Хороскоп

Седмичен нумерологичен хороскоп 16-22.05.2022

Седмичен нумерологичен хороскоп 16-22.05.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Пълен седмичен хороскоп 16-22 май 2022: Ежедневие, любов, финанси

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп май 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Годишен хороскоп Овен 2022
Годишен хороскоп Телец 2022

Годишен хороскоп Близнаци 2022
Годишен хороскоп Рак 2022
Годишен хороскоп Лъв 2022
Годишен хороскоп Дева 2022

Идва нова седмица, която е предназначена да премине под егидата на специално число. Седмичният нумерологичен хороскоп 16-22.05.2022 обяснява как то ще се отрази на живота ни и какви талисмани могат да го успокоят.

Най-опасният враг през седмицата 16-22 май 2022 ще са негативните настройки. Числото, който ще бъде начело, ще помогне да се отървете от тях, но това не означава, че ще направи всичко вместо нас. Да следваме съветите на експертите, за да не ни завладее негативността!

Хороскоп за седмицата 16-22 май 2022- нумерологичен хороскоп – числото 3

Нумерологично изчисление за седмицата 16-22 май 2022

За да разберем кое число ще управлява света, трябва да съберем всички дати заедно и след това да добавим числото на текущия месец към резултата – тоест 5. получаваме следното:

 

(16+17+18+19+20+21+22)+5=138. Събираме отново числата: 1+3+8=12. 1+2=3.

 

Оказва се, че седмицата 16-22.05.2022  ще премине под контрола на Тройката. Това е число с много приятна, мека и мила енергия. То ни тласка към духовни търсения, добри дела. Направете добро, за да привлечете вниманието на този номер и привлечете неговата подкрепа.

Егоизмът е най-лошата черта на характера за периода от 16 май до 22 май

Това ще бъде време, когато късметът може да дойде само при мили хора, които са пълни с желание да направят нещо добро за околните.

Тези седем дни са чудесни за духовни практики

Нумеролозите отбелязват, че тези седем дни са чудесни за духовни практики, медитация и молитви. Религиозните хора ще почувстват прилив на сила и късмет. Вселената ще ги защити.

Нумерологични съвети за седмицата от 16 до 22 май 2022

Нумерологични съвети за седмицата от 16 до 22 май 2022

 

Опитайте се да намерите правилното приложение за вашите способности

Възможно е Вселената да ви помогне най-накрая да осъзнаете защо са ви дадени сила, умения и таланти. Това е много важен период за тези, които търсят смисъла на живота, както и отговори на екзистенциални въпроси.

Помогнете на роднини и приятели

Дори и на пръв поглед незначителни опити да се помогне на роднини и приятели ще привлекат лавина от положителни промени . Това е времето на алтруизъм, но не необмислен, а оправдан и съзнателен.

Нищо няма да разруши силните връзки и приятелството

Ако по всяко друго време има само една стъпка от любовта до омразата, сега нищо няма да разруши силните връзки и приятелството. Можете да получите максимум приятни емоции от общуване с приятели, близост с роднини, както и от срещи .

Не стойте във враждебна среда

Нумеролозите силно съветват възможно най-малко да бъдете във враждебна среда. Ако имате врагове и недоброжелатели, тогава трябва да сведете до минимум времето за комуникация и всяко взаимодействие с тях.

Без необмислени действия

Както бе споменато по-горе, основният лайтмотив на седмицата е добротата и духовното развитие. Разбира се, не забравяйте за работата . За да се придържат нещата заедно и късметът да не ви оставя в критични ситуации, опитайте се да не извършвате необмислени действия. Не губете пари за безполезни стоки и време за второстепенни дела.

Вслушайте се в критиката

Адекватното възприемане на критиката, отправена  към вас, е гаранция за стабилност. Дори ако човек ви разкаже за вашите недостатъци, формулирайки мисъл не в най-приятната форма, не показвайте негативизъм. Приемайте спокойно всичко, което ще ви кажат за грешки и недостатъци.

Очаквайте помощ и подкрепа и се отплащайте с добро на доброто

В периоди като тази седмица винаги ще има хора наблизо, готови да помогнат. Не се страхувайте да поискате подкрепа и благодарете на онези, които ви предоставят услуга за това. Отплащайте с добро за добро.

Талисмани за късмет за седмицата от 16 май до 22 май

Нумерологичен хороскоп 16-22.05 - талисман Дракон

Дракон

Това е един от основните източни духовни символи. Драконът е идеално съчетан с енергията на числото 3 и ни помага да останем себе си, независимо колко силен е натиска отвън.

Нумерологичен хороскоп 16-22.05 - талисман Руна Пърт

Руна Пърт

Тази руна помага на хората в личностното израстване и изостря паметта, вниманието. Тройка иска аз и вие да получаваме нова информация и да се стремим към познаване на света. Руна Пърт ще помогне за това. Ето как изглежда:

Нумерологичен хороскоп 16-22.05 - талисман бижута от купроникел

Бижута от купроникел

Декорациите от тази сплав ще имат положителен ефект върху интуицията и ще изострят желанието да се търси истината в думите, събитията, околния свят като цяло.

 

Според прогнозите на астролозите тази седмица ще има три опасни дни наведнъж. Експертите отбелязват, че умереността във всичко ще бъде най-добрият помощник за нас. Коридорът на затъмнението приключи, така че трябва да гледате на нещата по-оптимистично.

Хепи-Уомън ви желае незабравима нова седмица! Дано се сбъдне всичко, за което мечтаете!

1590

Вижте още:

Similar Posts