Хороскоп

Седмичен любовен хороскоп за периода 16 -22 август 2021

седмичен любовен хороскоп за периода 16 -22 август 2021

Овен

Овенът, за съжаление, може да няма достатъчно енергия за любовни връзки през новата седмица. Иначе тя ще бъде доста динамична и предизвикателна. Необходима му е енергия, която е достатъчна за любовни подвизи, запознанства и създаване на добро настроение за сродната душа.

Телец

Телецът, особено самотният, трябва да се научи да разпознава хора с лоша енергия. Не е нужно да отваряте сърцето си за всеки, който проявява интерес, защото сред хората около вас може да има много токсични личности. За тези, които вече са във връзка, е по-добре да обградите любим човек с грижи и внимание.

Близнаци

В любовните отношения са възможни малки раздори. Могат да възникнат дребни, но изтощителни кавги и главно по вина на самите Близнаци. Научете се да управлявате емоционалното си състояние.

Рак

Ще бъде много динамична седмица. Раците ще бъдат най -добрите и ще привлекат много внимание от противоположния пол. Много е важно да знаете как различните зодии изразяват чувствата си. Това ще ви помогне да определите кой от тези около вас има истински чувства и любов и кой е просто мил и отворен.

Лъв

Лъвовете трябва да използват защитни техники, за да защитят енергията си от негативни хора. Може да има някои неприятни срещи тази седмица, които да объркат представителите на тази зодия. Ето защо е по -добре да прекарвате време с доверени хора, като избягвате нови запознанства.

Дева

Девата започва добро време за любовни приключения, но е важно да запомните за предпазливостта, защото астролозите не могат да кажат със сигурност какъв ще бъде резултатът от това или онова запознанство.

Везни

За Везните започва много благоприятно време за търсене на сродна душа. Самотните представители на знака трябва да бъдат по-активни сега. Така значително ще ускорят процеса на намиране на лично щастие. Любовната сфера е без съмнение им е най-важната в момента.

Скорпион

Скорпионите са хора, обичащи живота. Те ще могат да зареждат другите с оптимизма си, което ще ускори намирането на любовта. Ако настроението започне да пада веднага трябва да се „върнете на линия“. Астролозите ви съветват да обмисляте внимателно любовните планове.

Стрелец

Чакрите на Стрелеца са отговорни за късмет в любовта. Представителите на зодията ще започнат да излъчват положителна енергия, която ще зарази всичко около тях. Това ще ги направи изключително привлекателни и очарователни.

Козирог

Козирозите, за щастие или за съжаление, ще имат повече късмет не в любовта, а в бизнеса. Отлична новина за тези, които вече не искат да бъдат сами. Едно от най-възнаграждаващите житейски умения тази седмица е бързото адаптиране към промените.

Водолей

Звездите  дават на Водолея от 16 до 22 август  много късмет в любовните дела. Важно е да се научите да мечтаете и да мислите повече за осъществяването на своите мечти, без значение с каква област на живота ви са свързани те  – любовна или финансова.

Риби

Съдбата не само ще даде възможност на самотните Риби да намерят сродна душа, но ще им осигури отличен избор. Рибите ще бъдат наистина благословени тази седмица. Оползотворете възможностите си докрай.

 

290

Вижте още:

Similar Posts