Хороскоп

Седмичен нумерологичен хороскоп 13-19.06.2022

13-19.06.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 13-19.06 2022

Щастливи дни и числа за всички зодии юни 2022

МАГНИТНИ БУРИ ЮНИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп юни 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Юни е в разгара си. Дългоочакваната топлина дойде, но е много важно да запазим и тази, другата, която в нас самите. Нумеролозите разкриват какво ни очаква през следващите седем дни – 13-19.06.2022, а също така ни дават съвети и как да намерим вътрешна хармония.

Седмицата 13-19 юни 2022 ще донесе нова ярки емоции и позитивност в живота ни. Силата на осъзнаването ще ни помогне да променим живота си към по-добро. Време е да вземем кормилото в ръцете си, за да насочим кораба на живота си в посоката, която искаме ние самите, а не някой от нашите роднини или приятели.

 

Нумерологично изчисление за седмицата 13-19.06.2022

Седмицата 13-19.06.2022-числото 1

Нека видим под егидата на кое число ще мине тази седмица. За да направим това прибягваме до простички изчисления – събираме всички дати на седмицата и добавяме поредния номер на месец юни към резултата, тоест 6:

 

(13+14+15+16+17+18+19)+6=118. 1+1+8=10. 1+0=1.

 

Оказва се, че Единицата ще бъде начело през седмицата 13-19.06.2022 и именно нейната енергия ще управлява Съдбата ни. Това е числото на началото и източника на всички неща, число на щастието, общуването, взаимодействието на всичко с всичко. Именно затова периодът от 13 до 19 юни е идеален за общуване, колективни дела, семейни празници.

Седмицата 13-19 юни 2022 – благоприятен период за всеки бизнес

Това е изключително благоприятен период за всеки бизнес, който ни носи истинско удоволствие. В тези седем дни ни очаква вълшебна атмосфера на доброта, оптимизъм и забавление. Всеки сам ще прецени какво, кога и как да прави. Няма нужда да налагате на хората вашата визия за света. Способността да приемате всички такива, каквито са, ще ви направи щастливи.

Нумерологични съвети за седмицата от 13 до 19 юни 2022

Не играйте по чужда свирка

През седмицата 13-19.06.2022 трябва да правите само това, което ви харесва. Не бива да „танцувате на чужда мелодия“, тъй като това ще ви лиши от щастие. Можете да опитате да помогнете на някой близък да постигне целите си. Но в никакъв случай не бива да позволявате на хората да ви заблуждават.

Любовта ще надделее над омразата

За да сведете до минимум проблемите през този светъл и благоприятен период, трябва да сте мили в общуването. Дори и с най-неприятните хора. Ако не можете да се въздържите, то е по-добре да не общувате с тях изобщо. Не бива да отговаряте негативно на отрицателното, тъй като това ще ви накара да загубите времето и енергията си. Любовта ще надделее над омразата. Целият свят ще се потопи в романтика, комуникация, взаимопомощ.

Спокойствие, хладнокръвие, спокойствие

Спокойствие, хладнокръвие, спокойствие  – това е всичко, което ще ни помогне да останем себе си в критични ситуации. За щастие няма да има много такива ситуации, тъй като Единицата ще предотврати появата на хаос.

Добрите намерения ще бъдат възнаградени

Хората, които имат изключително добри намерения, ще бъдат възнаградени с късмет. Числото 1 ще им помогне да постигнат успех в областите, в които го искат. Ако до края на седмицата стане очевидно, че проблемите не изчезват, а целите не са постигнати, значи имате проблеми с кармата. Вашите добри дела ще се зачитат в бъдеще.

Не носете големи суми в себе си

Опитайте се да не носите големи суми пари със себе си. Числото 1 благоприятства успешните покупки, но определено не си струва да харчите излишно. По-добре е да правите покупки с карта или дори да купувате хранителни стоки и необходими неща онлайн.

Ревността ще бъде победена

Единицата ще ви помогне да победите ревността . Ако имате това чувство във връзката си, между 13 и 19 юни, то може бързо да изчезне. Не се страхувайте да говорите с половинката си за това как се чувствате.

Талисмани за късмет за седмицата 13-19.06.2022

Руна Гебо

Единицата, подобно на руната Гебо, представлява щастието. Радост и спокойствие. Ето защо експертите съветват да носите със себе си навсякъде дървени неща с изобразен върху тях рунически символ на Гебо. Ето как изглежда тази руна:

Руна Гебо

Златни бижута

Златото е металът на щастието и успеха. Ще ви помогне да станете по-оптимистични, по-продуктивни в бизнеса и най-важното – да останете мотивирани.

Кехлибар

Кехлибарът е най-добрият помощник за тези, които работят усилено и са пълни с вдъхновение и имат много важни цели.

 

Пожелаваме ви успех, доброта, любов и просперитет. Нека попътният вятър ви отнесе към вашите цели и  щастие!

2740

Вижте още:

Similar Posts