Астрология

Септември 2023 е период на Тарма – пътят към освобождение от негативната карма: Какво очаква всяка зодия?

Септември 2023 - освобождаване от негативната карма

Септември 2023 обещава да бъде интересен и важен месец за всички зодии, особено по отношение на астрологията и духовното израстване. Астролозите предупреждават, че този месец ще бъде период на Тарма, пътят към постигане на освобождение от негативната карма и в зависимост от зодията ви очакват различни предизвикателства и възможности.

 

Земни и водни знаци – пътят на късмета

За земните и водните знаци септември обещава късмет и успех. През този период те трябва да се съсредоточат върху развитието на себе си и своите взаимоотношения. Моментът е подходящ да се откажете от старите навици и да стартирате дългосрочни планове. Това също е благоприятен момент за укрепване на отношенията с партньори и колеги.

 

Въздушни и огнени знаци – предизвикателства и трансформация

Въздушните и огнените знаци могат да очакват известни трудности през септември. Ще трябва да работят повече и да внимават в действията си, особено през втората половина на месеца, когато могат да се сблъскат с предизвикателства и грешки. От 23 септември ситуацията ще се подобри и огнените знаци може да изпитат желание да сменят работата си.

Цикъл на Венера – време на творчество и взаимоотношения

От 4 септември планетата Венера става директна, което създава благоприятни условия за хората. Те може да се чувстват по-уверени, креативни и готови да укрепят връзките си с другите. Септември също се счита за подготвителен месец за бракове и нови връзки.

 

Особено внимание трябва да се обърне на 15 септември. В този ден ще има пълнолуние, което ще даде импулс за обновление. До 23 септември земните и водните знаци ще се радват на късмет, докато въздушните трябва да подходят по-предпазливо. От 23-ти огнените и въздушните знаци ще започнат да усещат лекота и промени в живота си.

 

Прогноза за септември 2023 г. за всички зодии

Овен. Първата половина на месеца е подходяща за обобщаване на проекти, а през третата декада ще започне темата за партньорството.

Телец. До 23 септември има време за разширяване на планове и проекти, а след тази дата се очаква стабилност и допълнителни приходи.

Близнаци. До 23 септември е не особено успешен период, изискващ повишено внимание и почивка.

Рак. Нормален период, особено през първата и втората десетдневка, когато Раците ще бъдат в центъра на вниманието.

Лъв. От 15 септември се очаква спокойствие, но и липса на енергия. На 23-ти започва творческият период и растежът на харизмата.

Дева. Важен период, който изисква концентрация върху непосредствени планове и интуиция.

Везни. Септември може да е бавен месец за Везни, особено след 15-ти. Предпазливостта и грижата за здравето са важни.

Скорпион. Динамично време, благоприятно за промени, пътувания и ремонти. Периодът до 15 септември е най-продуктивен.

Стрелец. Идва времето на истината и възможността за кариерно израстване. От 23-ти се очакват много срещи и връзки.

Козирог. Съсредоточете се върху работата до 23 септември и възможността да спечелите много пари.

Водолей. Важно е да се грижите за нервната система и да си почивате. След 18 септември са възможни нови проекти и нарастване на авторитета.

Риба. Очакват се промени и разширяване на партньорството. След 23 септември ще има възможност да реализирате творчески идеи и да разгърнете потенциала си.

3806

Similar Posts