Хороскоп

Седмичен любовен хороскоп 23-29 август 2021

седмичен любовен хороскоп 23-29 август 2021

Любовта е това, от което всеки от нас се нуждае. Всички искаме да се чувстваме обичани, но не всеки е в състояние да постигне това. Съветите на астролозите за тази седмица ще ви помогнат да увеличите шансовете си за успех в любовните дела.

Тази седмица няма да има особено благоприятни или опасни дни. Поведението на звездите и планетите ще бъде изключително предвидимо. За нас това означава, че можете да се активирате в любовната сфера, но го правете внимателно, тъй като съдбата ни е най -вече в нашите ръце. Най -малко според прогнозите представители на ревниви знаци на Зодиака ще имат късмет, но само ако не сдържат това вредно чувство в себе си.

Овен

Овенът първо трябва да се отърве от негативните мисли за себе си. През тези седем дни астролозите съветват да не разсъждавате като губещи. Това може да доведе до ниска самооценка. В любовни дела е важно да се върви напред с вдигната глава и в добро настроение. Това е единственият начин да привлечете внимание и любов.

Телец

Телецът ще има голям късмет тази седмица. Възможно е много самотни представители на знака да успеят да намерят сродна душа и да имат връзка. Няма нужда да бързате и да вземате грешни решения.

Близнаци

Хората от този знак ще се нуждаят от повече съпричастност през новата седмица. Те са надарени с това чувство, но обикновено то е блокирано от мощни потоци енергия. В периода от 23 до 29 август обаче блокът ще бъде премахнат поради спокойствието на планетите. Това е страхотна новина за тези, които търсят любов. Ще постигнат големи успехи в това отношение.

Рак

Очаква се Ракът да има малък, но осезаем спад в енергията и силата през новата седмица. Флиртът им въпреки това ще бъде най-добрият, както и чарът им като цяло. Раците могат да се надяват на страхотна седмица, през която да сбъднат всички свои мечти в любовта.

Лъв

Лъвът слави като  нарцистичен знак на Зодиака. Изненадващо, сега това може да им донесе успех. Астролозите са на мнение, че хората през новата седмица ще бъдат податливи на нарцисисти – дори и тези, които обръщат внимание повече на себе си, отколкото на партньора си. Правилата на любовта се променят, но за Лъвовете това няма значение – те винаги са на върха.

Дева

Самотните Деви трябва да преминат в офанзива. Ако има някой, когото харесвате, трябва да се опитате да се опознаете или да признаете чувствата си, да поканите човека на среща. Периодът е изненадващо благоприятен за любовни приключения.

Везни

Най-вече ще има късмет семейните Везни. За да направят децата си и другите близки по-щастливи тази седмица, те трябва да се отърват от безпокойството и негативните мисли. Не заразявайте онези, които са им скъпи, с негативни емоции. Несемейните ги очакват много любовни приключения.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да поемат контрола над живота си, за да успеят в любовния и семейния живот. Любовта изисква инвестиция на време и усилия. Всичко ще се получи, ако не падате духом. Шансовете са на ваша страна, освен ако вие самите доброволно не ги пропилеете.

Стрелец

Стрелците, които са във връзка от дълго време, може да имат малки, но продължителни кавги тази седмица. За да ги избегнете, можете да използвате прости и ефективни ритуали. За самотните представители на знака има приятна изненада – флиртът и романтиката ще бъдат на ниво тази седмица.

Козирог

Козирозите не трябва да се страхуват от кавги в отношенията, но само ако са контролирани и не излизат извън границите на допустимото. Конфликтите могат да подобрят енергията, да засилят любовта. Самотните Козирози е по-добре засега да са сами. Тази седмица не е подходяща за търсене на любов.

Водолей

Не звездите ни правят самотни, а  отрицателните ни навици. Това е идеалният момент за Водолея да се отърве от тях.  Докато звездите са спокойни, хората от този знак могат да променят себе си, своя ритъм на живот, любовните си възгледи и като цяло отношението си към света.

Риби

При Рибите са възможни малки изблици на негативизъм в началото на седмицата. Дихателните техники са препоръчителни, защото могат да помогнат за облекчаване на стреса от сътресения. В спокойно състояние Рибите ще бъдат по-привлекателни за противоположния пол. Това е подходящ момент за започване на нова връзка.

554

Вижте още:

Similar Posts