Хороскоп

Седмичен любовен хороскоп за периода 19-25 юли

седмичен любовен хороскоп 19-25 юли 2021

Любовта е изключително важна, но понякога може да бъде много трудно да я намерите, да я съхраните или забравите.

Всеки от нас си има своите тъмни и светли страни на характера. Тази седмица звездите ще се опитат да се уверят, че доброто ще надделее в нас. Настъпва подходящ момент за запознанства и за създаване на нови връзки.

Овен

За Овена започва време, в което ще бъде на гребена на любовната вълна. Хората непрекъснато ще искат да го опознават, ще е в центъра на вниманието. Това може да се използва за негови собствени цели, но е по-добре да не бързате, скъпи Овни. Преди да започнете нова връзка, проверете съвместимостта си с този човек.

Телец

За да зарадва повече противоположния пол, Телецът трябва да се бори с безпокойството и да подобри настроението си тази седмица. При добра кондиция ще бъде по-лесно да се запознавате с нови хора, както и по-лесно ще общувате като цяло.

Близнаци

За Близнаците, които изпитват болка от самотата, астролозите имат добър съвет – да се отпуснат, да мислят за хубави неща и да позволят на щастието да се случи. За всички, които вече са намерили любовта, е препоръчително да прекарват колкото се може повече време със сродната си душа, децата и семейство като цяло. Това е времето, когато близките ви се нуждаят от внимание повече от всякога.

Рак

Раците трябва да спрат да привличат проблемите на други хора върху себе си. Ако искат да успеят в любовта, трябва да се освободят от странични и неприятни мисли и преживявания. Спокойствието и позитивността ще им дадат привлекателност и ще ги направят много по-продуктивни при запознанства.

Лъв

В живота на самотните Лъвове може да се появи човек, свързан с тяхната карма. Това няма да е просто приятно запознанство, а такова, което е изпратено от съдбата. Това може да бъде посочено от четири знака, които трябва да се имат предвид през цялото време. В любовната сфера седмицата обещава да бъде доста наситена и интересна.

Дева

Любовното щастие на Девата е застрашено – може да има доста врагове тази седмица. Необходимо е по-често да се използват техники за енергийна защита. Така че манипулаторите и токсичните хора да не могат да окажат влияние върху вашето биополе.

Везни

По-добре е Везните да общуват по-малко с  агресивните хора , в противен случай рискуват да получат отрицателна енергия от тях, което напълно ще убие тяхната харизма. Комуникацията с приятни хора или усамотението ще даде на Везните възможност да запазят най-мощния си природен чар и да оставят всички любовни врати отворени.

Скорпион

Скорпионите могат да си навлекат проблеми и да срещнат трудности в други области по пътя, така че, преди да се срещат с хора от противоположния пол, те трябва да бъдат уверени в себе си и да запазят спокойствие. Иначе ги очаква голям късмет в любовната сфера, така че не бива да седят със скръстени ръце.

Стрелец

Стрелецът тази седмица ще бъде преследван от любовния късмет. За да увеличат значително шансовете ви за успех, мислете позитивно . На всички, които вече са успели да намерят сродна душа, астролозите препоръчват да й обърнат по-голямо внимание и да я обградят с нежна грижа.

Козирог

В семейния и любовния живот на Козирозите се очертават неприятни моменти – особено в началото на седмицата на 24 юли по Пълнолуние. Здравият разум и логиката ще им помогнат да се справят с тях, защото те принадлежат към  най-мъдрите знаци на Зодиака. Основното нещо е, скъпи Козирози, да не бързате да вземате решения и да правите компромиси.

Водолей

Флиртът, романтиката, любовта и общуването с противоположния пол като цяло ще помогнат на Водолеите да развеселят тази седмица. Всеки, който има връзка, може да се възползва от шанса да отиде на почивка с любимия човек. Звездите са категорични – ще е незабравима.

Риби

За Рибите е важно тази седмица да се отърват от  остарелите неща, за да бъдат по-щастливи. Можете също така да прекратите остаряла връзка, да прекарате малко време в уединение. Не е нужно да бързате и да отваряте душата си твърде бързо за първия срещнат човек.

Успешна и щастлива седмица от нас! Обичайте и бъдете обичани!

седмичен хороскоп за 19-25 юли

Седмичен хороскоп за периода 19-25 юли 2021 г.

634

Вижте още:

Similar Posts