Астрология

Сезонът на Лъва: Как ще се опрази на всяка зодия в периода 31 юли-6 август 2023

Сезонът на Лъва - как ще се опрази на всяка зодия

Юли отстъпва място на първата седмица на август 2023 г. и с нея идва силната енергия на Лъва, управляващият астрологичен знак на този период. Това е време на големи промени и възможни предизвикателства, но благоприятните планетни аспекти ни дават увереност в способността ни да преодолеем всякакви трудности, дори и да изглеждат като истинска битка.  

 

Каква ще бъде следващата седмица?

Тази седмица започва с Луна във Водолей, която ни насочва в правилната посока към успех с творчество. Но основният аспект на този период е съвпадът на Марс и Юпитер в тригон, който ни дава непоклатима увереност в нашите способности. Тази позиция на планетите подсказва, че дори и да се окажем в трудна ситуация, пак можем да победим, благодарение на нашата упоритост и решителност.

Седмицата протича в атмосфера на мъдрост и стабилност, което създава благоприятни условия в края й да ни ощастливят радостни събития, особено в сферата на любовта и отношенията. Слънчевият тригон с Луната и лунният тригон с Венера ни носят допълнително щастие и благополучие.

Овен

Овните, въпреки всички изпитани трудности, се чувстват като истински звезди, тяхната сила и енергия са физически осезаеми. Те са уверени, че ще се справят с всяко предизвикателство и ще видят заслужен успех.

 

Телец

Телците осъзнават, че тяхната упоритост и постоянство не са били напразни, те си заслужават и плодовете и признанието ги чакат.

 

Близнаци

Близнаците ще са необичайно спокойни, те имат вътрешно познание, което им помага да преодолеят всякакви трудности и несъмнено да вървят към успеха.

 

Рак

Раците осъзнават, че могат да променят живота си към по-добро, не трябва да остават на места и ситуации, които не ги устройват.

 

Лъв

Лъвовете се наслаждават на това време, тяхната жизненост е извън класациите и те нямат право да бъдат нещо по-малко от велики лидери.

 

Дева

За Девите, въпреки всички трудности, настъпва период на подкрепа и похвала от близките, което ще им донесе радост и удовлетворение.

 

Везни

Везните смятат, че заслужават медал за усилията си и ще получат добри новини във финансовата и здравната сфера.

 

Скорпион

Скорпионите предпочитат да стоят далеч от дребните разправии на работното място и да запазят неутралитет, което ще им помогне да запазят спокойствието си.

 

Стрелец

Стрелците са пълни с ентусиазъм и са готови да постигнат големите си мечти, вярвайки в положителния резултат и приближаващия се пълен успех.

 

Козирог

Козирозите разбират, че си струва да следват доказан план и да избягват прекомерни рискове, като същевременно ще запазят характерната си устойчивост и мъдрост.

 

Водолей

Водолеите ще преминат през хаотични и луди моменти, но ще осъзнаят, че временните трудности са само преходен етап към положителните промени.

 

Риби

Рибите искат повече любов и романтика, но засега трябва да изчакат малко –  любовта ще дойде, когато му дойде времето.

5187

Similar Posts