Хороскоп

Седмичен хороскоп за периода 26 юли – 1 август 2021 г.

Седмичен хороскоп за периода 26 юли - 1 август 2021 г.

Ето какво очаква зодиите през новата седмица.

Овен

Овенът в периода от 26 юли до 1 август се очаква да има доста вътрешни проблеми. В повечето случаи те имат не астрологични, а  духовни причини , но този път си струва да се тревожите от тях, защото има вероятност да повлекат неприятни последици. Последствията от сътресенията могат да бъдат пагубни тази седмица. Не трябва да отлагате решаването на проблеми за по-късно. Важно е да им обърнете внимание навреме. Това важи особено за неприятностите в любовта и семейството. Ако вашият любим човек или роднини са недоволни от нещо, тогава трябва да го поправите възможно най-скоро.

Телец

Астролозите настоятелно съветват Телеца през тези седем дни да общуват възможно най-малко с  представители на злите знаци на Зодиака. Това може да има много негативен ефект върху настроението, късмета и производителността. Много е важно да се обградите с приятни и мили хора, които могат да ви подкрепят в трудни моменти. Телецът ще може да укрепи семейните връзки със съвместни дела и пътувания. Седмицата е чудесна за пазаруване, така че може да искате да изненадате някого приятно. По-добре да не взимате пари на заем от 26 юли до 1 август.

Близнаци

Очаква се Близнаците да имат доста натоварена и стресираща седмица. Те могат да се уморят доста в първите дни. Марс ще премине към Дева на 29 юли, така че втората половина на седмицата ще бъде трудна за вземане на важни решения. Астролозите ви съветват да бъдете внимателни при работа с непознати. Не е нужно да вярвате на всички, които срещате. Близнаците с развито чувство за отговорност ще имат най-голям късмет. Не можете да прехвърляте делата си на други хора. Това може да ви изиграе лоша шега.

Рак

Най-светлият и позитивен ден от седмицата за Раците ще бъде 28 юли, когато Меркурий се премества в знака Лъв. На този ден могат да се появят много положителни емоции и късмет във финансовия сектор. Същото ще важи и за следващите дни. От друга страна, Раците ще станат по-уязвими за критики отвън. Всеки, който реагира твърде остро на коментарите на други хора, трябва да бъде внимателен с изявления и твърдения. Астролозите съветват Раците да внимават със  забранени думи, чието произношение лесно може да развали съдбата им .

Лъв

Лъвовете трябва да живеят една седмица с желанието да се променят отвътре, да променят мирогледа си. Това е идеалният момент да преоцените начина си на правене на нещата и да коригирате дългосрочните си планове. Астролозите вярват, че Лъвовете ще могат да открият по-рано изгубени неща, да възстановят прекъснатите преди това връзки. Миналото ще бъде от голямо значение и хората от този знак ще имат шанс да променят всичко към по-добро. Най-важното е да се избягват емоциите, които причиняват заболяване. Важно е да останете оптимисти.

Дева

Девите ще имат само един голям проблем тази седмица. Настроението им може да се променя постоянно, особено в първия ден на август. Хората около тях може да си мислят, че винаги са прави и това ще дразни Девата, но не трябва да обръща внимание на това. Това е идеалното време за самообразование, придобиване на знания и нови преживявания. Можете да смените работата, да търсите нови хобита. За това си струва да благодарим на Меркурий. Астролозите съветват Девите да не извършват необмислени действия.

Везни

Везните ще имат здраве на първо място, защото ще им трябват много енергия и сила, за да преодолеят препятствията по пътя. Колкото по-добре се чувстват, толкова повече неща могат да завършат. За добро здраве Везните трябва да използват дихателни упражнения и винаги да помнят за опасността от преумора. На любовния фронт трябва да се развее бялото знаме. Всички кавги могат да доведат до прекъсване на отношенията. Всеки, който все още е самотен, е препоръчително да бъде по-внимателен с избора на потенциален партньор.

Скорпион

Скорпионите във всички важни въпроси и проекти е по-добре да вземат решения въз основа на интуицията и собствения си житейски опит. Ако трябва да работите рамо до рамо с някого, най-добре е да изградите работни отношения, основани на взаимно уважение. Ще трябва да внимавате с хората около вас. Необходимо е да се помни за  признаците на положителна и отрицателна енергия на човек, за да се определи предварително естеството на определена личност. Астролозите отбелязват, че всички финансови и работни проблеми през тази седмица ще бъдат изчерпани доста бързо.

Стрелец

От 26 юли до 1 август експертите съветват Стрелеца да се съсредоточи върху работата и бизнеса. Тази седмица ще бъде стресираща и динамична, така че хората от този знак могат да използват физически упражнения за облекчаване на стреса и увеличаване на енергията. Възможно е да възникнат нови проблеми, но с чист ум и силна аура, Стрелецът ще може да преодолее всичко без твърде много усилия. Съдбата в този период от време благоприятства самотниците и пътуващите. Стрелците трябва да посещават нови градове и държави.

Козирог

Козирозите, както и много други хора, ще се затрудняват да останат на повърхността поради засиленото влияние на стреса и загубата на сила. Втората половина на седмицата поради неблагоприятния преход на Марс ще бъде бавна, но проблемите няма да намалят. Въпреки вродената скромност, Козирозите ще могат да постигнат добри резултати по въпроси, които изискват увереност и твърдост.

Водолей

Водолеите трябва да бъдат внимателни, когато се занимават с  измамни хора. Най-благоприятните дни са понеделник и вторник. През уикенда можете да очаквате големи промени в живота и приятни изненади. Това ще бъде компенсация за минали проблеми. Водолеят може да загуби стимула за самоусъвършенстване, но това не е от съществено значение. Не давайте воля на чувства и емоции. Може да е опасно.

Риби

Рибите може да имат много нови завистници и врагове през новата седмица. Същ така могат да бъдат атакувани от ревност, така че влюбените да внимават. На хоризонта могат да възникнат нови предизвикателства. Самотните Риби да не бързат да започват нова връзка. В началото на седмицата можете да се зарадвате с пазаруване или смяна на обстановката.

742

Вижте още:

Similar Posts