Хороскоп

Седмичен хороскоп 4-10 септември 2023

Седмичен хороскоп 4-10 септември 2023

През седмицата от 4 до 10 септември 2023 енергиите на планетите ще ви напомнят за всички недовършени дела, но също така ще ви помогнат да извлечете полза и практичен смисъл от текущите процеси. На фокус са отношенията с колеги и бизнес партньори, във връзка с което трябва да коригирате плановете си.

 

Енергията на ретрограден Меркурий в Дева може да предизвика известни задръжки в професионалната сфера и бизнеса. Но от тази седмица все пак ще бъде по-лесно да постигате резултати, защото Венера излиза от ретроградност от 5 септември. Вярно е, че в понеделник планетата на любовта отново ще принуди мнозина да се върнат към стари романтични истории, но то ще е само за да сложат край и да затворят вратата към миналото.

 

Отделете време да ремонтирате, пререгистрирате документи, да правите промени в договори и работни проекти, разбира се, ако това е от значение за вас. Сега е най-доброто време за такива неща. Също така седмицата от 4 до 10 септември 2023 е благоприятна за завършване на партньорства и бизнес сътрудничества, стигнали до своя естествен край.

 

Общият фон на седмицата е благоприятен, за да разберете вашите ценности и да намерите мотивация, да се научите как правилно да се мотивирате. Ако има идентифицирани грешки, за които не искате да говорите, сега те могат да бъдат коригирани без последствия. Партньорствата и начините за взаимодействие с външния свят също могат да бъдат обект на преразглеждане.

 

ОВЕН

Успехът изисква конкретни и подробни планове, внимателно обмислени стъпки и мъдри решения. През този период емоционалният живот е по-малко жизнен. Обстоятелствата през седмицата от 4 до 10 септември 2023 ще внушават практичност дори на свикналите да прекаляват с харченето. Може да откриете, че взаимодействията с другите, които са най-важни за вас, са тези, които подкрепят вашите ценности и ни помагат да растем. Жаждата за придобиване на нови знания и умения ще преодолее и ще подтикне към педантично изучаване на въпроси от интерес.

 

ТЕЛЕЦ

Телците са пълни с енергия и са готови да действат решително. Очакват ви много изненади, които ще повлияят на вашите емоции, взаимоотношения и личностно развитие. Всички финансови транзакции ще се извършват незабавно, а проблемите, свързани с документите, най-накрая ще бъдат решени. В бизнеса сега е най-доброто време за разширяване, за търсене на сериозни инвеститори за нови проекти. Вашите начинания ще бъдат подкрепени от влиятелни познати, които ще ви помогнат да разрешите всички проблеми с правни документи.

 

БЛИЗНАЦИ

Активните и дейни Близнаци трудно приемат забавяне в реализацията на собствените си идеи. Въпреки леката стагнация в бизнеса и намаляващите печалби, сега е най-доброто време да промените нещо в професионалните си дейности и да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Планираните проекти се развиват много бавно, трябва постоянно да се връщате към едни и същи въпроси, да правите корекции в плановете си. Това ще бъде особено забележимо през първата половина на месеца, когато Меркурий все още е ретрограден.

 

РАК

Раците упорито се стремят към набелязаната цел, но не всичко върви така, както първоначално са го замислили. Това може да допринесе за различни грешки, недоразумения в екипа. На ръководителите се препоръчва да контролират по-внимателно подчинените, особено по финансови въпроси. Служителите са изправени пред опасност от клюки и интриги. Нивото на доходите сега ще зависи от вашето благоразумие. Основните разходи са свързани с нуждите на семейството. Периодът няма да е лек както за влюбените, така и за съпрузите, които са женени от дълго време.

 

ЛЪВ

През първата седмица на есента се очакват подобрения. И тази добра новина се отнася за почти всички сфери на живота – от социалния до личния. Положителното настроение ще се отрази чудесно на всички сфери на живота, включително и на любовната тема. Планираните ви пътувания ще преминат добре. Може би вашият успех през предходния месец предизвика вълна от раздразнение сред колегите. Основното е, че се движите в правилната посока и в крайна сметка всичко ще се получи за вас! Поемете инициативата в свои ръце, генерирайте иновативни идеи.

 

ДЕВА

За да правите добри пари, бъдете активни. Имате голям потенциал, така че използвайте всички ресурси, за да увеличите доходите си. Предприемачите и шефовете може да се сблъскат с опозиция от конкуренти, които упорито ще претендират за това, което смятат за свое. Вие обаче сте корав орех и не се давате току-така. Юристите ще помогнат на някого в труден момент, а някой ще се възползва от помощта на колеги от други страни. Във всеки случай решението ще бъде намерено за кратко време.

 

ВЕЗНИ

Ще се сблъскате с тежка конкуренция, но позициите ви са доста силни и не ви заплашва нищо друго освен много нервно напрежение. Оставете най-важното за втората половина на седмицата, когато разположението на планетите ще е по-благоприятно. Можете да разчитате на финансово подобрение, но ако нещата не се получат бързо, не се притеснявайте – всичко ще завърши по най-добрия възможен начин до уикенда. Не забравяйте за децата, особено тийнейджърите – те се нуждаят от вашето внимание.

 

СКОРПИОН

Проблемите на работното място могат да навредят и дори да разрушат съществуващите взаимоотношения, ако се пренесат в личния ви живот. Това важи особено за онези, които отдавна са оставили всичко да върви на самотек. Разходките сред природата, пътуванията и излетите ще помогнат за освежаване на любовта с партньора. Романтичната вечеря ще засили чувствата и ще даде повод за откровени признания. На самотните представители на зодията звездите обещават вълнуващо запознанство с уникален човек, който ще ги вдъхнови нови постижения.

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица могат внезапно да се появят раздразнителност, претенции, морална умора и финансови недоразумения. В някои случаи разногласията ще бъдат свързани с деца, като в по-голяма степен това се отнася за двойки, които имат наследници от различни партньори. Може би такова тежко психологическо състояние е свързано с умора и ежедневни проблеми. Не би било излишно да си организирате посещение на спа или селски къмпинг, за да разтоварите нервната система. Като цяло тялото ви е доста силно.

 

КОЗИРОГ

Седмицата от 4 до 10 септември 2023 е моментът за обобщаване, оценка на резултатите и завършване на текущите работни проекти. Разкриват се възможности за преодоляване на трудности и способност за разрешаване на трудни ситуации, прониквайки до корена на проблема. Интересен период е и за любовните отношения. Активните, но все още самотни Козирози най-накрая ще успеят да решат своите чисто лични проблеми, да срещнат идеалния партньор. Избягвайте обаче да идеализирате партньора, за да не попаднете в капана на ненужни илюзии.

 

ВОДОЛЕЙ

Желанието да подобрите благосъстоянието си е основната тема на седмицата от 4 до 10 септември 2023. Звездите ви предупреждават да не създавате илюзорни очаквания и вместо това ви напомнят, че истинските резултати идват чрез упорит труд и конкретни действия. Може да мечтаете за „красиво бъдеще“, но е важно да не губите връзка с реалността. Възползвайте се от прилива на енергия, за да спортувате или да се подложите на диета. Обърнете внимание на минали недоразумения и неразрешени проблеми в партньорствата, както лични, така и бизнес.

 

РИБИ

Намерете сладкото място между практичност и вдъхновение. Обърнете внимание на земните, рационални аспекти на живота, но също така не забравяйте да свържете творчеството, духовността, емоциите и интуицията в ежедневния си опит. Бъдете внимателни в любовната сфера, избягвайте служебните романи. Новата романтична връзка, която може да започне в рамките на тази седмица, най-вероятно няма да продължи дълго. Сега е моментът за по-задълбочено разбиране на текущите събития в страната и света, за да се подготвите за бъдещи успехи.  

2781

Вижте още:

Similar Posts