Хороскоп

Седмичен хороскоп 9 -15 октомври 2023

Седмичен хороскоп 9 -15 октомври 2023

Времето минава и постепенно наближаваме средата на есента. Нищо не стои неподвижно, точно както планетите. Астролозите вече обявиха как нощните светила ще ни повлияят през седмицата 9 – 15 октомври 2023.

 

Ако душата ви е изтощена , тогава тази седмица мнозина ще могат да си починат правилно. Тези, които са в пълна бойна готовност, трябва да действат смело и без забавяне. Това е добър момент поради освобождаването на Плутон от ретроградност на 11 октомври и преминаването на Марс в Скорпион на 12 октомври. От друга страна, Венера ще отслабне в понеделник, така че трябва да се опитате да изразходвате силата и енергията си по-разумно.

 

Овен

Силният Марс в четвъртък ще задейства необходимите механизми, позволяващи на Овните да се превърнат в това, което трябва да бъдат по своята същност – динамични, силни и уверени в себе си хора. Това ще бъде тяхното време и техният ред да управляват света. Дойде периодът, когато е важно да се научим да гледаме на живота не зад кулисите, а от сцената. Второстепенните роли не са за тях. За Овните е важно да се събудят и да излязат от зимен сън.

 

Телец

Напълно възможно е на Телецът да му хрумнат нови идеи. Вероятно пътят му в живота ще го доведе до кръстопът. Хората от тази зодия ще трябва да направят избор и не винаги лесен, но ще успеят да се справят с него. Можете спокойно да поискате помощ от близки, да получите нови знания от книгите. Това е време, когато мъдростта идва много лесно, така че е важно да не оставате в сянка и да вземете всичко, което съдбата ви предоставя.

 

Близнаци

Близнаците може да изпитат силно чувство на дежавю, тоест, че всичко, което се случва, вече се е случвало преди. Може би това е така, защото колелото на кармата и съдбата започва бавно да се затваря за тях. Предишните грешки ще трябва да бъдат коригирани и упоритата работа ще започне да се възнаграждава. Този процес може да бъде незабележим, така че не трябва да очаквате безумно увеличение на парите или повишен неразумен интерес от противоположния пол.

 

Рак

За Раците ключът към отключването на вратата към успеха тази седмица ще бъде постоянството. Трябва да вървите напред и да го правите смело, но не и безразсъдно. Околните няма да простят на Раците тяхната нетактичност и безцеремонно поведение. Трябва да се държите уважително с всички, така че околните да имат същото отношение. Седмицата 9 – 15 октомври 2023 е подходящо време за пътуване, здравословен егоизъм и пазаруване.

 

Лъв

Лъвовете през седмицата 9 – 15 октомври 2023 ще успеят да постигнат целите си, макар и не без усилия. Тези ярки и силни хора трябва да помнят, че нищо не се дава за нищо. Ако изведнъж успеете да разрешите някои проблеми много бързо, това няма да означава, че това ще се наблюдава във всички области. Трудностите могат да бъдат знак за предстоящо нещо важно, така че Лъвовете не трябва да изпадат в депресия за тях.

 

Дева

Девите може да имат обратен ефект от вродената си своенравност. Важно е да сте по-гъвкави в общуването с хората, независимо от техния пол, възраст или статус. Отношението към другите с уважение може да бъде чудесен начин за тях да изградят приятелства и нови бизнес връзки. Астролозите казват още, че от 9-ти до 15-ти октомври 2023 не трябва да забравяте за почивката си сред безкрайна поредица от задачи. Прекомерната работа може да доведе до проблеми.

 

Везни

Везните могат да се карат много с други хора поради разногласия или повишена агресия от другите. Астролозите съобщават, че е по-добре да свалите бялото знаме възможно най-бързо, като се опитате да постигнете споразумение. Безцелните кавги няма да доведат до нищо добро – само до преумора и намаляване на нивото на късмет. Марс ще ви тласка към кавги, така че ще трябва да се сдържате.

 

Скорпион

Седмицата 9 – 15 октомври 2023 е време, когато Скорпионите често ще трябва да се справят с негативизъм и критика от околните. Както се казва, „целта оправдава средствата“, но това изобщо не означава, че тази седмица трябва да бъдете жестоки и отмъстителни. Всички настоящи проблеми ще се изчерпят доста бързо и враговете с голяма вероятност в обозримо бъдеще ще станат, ако не приятели, то поне добронамерени познати.

 

Стрелец

Стрелците, които наскоро са имали проблеми в любовта, могат да имат нови проблеми в любовната сфера. Това е неприятна прогноза, която не трябва да се разглежда като някакъв край на света. Край на самотата. Вселената ще се погрижи добре за необвързаните Стрелци.

 

Козирог

Козирозите започват период, който ще бъде белязан от плащане за минали грешки. Ще трябва да приемете кармата и да й се поддадете. Така или иначе няма да избягате от нея. От друга страна, ако в живота на Козирозите е имало добри дела, те ще бъдат възнаградени за тях. С една дума, трябва да сте готови за нещо светло и не толкова ярко, но не се фокусирайте върху проблемите.

 

Водолей

При Водолеите, които отдавна страдат от психологически проблеми, вътрешните противоречия ще отшумят. На тяхно място ще дойдат спокойствието, благоразумието и мъдростта. Седмицата 9 – 15 октомври 2023 е добър момент за вземане на важни решения, за търсене на любов, за търсене на нова работа, за стартиране на бизнес. Водолеите трябва да анализират целите си и да се уверят, че сами вземат решения, а не някой друг вместо тях.

Риби

Въпреки вродената си скромност, Рибите може да изглеждат арогантни за другите. Това едва ли ще се коригира, но добрата новина е, че тогава околните ще променят мнението си на обратното. Влизането в конфликти и доказването на нещо на някого вече е строго противопоказано. Вместо това е по-добре да се опитате да намерите сили да се справите с домакинските задължения и отговорности, да се отпуснете и да промените обстановката.

7147

Вижте още:

Similar Posts