Хороскоп

Седмичен любовен хороскоп за периода 26 юли – 1 август

седмичен любовен хороскоп 26 юли-1 август

Любовта е изключително важна, но понякога може да бъде много трудно да я намерите, да я съхраните или забравите.

Всеки от нас си има своите тъмни и светли страни на характера. Ето какво ни предстои в любовта през новата седмица.

Овен

Първото нещо, за което астролозите предупреждават Овена, е опасността от нови запознанства. Новите хора около вас може да изглеждат приятни, но само отначало. За да избегнете разочарование в любовта и приятелството, препоръчително е да прекарате тази седмица в уединение.

Телец

Телецът ще се справя добре в бизнеса и любовта тази седмица. Важно е правилно да разпределите ресурсите и времето си, както и да придобиете самочувствие.

Близнаци

Близнаци, които все още не са намерили истинската любов, е препоръчително да се пазят от енергийните вампири. Такива хора могат да се преструват, манипулират, мамят. Астролозите съветват Близнаците, който имат връзка, да не споделят нищо за нея пред околните.

Рак

Тази седмица ще бъде много щастлива за Раците, които търсят любов. Астролозите съветват да се търси там, където преди това е било невъзможно или не се е налагало – на сайтове за запознанства, в магазина, на улицата.

Лъв

Лъвовете, които са сами, може би е по-добре да се фокусират върху работа и други дейности. За тези, които вече са успели да създадат връзка или дори семейство, е препоръчително да не забравят закона за бумеранга. Този универсален принцип на разпределение на късмета и енергията ще помогне на Лъва да засили любовта и да направи връзката по-хармонична.

Дева

Новите познати на Дева ще им се сторят егоистични, но това е само илюзия. Също така Девите могат да бъдат заблудени да мислят, че новият човек е добър и умен. Астролозите настоятелно съветват тази седмица да проверите любовната съвместимост с тези, с които се каните да влезете във връзка.

Везни

Везните в периода от 26 юли до 1 август ще се освободят от своите любовни комплекси и страхове. Също така ще повишат самочувствието си благодарение на силния Меркурий. Това е идеалният период за флирт, запознанства, активно общуване в социалните мрежи и търсене на любов.

Скорпион

Скорпионите трябва да не забравят ценните истини на живота, които ще ги направят по-силни. Това ще помогне да преразгледат отношението към любовните неприятности от миналото и настоящето. Това също ще помогне за решаването на проблеми в сегашната връзка.

Стрелец

Стрелецът ще има голям късмет в любовните връзки, особено от 28 юли нататък. Тази седмица ще им даде много нови възможности, а звездите им обещават да са още по-харизматични. Ако има тотален прилив на любовни интриги, тогава се замислете дали това е правилния човек за вас.

Козирог

В никакъв случай Козирозите не трябва да спорят с любимия човек, особено през втората половина на седмицата. Трябва да използвате източниците на сила , да бъдете търпеливи и да се научите да игнорирате опитите на другите да ги разгневят. Любовта изисква сила и енергия.

Водолей

Астролозите настоятелно препоръчват на Водолеите да общуват само с онези, които говорят истината и не се преструват. Можете да научите нещо полезно от такива хора. Това ще окаже добър ефект върху търсенето ви на любов.

Риби

Рибите трябва да си припомнят някои мъдри истини, за да привлекат или запазят любовта в живота си тази седмица. За тези, които вече са „просветени“ и знаят какво искат, е важно да не се отклоняват от приетите планове. Не бива да отлагате срещи, да отказвате офертите на любим човек.

Успешна и щастлива седмица от нас! Обичайте и бъдете обичани!

 

Седмичен хороскоп за периода 26 юли - 1 август 2021 г.
Седмичен хороскоп за периода 26 юли – 1 август 2021 г.

429

Вижте още:

Similar Posts