Лайфстайл Новини

Шакира и Жерар Пике се разделят след повече от десет години

Шакира и Жерар Пике се разделят

Шакира и Жерар Пике ще тръгнат всеки по своя път. Това съобщиха певицата и спортистът.

Шакира (45) и Жерар Пике (35) прекратяват връзката си. „Съжаляваме, че трябва да потвърдим, че се разделяме“, каза колумбийската певица и испанската футболна звезда в изявление, както съобщават всички медии. „В името на децата ни, които са наш основен приоритет“, молят за уединение двете звезди.

 

Защо Шакира беше видяна в линейка?

Певицата също туитна, че наскоро е била забелязана в линейка в Барселона. Тя беше получила много притеснени съобщения. Разпространените снимки са от миналия уикенд. Баща й паднал лошо и тя го придружи до болницата, където в момента се възстановява.

През последните няколко дни вече се появиха спекулации и съответните медийни съобщения, че връзката на Шакира и Пике е на път да приключи. Двойката се срещна по време на снимките на музикалния видеоклип към песента „Waka Waka (This Time for Africa)“, официалната песен на Световното първенство по футбол през 2010 г.

 

Двамата се събраха малко по-късно и дълги години бяха смятани за една от великите двойки в света на спорта и развлеченията. В началото на 2013 г. се роди първият им син Милан, вторият син Саша го последва в началото на 2015 г.

1852

Вижте още:

Similar Posts