Хороскоп

Седмичен хороскоп от 16 август до 22 август 2021

седмичен хороскоп от 16 август до 22 август 2021

Овен

Овен се очаква да има трудна седмица и трудностите могат да започнат още преди промяната в движението на Уран.  Очаква ви много динамична седмица. Събитията могат да се сменят постоянно, сякаш в калейдоскоп. Астролозите съветват Овните да бъдат винаги нащрек и да не губят вяра в силите си. В любовната сфера трябва да се пазите от служебните романси. Отношенията на работното място ще пречат на бизнеса.

Телец

Телецът трябва да помни, че те ще имат различна производителност в различното време на деня. Тази седмица всичко показва, че Телецът ще е по-активен сутрин. Това означава, че трябва да върнете будилника за известно време. Има поне още четири добри причини да ставате рано сутрин. Във финансовата и любовната сфера експертите съветват хората от този знак да изчакат и да видят отношението на партньорите. Няма нужда да поемате рискове и да правите това, за което може да съжалявате в бъдеще. Вниманието е ключът към успеха, както и наблюдението.

Близнаци

За Близнаците, които се занимават с продажби, се очаква прилив на бързи пари. В любовните отношения звездите ги съветват да бъдат себе си. Не е нужно да променяте принципите си, особено при поява на проблеми. В края на седмицата Уран може да накаже Близнаците с проблеми и нарушения на плановете им. Също така в края на седмицата могат да излязат и неочаквани разходи.

Рак

Раците преди всичко трябва да се грижат за здравето си. Звездите са на тяхна страна и ще им помогнат да решат проблемите, които възникват. Успех очаква тези Раци, които решат да променят начина си на живот като цяло и искат да намерят лекота, както и да се освободят от лошите навици. Това е много благоприятно време за пазаруване, обмяна на валута, търсене на любов, но всичко това е второстепенно. Основното нещо е грижата за здравето. За да направите това, осигурете си повече време сред природата.

Лъв

Първата половина на всеки ден от тази седмица ще бъде доста трудна за Лъвовете. Бъдете особено внимателни на 19 август – деня на свързването на Меркурий и Марс. Като цяло през седмицата трябва да се пазите от слухове, клюки, както и от хора, които може да ги разпространяват. В никакъв случай не трябва да казвате на никого за вашите планове и амбиции. Много хора ще покажат истинските си лица. Непрозрачността в комуникацията ще се превърне в основния препъни камък за Лъвовете.

Дева

Шестото чувство на Девата ще се изостри тази седмица, така че е важно да го направите още по -мощно.   Струва си да слушате вътрешния глас, защото той ще ви спаси от фиаско повече от веднъж. Не е нужно да правите това, което сега няма стойност и нужда да се прави. Според прогнозите, подобно поведение на Девите може да им отнеме късмета и да доведе до проблеми във всяка от сферите на живота.

Везни

Везните ще се съсредоточат върху финансите и работата. Тук те ще могат да се изразят по възможно най -добрия начин, използвайки най -важните си вродени и придобити таланти. Астролозите ви съветват да се отървете от  бариерите на съзнанието, които ви пречат да забогатеете . Източникът на късмет е в съзнанието на Везни. По-добре е да пренебрегнете съветите на непознати хора. Трябва също да се пазите от приключения и рискове. В любовта най-големият враг на щастието ще бъде самодоволството, прекалено високото самочувствие и егоизмът.

Скорпион

Скорпиони, настъпило е време да промените живота си, но първо трябва да направите това в съзнанието си. В общуването с хората трябва да избягвате импулсивността, особено на 19 август, когато Меркурий и Марс ще се слеят в негативен и опасен аспект. Астролозите съветват да не се пресича пътя към опасни хора и като цяло да бъдат по-спокойни, защото силата на действие винаги е равна на силата на противодействие. Скорпионите могат да бъдат отблъснати точно когато не очакват.

Стрелец

За Стрелците започва идеалното време за творческа дейност, учене, интелектуална работа. В реалностите на тази седмица те определено ще се нуждаят от добра памет. В любовната сфера трябва да мислите повече за любимия човек, а не за себе си. Всеки, който търси сродна душа, трябва да бъде по-мил и отзивчив от обикновено. По финансовите въпроси Стрелецът може да се изправи срещу мощно предизвикателство.

Козирог

Звездите и планетите ще могат да увеличат енергийните вибрации на Козирозите. Това ще доведе до факта, че хората от този знак ще станат много по-успешни, щастливи, ефективни в бизнеса и работата. Време е да се освободите от лошите навици и неприятните спомени. Всички ненужни неща трябва да се изхвърлят. Това ще помогне на Козирозите да се движат леко в живота, без негативни емоции и съжаления. В края на седмицата Уран може да породи някои вътрешни противоречия и страхове в съзнанието им.

Водолей

Водолеите трябва да се съсредоточат върху парите и работата. Отрицателните нагласи често ни пречат да забогатеем , но тази седмица звездите ще помогнат на Водолея да се отърве от тях. Астролозите съветват да не губите пари или дрънкулки, да бъдете учтиви към другите и да планирате нещата внимателно. Самотните Водолеи ще могат да намерят човек, който да ги зарадва от 16 до 22 август. В любовта интуицията ще бъде най-добрият помощник. Вътрешният глас едва ли ще подведе Водолея, защото звездите са на негова страна.

Риби

Рибите в работата и в бизнеса могат спокойно да преминат към разработването на фундаментални идеи. Възможно е звездите да им помогнат да станат по-продуктивни в това отношение. За да бъдат по-привлекателни за хората около тях, Рибите трябва да се освободят от негодувание и негативизъм. Струва си да простите не само на околните, но и на себе си. Ако сте имали някакви проблеми в миналото, време е да забравите за тях. Добротата и чистотата на ума ще засилят харизмата ви през новата седмица.

508

Вижте още:

Similar Posts