен това подаръкът едва ли би бил скъп: денят не склонява Телците да хвърлят пари. Но такова делово отношение може да му помогне да реши почти всеки домашен проблем в понеделник.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник звездите съветват Телеца да надхвърли обичайните ограничения и бариери, за да разбере, че светът е по-интересен от изкуствения свят, в който е свикнал да се върти ден след ден! Неотложна работа, рутина, ежедневие – обикновено той няма време да вдигне глава и да се огледа. Във вторник Телецът има страхотен шанс да избяга от ежедневната суматоха, като погледне на много познати неща с ясен, свеж поглед.

 

Сряда, 28 септември

В сряда обстоятелствата ще бързат Телците, буквално натискайки ги в гърба. Дори да действа бързо и да взема решения не е в неговия стил, Телецът ще успее да се адаптира към новия ритъм. Ключът към такава трансформация ще бъде вълшебната дума „трябва“ – в сряда Телецът е склонен да приема задълженията си много сериозно. Въпреки суматохата обаче, самият той няма да изостане: Телецът ще се почувства по-полезен и необходим от всякога. Тоест, почти щастлив.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък Телецът трудно ще се отърси от сънливостта си! Но дори и да се измъкне от упоритата прегръдка на съня, той едва ли ще се заеме спешно с работата. Денят накланя Телците към едно основно нещо: да не правят нищо. Звездите обаче обещават, че подобни приятни тактики в четвъртък няма да му навредят. Гледайте филм, редете пасианс, насрочете приятна среща. Прекарайте този ден с удоволствие и разумно, тоест изключително за себе си!

 

Петък, 30 септември

Телците ще бъдат тежки в петък! Хората около тях ще разберат за това веднага щом поискат да разрешат някакъв проблем заедно. Телецът е в състояние да превърне и най-невинното възражение в дискусия, оказвайки натиск върху събеседника и го принуждавайки да се съгласи. Единственото нещо, което извинява Телеца в подобно поведение, е неговата искреност: когато започва спор, той вярва, че се опитва да спаси опонента си от грешки. Най-интересното е, че в много отношения това е вярно.

 

Събота, 1 октомври

В събота Телецът може да се докаже като прекрасен приятел или като опасен противник – зависи от късмета ви! Денят му дава прозрение, способността да усеща ситуацията и да схваща всичко в движение. Всеки от неговите планове ще се отличава с изобретателност, независимо дали става дума за това как да се забавлявате повече с приятели или как да накажете враговете си. И в двата случая Телецът е обречен на успех, така че най-доброто, което противниците му могат да направят, е да се опитат да се сприятелят с него!

 

Неделя, 2 октомври

В неделя Телецът има шанс да се превърне в притегателен център за околните! Хората наоколо ще дойдат при него със своите проблеми, радости, тревоги и той ще бъде в състояние да им окаже реална помощ със своето участие или подкрепа. Звездите го съветват да не се срамува да се намесва в делата на хората в неделя – освен ако, разбира се, не го помолят. Алтруизмът на Телеца ще бъде възнаграден – може би дори тогава той ще срещне сродна душа.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Близнаци

Понеделник, 26 септември

В понеделник Близнаците чакат спокоен ден, когато не можете да бързате никъде – нещата вървят както обикновено, без да се изисква суетене. Може би някой може да намери денят скучен, но Близнаците са готови за това, те ще могат да прекарат времето си полезно. Звездите ги съветват да отделят този ден само за себе си, като го посветят изцяло на темата мода и красота. Фитнес за закуска, пазаруване за обяд и релаксираща вана за вечеря – благодарение на това меню, Близнаците ще посрещнат новия ден напълно екипирани!

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Близнаците имат всички шансове да завържат нови запознанства с почитатели на техния талант и хора, които просто са попаднали под чара им! Енергията им ще е в разгара си, принуждавайки Близнаците да бъдат в центъра на събитията и често да играят режисьорска роля в тях. Във вторник Близнаците на практика могат да разберат тайната на талантливия организатор: не губете време в опити да намерите своя ключ към сърцето на всеки. Достатъчно е да намерите универсални ходове, които да се харесат на мнозинството.

 

Сряда, 28 септември

В сряда Близнаците ще са готови да помислят за бъдещето си. Не мечтайте, а конкретно решете накъде да продължите. Плановете ви ще се отличават с яснота и внимание към детайла и затова изпълнението им е само въпрос на време. Единственото „но“: обръщайки внимание на бъдещето, Близнаците в сряда не трябва да забравят за настоящето или по-скоро за хората, които са наоколо. Не бива да досаждате с придирчивост и мърморене, дори ако изглежда, че околните правят всичко погрешно.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък Близнаците ще бъдат в режим на икономии – това се отнася за спестяване не само на пари, но и на жизненост. Денят не ги дарява с активност, напротив – Близнаците могат да усетят спад на енергията, което няма да се отрази по най-добрия начин в мислите и делата им. Ето защо другите не трябва да се опитват да ги тласкат към някакви големи проекти. По-добре да го оставят за друг път. В четвъртък, колкото и да се стараят Близнаците, все пак едва ли ще успеят да преодолеят състоянието си.

 

Петък, 30 септември

В петък чуждата реч ще е най-добрата музика за ушите на Близнаците! Тя ще им напомни, че има далечни страни, в които още не са били и че би било хубаво да планират ваканцията си (колкото и време да остава до нея). Звездите съветват Близнаците в петък да подготвят трамплин за пътуването: учебни обиколки, места за изкачване и може би дори да направят няколко обаждания до агенции. Това ще помогне на Близнаците да се примирят със сивото ежедневие и да се заредят с екзотика.

 

Събота, 1 октомври

В събота Близнаците ще бъдат в ступор. Е, ако ситуацията не изисква от тях бързи решения – тогава разсеяността им няма да им донесе много вреда. Но ако събитията ги смущават, опитвайки се да ги насочат към сериозен въпрос, Близнаците могат внезапно да стачкуват или да заровят главите си в пясъка. С други думи, всяка енергична дейност е противопоказана за Близнаците в събота – с изключение на тази, която искат да направят не за резултата, а за душата.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя Близнаците в никакъв случай не бива да се намесват в конфликт, който дори малко прилича на борба за власт! Като цяло не бива да влизате в конфликти и особено в този. Дори и Близнаците да победят, в крайна сметка това ще се окаже измислено – победеният в крайна сметка ще намери възможност да си отмъсти. Затова Звездите съветват Близнаците в неделя да играят в отбор за другите, а не срещу тях. Те са особено добри в играта като защитник, а не като нападател.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Рак

Понеделник, 26 септември

В понеделник делата и мислите на Рака ще бъдат свързани с негови близки хора – роднини или приятели. Може би някои от тях имат проблеми, които Ракът може да им помогне да решат или в които те могат да окажат морална подкрепа. Звездите съветват Рака да не пренебрегва чувството си за дълг. Понеделник е денят, в който трябва, ако е необходимо, да пожертва лично време или дори работни дела, за да подкрепи близък човек.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник силата на Рака е в близките му хора, които са готови да го подкрепят. Ако се обърне за подкрепа към роднини и приятели, ще получи дори повече помощ от тях, отколкото е очаквал. Разрешаването на проблеми обаче е само една от възможностите на този ден. Всеки бизнес, който Ракът започне с близките си във вторник, ще му донесе не само радост, но и, вероятно, конкретни ползи. Организирайте приятелско парти или просто се съберете със семейството си. Бъдете искрени с тези, които са ви скъпи.

 

Сряда, 28 септември

В сряда Ракът най-малко ще се притеснява от чуждото мнение – поне така ще се държи. Звездите му вдъхват увереност, че прави всичко както трябва, а околните със своите съвети само му пречат. Така че в сряда Ракът, ако е зает с някаква работа, то в разгара на момента е в състояние да изрази всичко, което намери за добре. Но да поискате мнението му по някакъв въпрос е възможно и дори приветствано – той ще бъде поласкан.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък Ракът ще бъде решен да използва най-лесния път към сърцата на другите, а това са парите. Той може да спонсорира парти, съвместно посещение на кино или друго събитие. Ако се наложи, е готов дори щедро да сподели ненужните си вещи или да даде пари на заем на някого. Но той ще възприеме всичко това не като безсмислено харчене, а като инвестиция. Инвестиция в статус и уважението на хората.

 

Петък, 30 септември

В петък звездите съветват Рака да се осмели на експеримент: да направи нещо в живота по нов начин и да види докъде води! Всяка дреболия, всеки бизнес, който се е превърнал в навик, може да се превърне в платформа за експеримент. Същият маршрут до работа, обедно меню, социален кръг или стил на прекарване на свободното време – Ракът може да промени всичко това в петък, внасяйки непредсказуемост в живота и преобръщайки го с главата надолу! Това може да доведе до интересни последствия и промени.

 

Събота, 1 октомври

В събота Ракът при желание може да постигне много! Не е сигурно обаче, че ще има такова желание. Въпреки това, за да наситите деня си с ярки събития, е достатъчно Ракът да се увлече от някакъв бизнес или идея. Или все пак красиво лице на противоположния пол. В този случай фрегата, летяща на пълни платна, ще завиди на нейната активност и проникващи способности!

 

Неделя, 2 октомври

В неделя Ракът ще се занимава с въпроси на справедливостта – както лични, така и по отношение на глобалните неща. Негодуванието от отношението към него, чувството за собствената му правота и желанието да докаже тази правота – такива мисли могат да разклатят нервите на Рака. Въпреки борбеността обаче, звездите категорично не съветват Рака да се намесва в спорове кой е прав и кой крив. В неделя тази тема ще е болезнена и почти сигурно ще доведе до обратния резултат.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Лъв

Понеделник, 26 септември

В понеделник Лъвът рискува да скучае. Денят му дава активност, но ситуацията ще се развие по такъв начин, че той едва ли ще може да я осъзнае напълно. Събитията както на работното място, така и у дома ще изискват спокоен ритъм на правене на бизнес от Лъв, така че той волю-неволю ще трябва да му се подчинява. Това обаче има и своите предимства. Някои неща, които Лъвът не може да реши със замах, в понеделник ще започнат да се движат напред, благодарение на неговия спокоен, обмислен подход.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Лъвът може от време на време да хване озадачен поглед върху себе си: неговата дезорганизация ще бъде изписана на лицето му. Е, ако това не се вижда на лицето, то със сигурност ще се прояви в противоречивите му действия и размисли как трябва да постъпи. Лъвът във вторник е пълен с активна енергия, така че ще бъде просто невъзможно да не забележите неговото бляскаво Аз! Ще трябва да проявите търпение, докато Лъвът приведе в ред разхвърляните си мисли и чувства.

 

Сряда, 28 септември

Сряда е чудесен ден за Лъвът да мисли за бъдещето! Първо обаче той трябва да довърши нещата в настоящето, които висят над него като дамоклев меч и му пречат да продължи напред. Звездите казват, че домакинската работа ще е най-ефективна за Лъва. Е, след като подредите пространството наоколо, можете да започнете да подреждате идеите и плановете си. В сряда не се страхувайте да експериментирате! След като си поставите нова цел, ще разберете как може да бъде постигната.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък Лъвът ще се чувства не на място през целия ден. И това е въпреки факта, че много неща могат да се развият доста добре без неговото участие, сами по себе си. Но всичко, към което той иска да сложи ръка, ще бъде атакувано: дори най-елементарното нещо в четвъртък той може безнадеждно да обърка. Когато опитът за приготвяне на кафе се превърне в проблем, това е сигнал, че е по-добре да се отпуснете и да не правите нищо. Това обаче си има своите предимства – денят предоставя на Лъва отличен повод за почивка.

 

Петък, 30 септември

В петък Лъвът има шанс да получи покана за някое помпозно събитие! Е, ако не получи такава покана, има смисъл да положи всички усилия, за да излезе на бял свят. Звездите през този ден даряват Лъва със спокойно самочувствие, светла глава и общителност, така че в петък той ще може да се покаже в целия си блясък и да завърже полезни контакти. Хората наоколо ще бъдат очаровани от неговия нежен натиск, чувство за хумор и способност да влияе на разговора.

 

Събота, 1 октомври

В събота денят не склонява Лъв към проява на организационни умения, но ако въпреки това се заеме да организира нещо, тогава резултатът ще зарадва всички! Това важи за всяко събитие, дори доста статусно и официално, да не говорим за обичайното парти или излизане. Лъвът просто трябва да поеме инициативата и ясно да разпредели задачите, другите с готовност ще играят заедно с него и ще му помогнат.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя околните ще прехвърлят лъвския пай от проблемите и грижите си върху плещите на Лъва! Той е готов да им предостави подкрепа и помощ, дори да прокара собствените си дела за това. Молителите обаче може да съжаляват за това: Лъвът ще подложи проблемите си на безмилостен анализ, без да пести чувствата си. Думите му ще бъдат логични, но безпощадни. Така че, обръщайки се към Лео в неделя за съвет, помислете дали наистина искате да знаете цялата истина.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Дева

Понеделник, 26 септември

В понеделник Девата ще е заета с битови въпроси и семейния бюджет – ще направи всичко, за да ги подреди! Освен това е полезно да прекарате деня в обмисляне на финансови планове и дела: всякакви авантюристични проекти ще бъдат отхвърлени. Ако сте планирани разходи – например за почивка – време е да помислите колко пари ви трябват и откъде да ги вземете. Ако трябва да ги спестявате, започнете да го правите в понеделник – няма да намерите по-добър ден за това!

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Девите ги очаква приятни изненади – на първо място финансови. Като начало Девата изобщо няма да е склонна да се занимава с пари, но обстоятелствата ще изискват внимание към тях.

 

Сряда, 28 септември

В сряда Девата е в състояние да намери дузина възможни решения за всеки проблем и след това да избере от тях това, което се оказва най-ефективно и просто. Мозъкът на Девата ще работи точно като швейцарски часовник, а ръцете й ще работят спретнато, като касиер в швейцарска банка. Този ден може да се нарече идеален за Дева при решаването на всякакви въпроси, с изключение на тези, при които се изисква супер тактичен подход.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък активността на Девата не винаги ще е подходяща – резултатът й може да е точно обратен на това, което е искала да получи. Въпреки това, Девата е в състояние да действа енергично дори там, където би било по-добре да се оттегли. Опитът да се намесите в делата на други хора, да „обърнете“ ситуацията през коляното и други подобни неделикатни методи за решаване на проблеми в четвъртък може да навреди на Девата. За да не се случи това, Звездите я съветват да намали до минимум бурната си дейност.

 

Петък, 30 септември

В петък Девата може да иска да организира някакво пътуване, но ситуацията ще изисква нейното присъствие у дома. Денят я кара да го прекара на обичайната си територия, но не както винаги, а с изобретателност. Поканете роднини и приятели у вас, организирайте тематично парти, сгответе нещо зашеметяващо – в петък можете да оцветите деня си с весели цветове, без дори да напускате дома си.

 

Събота, 1 октомври

В събота Девата е склонна да не прави нищо. И ситуацията ще играе в нейните ръце в това, без да се налага да извършва подвизи или да поема спешни въпроси. Въпреки това, дори и да го изисква, Девата ще предпочете да не забележи: нейното спокойно настроение е почти невъзможно да се промени! Така че формулата „Работата не е заек да избяга” ще се превърне във временно мото на Девата в събота. Звездите я съветват да посвети този ден на три основни сфери: на себе си, на близките си… И още веднъж на себе си!

 

Неделя, 2 октомври

В неделя организаторските способности на Девата ще достигнат големи висини! Нейната жълта лидерска фланелка ще се вижда отдалеч, насърчавайки хората около нея да я следват. Може би ситуацията ще повери група хора на грижите на Девата или тя сама ще поеме отговорност за някаква обществена кауза. Девата лесно ще се справи с всяко подобно събитие в неделя: тя е пълна с енергия, ясно вижда целта и не е против да командва някого!

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Везни

Понеделник, 26 септември

В понеделник Везните ще са пълни с енергия и сила, но за да не плашат околните с настъплението си, ще трябва да го крият. Денят ще изисква от тях спокоен ритъм и балансирани, консервативни решения, така че Везните ще трябва да балансират на ръба на предпазливостта и решителността, за да продължат по някакъв начин в бизнеса. Въпреки това, благодарение на това, вероятността от грешки ще бъде изключително ниска. Нека Везните в понеделник постигнат по-малко от очакваното, но със сигурност няма да могат да развалят нищо.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Везните могат да се превърнат в трендсетъри и да диктуват модните тенденции! Тяхната енергия, общителност и жизнелюбие ще им осигурят вниманието на другите, които жадно ще ловят думите им. Везните са готови да заразят всеки с ентусиазъм, като споделят свежи идеи и планове със слушателите и ги вдъхновяват за нови неща. Всички ще искат да носят дрехи като тези на Везните и да приложат на практика изказаните от тях идеи. Така че във вторник Везните лесно могат да получат подкрепата на всеки свой проект и план.

 

Сряда, 28 септември

В сряда във Везните ще се събуди истински счетоводител! Те ще могат да подходят към всеки проблем с ясна глава, прогонвайки емоциите. Това е чудесен ден да прегледате семейния бюджет, да планирате разходи за бъдещето и да помислите как да получите още повече доходи. Но във всички останали области, дори и в любовта, Везните ще бъдат също толкова практични в сряда, като заменят езика на чувствата с езика на строгите факти и цифри.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък денят може да не се отрази най-добре на фигурата на Везните: толкова трудно ще им бъде да си откажат поне нещо! Да похапна шоколад? Да си купя нови обувки? Отговорът на подобни въпроси в четвъртък за Везните е един: „Разбира се!“. Те далеч няма да пестят от удоволствието. Звездите съветват Везните в четвъртък поне понякога да си спомнят чувството за баланс, в противен случай ще им напомнят за това от тънък портфейл и няколко излишни килограма на бедрата.

Петък, 30 септември

В петък страстта към скитничеството на Везните ще достигне своя зенит! Те ще бъдат готови да използват всякакъв претекст, само и само да се откъснат от домовете си и да избягат. За околните няма да е трудно да ги подтикнат към някакво приключение, като участие в събитие, командировка и т.н., ако е свързано с пътуване или смяна на обстановката. Самите Везни обаче ще бъдат изобретателни в това отношение. В петък те могат да измислят много спешни дела, които нямат нищо общо със седене на работа или у дома.

 

Събота, 1 октомври

Събота е много щастлив ден за Везните! Тяхната енергичност им дава преднина пред другите, която те имат всички шансове да използват блестящо. Всеки бизнес, който Везните ще предприемат, те ще могат да се придвижат напред и дори да излязат от земята, ако е имало. Звездите съветват Везните да не пилеят пари за дреболии: ако вече имат късмет в събота, струва си да посветите деня на това, което ще донесе най-голяма полза.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя Везните непрекъснато ще разсейват домакинските задължения – не само моментни, но и такива, които отдавна са се трупали и изискват решение. Освен това роднините може да се опитат да се надпреварват да привлекат вниманието им, изисквайки помощ, разбиране и подкрепа от тях. Тъй като Везните не са в състояние да експлоадират, в неделя ще трябва да подреждат приоритетите си, като в движение преценяват кой от делата е по-важен и кой от околните наистина има нужда от тях.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Скорпион

Понеделник, 26 септември

В понеделник жизнената енергия на Скорпиона ще е в упадък. Дори и при цялото желание, той няма да има сили да се справи с всички казуси както на работа, така и у дома! Той ще бъде склонен да прилага много консервативен подход и да остави решението на този или онзи проблем до по-добри времена. Като отдушник звездите препоръчват на Скорпиона да посети някакво творческо събитие в понеделник – вдъхновението на някой друг ще му помогне да попълни енергийния си запас.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Скорпионът не трябва да бърза към първите роли, той все още няма да успее. Ще му бъде трудно да поема инициативата, да взема решения и да защитава своите. Ако Скорпионът иска да продължи напред, тогава най-разумното е да го направи заедно с някого. И още по-добре за Скорпиона – да помогне на нуждаещите се. Присъединете се към нечий друг работен проект, подкрепете семейството и приятелите си. В номинацията „За най-добра втора роля“ ще постигнете отлични резултати във вторник!

 

Сряда, 28 септември

В сряда границата между увереността и самочувствието на Скорпиона ще бъде почти невидима.. Самият Скорпион може да вярва, че просто прави бизнес, фокусиран върху резултатите и изисква същото от всички, които са наблизо. Въпреки това, отстрани, ценните указания на Скорпиона могат да бъдат като камшик на надзирател, а неговата прямота със или без повод може да бъде като критика без милост. Звездите съветват Скорпионите в сряда да умерят жарта си, иначе не е далеч от бунт.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък денят дарява Скорпиона с огромни запаси от скрита енергия! Ако се освободи, тя е в състояние да смаже всяко препятствие, но ако не, тя спокойно ще потъне, като вода в пясък. Кой от тези сценарии ще се реализира зависи от това каква ще е ситуацията в четвъртък около Скорпиона. Един обикновен, спокоен ден няма да може да събуди у него Супермен. Но ако от Скорпионът се изисква трудов подвиг, той ще почувства в себе си примитивна сила, сякаш в него се е събудил истински вулкан!

 

Петък, 30 септември

В петък денят предразполага Скорпионите към приключения и за предпочитане в топлата компания на съмишленици. Ако околните не му предлагат варианти за забавление, в Скорпиона ще се събуди талантът на организатор и той бързо ще разбере с кого, кога и къде може да отиде. Весело парти, голяма семейна вечеря, разходка в парка или пикник – програмата на Скорпиона може да бъде обширна. Но най-доброто, което може да направи в петък, е да прекара време с този, когото обича.

 

Събота, 1 октомври

В събота на Скорпиона е противопоказано да се заема с големи неща. И за малките, като цяло, също. Напоследък той влага много енергия, така че трябва да спре да върви срещу течението, време е да се отпусне и да си почине. В същото време звездите съветват Скорпиона в събота да обърне внимание на онези области от живота, които напоследък напълно е лансирал. Приятелска комуникация, домашни събирания, романтични срещи – почивката може да бъде много по-разнообразна от телевизора и дивана.

Неделя, 2 октомври

В неделя Скорпионът ще притежава невероятна дарба на убеждаване, причината за което ще е неговата последователност и логика. Той ще може стъпка по стъпка да убеди всеки в каквото и да е: вълка, че зелето е полезно за здравето, Дон Жуан в ползите от верността и дори собствените си шефове, че Скорпионът има нужда от увеличение на заплатата. Но в приятелския кръг днешният разум на Скорпиона може погрешно да се нарече скучен и да стане мишена за шеги!

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Стрелец

Понеделник, 26 септември

В понеделник Стрелецът ще успее да постигне много, като действа консервативно, но това може да го вкара в депресия. Всичко е както винаги – толкова е скучно! Затова звездите съветват Стрелците да се развеселят с малки промени. Говорете с приятелите си за това как правят живота си по-ярък. Може да препоръчате страхотен филм, нов магазин. Добре е, ако в понеделник има експерименти в личния живот на Стрелец, а на работа да се залага само на доказани методи.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Стрелецът да се готви за изненади! Той тайничко чакал повод да наруши дневния си график и няма съмнение, че такъв непременно ще се появи. Някои събития, новини или хора ще нарушат обичайния ход на делата му, принуждавайки го да промени плановете си. Въпреки това, Стрелецът няма да съжалява: малко хаос в живота няма да му навреди. Освен това във вторник този хаос ще отвори нови пътища и нови възможности за него.

 

Сряда, 28 септември

В сряда Стрелецът може да покаже разпад и нежелание да се концентрира върху някакви бизнес въпроси. Дори и да иска, едва ли ще може да поеме инициативата, затова звездите го съветват да не се напряга. Ако ситуацията изисква активни действия от Стрелец, той трябва да погледне по-отблизо хората наоколо: един от тях знае точно какво да прави и не е против да води. В сряда Стрелецът е полезно да си позволи малко да бъде командван.

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък е безсмислено да изисквате от Стрелец самоорганизация и дисциплина: за него тези думи са празни думи. Може би би искал да внесе по-малко хаос и повече ред в живота си, но между думите „искам“ и „мога“ има бездна, която Стрелецът няма да има сили да преодолее. Така че Стрелецът няма друг избор, освен да се приеме такъв, какъвто е. Звездите го съветват да се отпусне и да се пусне по течението: в четвъртък той не решава, те решават вместо него.

Петък, 30 септември

В петък Стрелецът трудно ще скрие някои мисли и чувства в себе си – всички те ще бъдат изписани на лицето му. Освен това самият Стрелец не е против да ги изрази на глас, независимо дали си струва да го направи или е по-добре да мълчи, спестявайки другите от ненужни подробности. Като цяло в петък за Стрелците практически няма теми табу. И не си струва да чакате словесна милост от него, ако е недоволен от нещо!

 

Събота, 1 октомври

В събота Стрелецът ще бъде в дисонанс с околните, които трудно се приспособяват към бурния му ритъм. Стрелецът ще се почувства способен на много! Неговата бизнес активност, проницателност и остър ум ще бъдат най-добри, помагайки му, като семена, едно по едно да решава най-озадачаващите проблеми. Но апатията и безразличието на хората около него могат доста да го раздразнят, така че в събота Стрелецът е по-добре да разчита единствено на могъщите си сили от самата сутрин.

Неделя, 2 октомври

Неделя е чудесен ден за Стрелците да го посветят на финансите си. Внезапно талантът на счетоводител може да се събуди в него, което му позволява да изчисли задълбочено своите приходи и разходи. Дори Стрелецът внезапно да открие в неделя, че нещо не е наред с банковата му сметка, той ще може да коригира ситуацията, като обърне нещата в своя полза. Ако всичко е наред с парите, Стрелецът няма да намали количеството им – в неделя му предстои спестяване.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Козирог

Понеделник, 26 септември

В понеделник, във всяко едно отношение, най-добрият начин за действие на Козирога е този, който е тестван от опита, времето и самия него. Звездите го насочват към мисли в тази насока, така че всеки опит за експеримент едва ли ще успее. Още повече, че той едва ли ще му дойде на ум! Но всички добри стари изпитани пътища са отворени за него. С консервативните методи в понеделник Козирогът ще постигне най-много успехи!

 

Вторник, 27 септември

Във вторник Козирогът ще открие в себе си таланта да бъде на точното място в точното време. И най-важното – да се занимава с правилните хора! Звездите съветват Козирозите да оставят място в живота си за нови идеи и нови запознанства, дори и непланирани и неочаквани. Ако е напълно отворен за общуване, то във вторник той има шанс да срещне човек, който ще направи малка революция в мирогледа му, принуждавайки го да погледне на много неща по нов начин.

 

Сряда, 28 септември

В сряда звездите съветват Козирога да избира нестандартни пътища: обичайният подход към бизнеса няма да даде желаните резултати. Креативността е способността да мислите различно от всички останали и в сряда тя ще бъде полезна на Козирога дори в най-практичните въпроси. Измислете хитър работен план, превърнете разговора с шефа си в театрална постановка – в сряда вие ще сте способни на най-невероятните, непредсказуеми ходове. Вашата изобретателност и креативност няма да познават граници!

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък фантазията на Козирога ще му помогне да бъде възможно най-успешен! Особено ако обстоятелствата изискват от него бързи и нестандартни решения. В случай, че мислите на Козирога текат сами, те рискуват да отлетят в трансцедентални далечини и да се превърнат в неосъществими мечти. Така че за самия Козирог е по-добре животът в четвъртък да му постави няколко неразрешими задачи. Замисляйки се над тях, има шанс да надмине себе си!

 

Петък, 30 септември

В петък Козирогът е в състояние да се зарази с емоциите на другите, особено положителните. Денят не го предразполага към активна изява, камо ли да играе публично. Но Козирогът ще бъде отличен зрител, способен да оцени всяко представление, което се развива наоколо. Звездите съветват Козирога специално да посещава онези места, където животът кипи и където той може да се наслаждава, гледайки другите.

 

Събота, 1 октомври

В събота Козирогът трябва да остави другите да се справят с проблемите си. Вместо да губи време за другите, звездите го съветват да се занимава с нещо приятно – например творчество.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя Козирогът трябва да е подготвен за това, че ще трябва да обоснове надлежно всяко свое решение, идея или проект! Други няма да са склонни да приемат дума и дори заразните емоции на Козирога или ораторските му умения няма да дадат желания ефект. Рецептата за днешния успех на Козирога е логика и само логика.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Водолей

Понеделник, 26 септември

В понеделник Водолеят трябва да се подготви за това, че другите ще го учат. Напълно възможно е в този ден да му се наложи да участва в повече от един скучен разговор, в който да му бъде отредена ролята на безмълвен слушател, само кимащ с глава. Особено в понеделник не трябва да споделяте с другите нови идеи или планове. В най-добрия случай Водолеят ще срещне ирония или лека критика по свой адрес, в най-лошия – ще бъде подложен на безмилостни атаки.

 

Вторник, 27 септември

Във вторник социалната енергия на Водолея ще достигне своя връх: неговият ентусиазъм и позитивно отношение ще му осигурят симпатиите на другите. Това е чудесен ден за Водолеите да привлекат хората на своя страна: да проведат трудни преговори, да сложат край на конфликта, да получат подкрепа или просто да направят приятно запознанство. Водолеят ще успее да зарази събеседника с интереса си и да го накара да се вслуша в себе си. Във вторник всяка негова дейност в тази посока на практика е обречена на успех!

 

Сряда, 28 септември

В сряда мислите на Водолеите постоянно ще се въртят около належащи въпроси. До такава степен, че дори на почивка, в кръга на любимите хора, мисълта как да реши този или онзи проблем няма да му даде почивка! Поради това бедният Водолей е способен буквално да се разкъсва между бизнеса и дома; от работа, той може да се обади крадешком вкъщи, от дома – на работа. Усилията му няма да бъдат напразни: днешната бурна дейност на Водолея ще бъде изключително успешна и продуктивна.

 

Четвъртък, 29 септември

Четвъртък не е най-добрият ден за Водолея: твърде много може да го дразни и ядоса. Нещата ще се движат напред с подхлъзване, другите са в състояние да демонстрират неразбиране и мързел … Въпреки това, справедливо трябва да се каже, че Водолеят ще бъде недоволен не само от другите, но и от себе си. Само като събере цялата си воля в юмрук, той ще може да се принуди да изпълнява елементарни задължения.

 

Петък, 30 септември

В петък любопитството на Водолеите няма да има граници! Не си струва да сдържате този импулс, напротив, крайно време е да задоволите любопитството си по редица въпроси. Независимо дали става въпрос за среща с някого, или гледане на нов филм, нова прическа или сядане на маса в ново кафене, звездите съветват Водолеите да се възползват от възможността и да се осмелят да експериментират! Дори всичко да не мине толкова гладко, той няма да е на загуба, защото любопитството му в крайна сметка ще бъде задоволено.

 

Събота, 1 октомври

В събота Водолеят е просто длъжен да сподели мислите си със света! Или поне с малка част от него – със своите близки, колеги, приятели. Главата му ще работи ясно и нетрадиционно, като е генератор на страхотни идеи! Не е факт обаче, че околните веднага ще разберат и оценят тези идеи. Нищо не може да се направи – Водолеят в събота е толкова пред другите, че трябва периодично да спира, давайки възможност на другите да го настигнат.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя наблюдателността и проницателността на Водолея може да достигне висоти, за които той не е подозирал! Неговата интуиция и логика ще работят еднакво добре, позволявайки на Водолея да проникне в същността на нещата и да направи правилните заключения, като Шерлок Холмс, буквално от нулата. В резултат на това на околните може да изглежда, че Водолеят чете мислите им! В неделя самият той успява случайно да открие няколко факта за други, които те са се опитали да скрият.

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 26.09-2.10.2022 Риби

Понеделник, 26 септември

В понеделник Рибите ще бъдат в дисонанс с другите. Действията им може да им се сторят нерешителни, а взетите мерки – полумерки. На свой ред другите ще бъдат уплашени в Риби от тяхната бързина, натиск и „революционни“ навици. Рибите ще трябва да се примирят с факта, че в понеделник няма да могат да убедят никого, така че ако са 100% сигурни в плановете си, ще трябва да действат сами. Преместете някои проекти за друг ден.

Вторник, 27 септември

Във вторник Рибите са в състояние да завладеят целия свят! Поне за това ще бъдат настроени. Най-интересното е, че самочувствието им ще има основа – във вторник Рибите наистина са способни на много. Тяхната енергия няма да познава граници и думата „невъзможно“ ще изчезне от речника им.

 

Сряда, 28 септември

Риби имат голям потенциал в сряда! Денят ги дарява с активност, творческа жилка и практическа изобретателност. Такъв страхотен коктейл, ако е смесен в правилните пропорции, ще помогне на Рибите да свършат всяка задача за нула време – дори и нестандартната. В сряда Рибите са в състояние да измислят елегантни и остроумни решения на проблеми, до които другите (или дори самите те) не са могли да се докоснат дълго време!

 

Четвъртък, 29 септември

В четвъртък на Рибите може да им се стори, че околните им се подиграват – толкова бавни, неорганизирани и неинтелигентни могат да изглеждат в техните очи. През деня това ще дразни Рибите, но те са готови умело да прикриват раздразнението си, докато нечия груба постъпка не ги вбеси. Ако това се случи, човек може само да съчувства на другите: гневът на Рибите, пуснати на свобода, ще бъде ужасен, като атомна експлозия!

Петък, 30 септември

В петък Рибите буквално се разкъсват между това, което трябва да направят, и това, което биха искали да направят. Ще им бъде трудно да намерят баланс. От една страна, спешните въпроси ще изискват много време и усилия от тях, от друга страна, мислите на Риби ще бъдат невъобразимо далеч от тези въпроси! Те могат от време на време да изпращат съобщения на приятели, да правят планове за свободното си време или просто да се реят в облаците … Може би само до края на деня Рибите ще могат да се отпуснат малко и да приложат поне нещо от своите планове.

 

Събота, 1 октомври

В събота Рибите едва ли ще имат достатъчно сили да се захванат с ентусиазъм за работа. Денят ги кара да правят възможно най-малко ненужни движения. Но главата обещава да работи на най-високо ниво, кроейки планове – свързани предимно с работата. Мислите, които идват на главата на Рибите в събота, ще се отличават с логика и неочаквани ходове. В бъдеще тези гениални идеи могат да им осигурят напредък в кариерата и добър доход.

 

Неделя, 2 октомври

В неделя отношенията на Риби с околните могат да бъдат изключително объркващи. И всичко това поради факта, че интуицията може да им каже едно нещо за един и същ човек, а логиката и фактите могат да им кажат нещо съвсем различно. За да не изгубят съвсем ориентация Рибите, в неделя трябва да се вслушат преди всичко в гласа на сърцето си. Ще им каже кой е приятел и кой просто се преструва.

8044

Вижте още:

Similar Posts