Хороскоп

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023

Седмицата 27 март – 2 април 2023 е период на относителна предвидимост и стабилност. Тя ще бъде наситена с ярки събития, приятни емоции и ярки идеи.

 

Хармоничният аспект на Марс в Рак и Сатурн в Риби в края на март и началото на април няма да остане незабелязан от обществото. Това са дните на цялостна самореализация, разкриване на духовния и творчески потенциал на личността. За много хора значението на моралните въпроси ще се увеличи, духовният аспект на живота ще стане важен. Вероятно ролята на религията в държавата ще се засили и законодателните промени ще станат по-активни по отношение на тайни структури, затворени организации и защитени предприятия.

 

Периодът на нарастваща луна продължава , зареждайки ни с все повече енергия и оптимизъм. Това е вдъхновяващ период, който ви позволява да намирате изход от трудни и объркващи ситуации. Седмицата от 27 март до 2 април е чудесно време за решаване не на измислени, а на реални проблеми.

 

На 28 март Меркурий и Юпитер се събират в Овен, аспектът допринася за решаване на правни въпроси, отношения с чужденци, кратки и дълги пътувания. Основното е да не бързате никъде в този ден и да оставите събитията да вървят по своя път, особено когато се занимавате с противоположния пол. Време е да кристализирате възгледите и представите си за света, да погледнете в бъдещето.

 

На 30 и 31 март Венера влиза в съвпад с Уран в Телец, като и двете планети са в силен статус. Аспектът събужда жажда за дейност, вдъхновява амбициозни стремежи, благоприятства финансовите дела, професионалната дейност и въвеждането на иновации в производствения процес. Тези два дни ще станат основата, върху която ще бъде изградена новата реалност през април-май 2023 г.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

Какво очаква всяка зодия през седмицата 27 март-2 април 2023?

 

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 ОВЕН

През седмицата 27.03.-2.04.2023 предприемайте смели стъпки – импулсивността ви ще е навременна и ще ви носи късмет. Периодът ще бъде пълен с противоречия и парадокси, но успехът ви ще зависи от умението да гледате на света позитивно, без да превръщате дребните ежедневни проблеми във вселенски катаклизми. До края на седмицата желанието да се откроите от тълпата и дори малко да провокирате другите ще отшуми, като същевременно ще намалее решимостта и желанието за промяна.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 ТЕЛЕЦ

Вашият предприемачески дух се увеличава, почти ще ви е по-лесно от обикновено, най-важното е да не се увличате твърде много с надежди, които може да се окажат фалшиви. Освен това, не носете розови очила, в противен случай скоро ще трябва да се сблъскате със суровата реалност. Но засега не бързайте да се разделяте с атмосферата на лесно безделие, по-добре е да прекарате една седмица с приятели и съмишленици, без да си отказвате нищо. Бъдете внимателни, когато правите планове и започвате нов бизнес.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 БЛИЗНАЦИ

Нервна ще бъде за вас седмицата 27.03.-2.04.2023  – няма да е лесно да запазите здравия разум и благоразумието, необходими за постигане на цели и ефективни резултати. За да сведете до минимум вероятността от конфликти, притеснения и взаимни обвинения, опитайте се да не споделяте плановете и действията си. Уверено изпълнявайте работата си, създайте основа за бъдещ успех. Звездите ви съветват да спазвате баланс във всичко, поддържайки вътрешно равновесие между разум и интуиция, егоизъм и алтруизъм, лековерие и предпазливост.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 РАК

Бъдете разумни през седмицата 27.03.-2.04.2023. Натрупват се много неща и нови отговорности, така че усещате, че има все по-малко сили и все повече опасности. Медитацията и размисълът, релаксацията със семейството и близките приятели ще ви помогнат да разберете по-добре същността на събитията около вас и дори да постигнете просветление. Не бива обаче да се превръщате в дълбоко замислени отшелници, търсещи уединение. Обстоятелствата през тази седмица ще ви помогнат да развихрите креативността си, ще ви направят закоравял човек, малко нервен, но пък много продуктивен.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 ЛЪВ

През седмицата 27.03.-2.04.2023  ще има много въпроси, чиито отговори едва ли знаете. Плутон влезе във Водолей в опозиция със Слънцето в Лъв, така че в живота ви ще настъпят определени трансформации. Противопоставянето ще даде постоянство и ще ви тласне към решаването на най-трудните задачи. Но също така, този аспект ще ви настрои войнствено и ще изисква максимални дипломатически усилия, за да избегнете ненужни конфликти с другите.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 ДЕВА

Партньорите и колегите забелязват промени във вас, оценяват приноса ви към общата кауза. Възможни са неочаквани бонуси, допълнителни плащания за навременно извършена работа. Като цяло ще почувствате, че финансовите и имотните въпроси се решават от само себе си, без особени усилия от ваша страна. Добър момент да започнете цикъл от физически упражнения, да посетите козметик или фризьор. В личния живот ще настъпят промени към по-добро.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 ВЕЗНИ

Успешна ще е седмицата 27.03.-2.04.2023  за вас. Чувствителността ви е изострена, по стечение на обстоятелствата може да се окажете в центъра на вниманието на всички. Бъдете обаче сдържани в проявата на емоциите си, защото ви гледат и завистници. Погрижете се за репутацията си! Игнорирайте враговете и, каквото и да се случи, бъдете спокойни, въпреки че това може да бъде много трудно. Сега е идеалното време да се откажете от лошите навици, да посветите уикенда на почистване на ума от лоши мисли и тялото от токсини.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 СКОРПИОН

Може да се почувствате много уморени през седмицата 27.03.-2.04.2023, защото трябва да поемете допълнителни отговорности. Вниманието на противоположния пол ще придаде цвят на емоциите ви, като същевременно ще ви лиши от воля, особено жените. Периодът е опасен за тези, които се ограничават, има риск да се разпуснат и да нарушат диетата или да започнат да пушат след дълго прекъсване. Възможни са конфликти дори с най-близките хора, особено със съпрузите. Опитайте се да сдържате негативните емоции, сменяйки темата и при най-малкия намек за назряваща кавга.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 СТРЕЛЕЦ

Планетните влияния през седмицата 27.03.-2.04.2023 ще ви помогнат за установяване на баланс във връзка с всичко, което се случва, правейки мъжете остроумни и грижовни, а жените – загадъчни и усмихнати. Седмица на романтика и страстни срещи в най-приятния смисъл. Добро време за търсене на партньори и покровители, както и за разрешаване на най-сложните и объркващи въпроси. Успешни ще бъдат деловите преговори през деня и приятните разговори вечерта. Въпреки това, бъдете внимателни – лесно можете да повярвате в измама тази седмица.

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 КОЗИРОГ

През седмицата 27.03.-2.04.2023  ще трябва да избирате между прям оптимизъм и активна меланхолия. Време за дребни и рутинни неща, както у дома, така и на работа. Каквото и да се случи и колкото и да е трудно, не се превръщайте в раздразнени песимисти, готови да избухнат заради всяка дреболия и невнимателна дума. Ако сте в задънена улица – говорете с родителите си или с мъдри хора или слушайте какво ви казват – отговорът със сигурност ще бъде намерен. За да подобрите настроението си, можете да обмислите планове за лятна ваканция – тази година имате нужда от това.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 ВОДОЛЕЙ

Вие сте на прага на големи събития! Енергиите на планетите през седмицата 27.03.-2.04.2023  ви превръщат в страстни импулсивни натури, които жадуват за бързи и решителни промени във всичко, което ви заобикаля, както и във вас самите. Не бързайте – всичко си има своето време, погрижете се за физическите и психическите си сили – скоро ще ви трябват. Време е да затворите вратата към миналото и да станете сериозни, да направите важен избор. Продължете напред по разумен и прагматичен начин. Не забравяйте, че не можете да влезете в светлото си бъдеще докато лежите по цял ден на дивана!

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023Седмичен хороскоп 27.03.-2.04.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 27 март-2 април 2023 РИБИ

Ставате по-импулсивни и по-уверени в правотата на мнението си, но физическите ви сили крайно липсват. Можете да получите много отговори на въпроси, като прочетете повече за  транзита на Сатурн във вашия знак. Бъдете готови за факта, че свадливи колеги, които обичат да клюкарстват, могат да се активират срещу вас. Научете се да изграждате правилните граници, в противен случай ще става все по-трудно всеки ден. Все още има време за маневриране, така че не влизайте в спорове и не се обиждайте на другите, а просто направете своето. И резултатите ще надминат всичките ви очаквания!

Хепи-Уомън желае успешна седмица на всички зодии!

8421

Вижте още:

Similar Posts