Хороскоп

Седмичен хороскоп за периода 9-15 август 2021

седмичен хороскоп за периода 9-15 август 2021

Август е в разгара си. Астролозите разкриха с какво ще бъде интересна тази седмица и как зодиите ще успеят да постигнат успех.

Периодът 9-15 август е време на развитие и време на динамика. Ето защо трябва да слезете от земята и да започнете да се движите към мечтите си.

Звездите и планетите ще ви дадат възможност да направите големи пробиви във всеки бизнес. За това е важно да имате добра мотивация. Тази седмица е времето, когато звездите дават на трудолюбивите хора заслуженото.

Овен

Овенът трябва преди всичко да спре да се кара и да се упреква за грешки в миналото. Не е нужно да се наранявате по този начин, защото това може да доведе до  самооценка. Тази седмица на Овните е строго забранено да разказват на непознати за плановете си. Това може да навреди на всеки бизнес, на всеки проект. Също така е по -добре да не разказвате на никого за своите любовни афери и намерения. Мнението на някой друг по всеки въпрос може да унищожи в основата най-мощната мотивация, която ще бъде основният двигател на напредъка ви тази седмица.

Телец

Телецът ще има тежка седмица. Често ще трябва да взимате важни решения, да общувате с не най -приятните хора, да работите усилено. Времето ще минава бързо, а силите и енергията ви ще са ви нужни два пъти повече от обикновено. Много е важно да се съсредоточите върху личните и семейните въпроси.   В почивните дни можете спокойно да се отдадете на забавления и пазаруване.

Близнаци

Седмицата от 9 до 15 август ще бъде време за самооткриване за Близнаците. Трябва да анализирате силните и слабите си страни, а също така да се опитате да се отървете от  навиците, които ви отнемат щастието. През тези седем дни е в сила прост закон: „Ако искате да направите нещо добре, направете го сами.“ Не се осланяйте на чуждо рамо. Това е идеалното време за почивка, смяна на работата и търсене на нови хобита.

Рак

За Раците започва много благоприятно време за пазаруване, смяна на работа, търсене на нови хобита и нови източници на доходи. При такива условия астролозите силно ви съветват да не се плашите от успеха. В периода от 9 до 15 също така е по-добре да инвестирате време и усилия в собственото си развитие. Това със сигурност ще привлече вниманието на нови хора, включително и на противоположния пол. Успехът не идва сам.

Лъв

Лъвът трябва да работи с хора. Като цяло комуникацията ще даде огромно количество положителни емоции. Но си струва да си припомним, че това няма да важи в пълна степен за всички. Астролозите отбелязват, че от 9 -ти до 15 -ти е важно да проявите съпричастност, да демонстрирате любов и уважение към другите. За това Лъвовете ще бъдат възнаградени с много мили думи и помощ. В края на седмицата са възможни кошмари. Не им придавайте значение. Просто лоши сънища и нищо повече.

Дева

За хората от този знак на зодиака започва период на самопознание, тъй като на 11 август Меркурий ще навлезе в Дева, където ще остане до 30-ти. Тази седмица Девите ще имат повече късмет във финансовата сфера, тъй като Меркурий е техният основен покровител. Разбира се, те не могат да спечелят всички пари на света, но могат да получат значително увеличение на доходите.

везни

Бъдете внимателни, докато шофирате в петък и събота. В началото на седмицата планетите ще допринесат за разрешаването на конфликти, които биха могли доста да разклатят нервите на Везните. В добро настроение, осигурено от звездите, Везните ще могат да правят много повече неща от обикновено. Като цяло можем да кажем, че настъпва вълшебно време за Везните, тъй като те могат да станат когото искат и да постигнат това, което искат. Вселената е на тяхна страна, така че е важно да не губите време и да действате.

Скорпион

Скорпионите напоследък са преследвани от постоянно чувство на безнадеждност и униние. Време е да го заменят с оптимизъм и самочувствие. Звездите ще им помогнат да променят живота си към по-добро.  Възможно е срещнат много важни хора по пътя си, такива, с които са кармично свързани. Те ще ви помогнат при решаването на сложни проблеми и неприятности, а също и да разберете как да контролирате ума си и да бъдете най -добрата версия на себе си.

Стрелец

За да привлекат късмет, астролозите съветват в началото на седмицата Стрелците да се погрижат за защитата на информацията  си – сменете паролите, проверете компютъра си за вируси. Не кликайте върху съмнителни връзки тази седмица. Що се отнася до настроението и здравето, Стрелецът ще бъде в най-добрата си форма. Седмицата ще бъде динамична и донякъде непредсказуема.

Козирог

Козирозите трябва да започнат със  създаване на здравословна домашна енергия. Важно е да започнете седмицата с почистване, подреждане и изхвърляне на боклук и някои непотребни вещи. От 9 до 11 тези, които се занимават с търговия, ще имат малко късмет, но след това ситуацията ще се промени драстично към по-добро. Също тази седмица Козирозите ще могат да се срещнат с другата си половинка. Харизмата и очарованието им ще нараснат значително, което ще бъде голяма помощ в любовните приключения.

Водолей

Най -добрият начин да получите това, което сърцето ви желае тази седмица, е да визуализирате. Вселената ще ви помогне да рестартирате съзнанието си – да разберете истинските си цели, да се отървете от страховете и съмненията. Това е идеалният момент да потърсите нова работа, хобита, да започнете нов бизнес. В края на седмицата Водолеите могат внезапно да срещнат непримиримост и агресия от страна на другите. Ще трябва да са по -независими.

Риби

Както знаете, пътуванията и смяната на обстановката са полезни за енергията на човека. Звездите вече са в такова положение, в което Рибите могат и дори трябва да отидат на дълго пътуване и да бъдат в постоянно движение. Основното е да правите всичко без бързане, предпазливо и точно. В любовта Рибите може да нямат най-запомнящата се седмица, но пък и сериозни проблеми не се очакват. Пазете се от конфликти, както и от това да поставяте ултиматуми.

276

Вижте още:

Similar Posts