Новини и анализи

Син на баровец простреля строителен работник с тейзър и го заплаши със смърт, ако се оплаче

Ако безследно изчезна или ме намерят мъртъв, да знае полицията каква е причината, предупреждава Денис и не смее да назове името на нападателя, защото не се чувства защитен, предаде Флагман.

Синът на големец от Свети Влас е прострелял беззащитен човек с електрошоков пистолет тейзър и го заплашил, че ще последва смърт, ако се разприказва.

В РУ-Слънчев бряг са запознати със случая с 41-годишния строителен работник Денис Хюсменов, родом от Русе. От 2001 година живее в курортното градче. Местните го знаят като кротък човек, който разбира от вътрешни ремонти. Това лято бил нает за поддръжката в малък хотелски комплекс.

Нападението е извършено на 24 август, около 20:30 часа пред фризьорския салон на бизнесдамата М. Б., в чийто дом наскоро Денис шпакловал стените. С нея бил и синът на големеца.

Денис се прибирал към квартирата си, излизайки с покупки от близкия хранителен магазин. Дамата държала остър език и настояла работникът да й върне веднага 40 лева от възнаграждението, което му платила, защото се наложило след него да вика друг майстор да дозаглади пода. Денис нямал време да реагира на недоволството й, защото веднага получил силен удар с умрук в лицето, последван от стрелба с тейзъра.

„Видях искри, срещу мен хвръкнаха стрели, усетих убийствена болка от забиването им в тялото ми. Паднах! Имах сили само да се обадя на хазяина, който изпрати сина си Мишо да ми помогне. Като видя положението ми, той ме закара директно в УМБАЛ Бургас. Рязаха ме хирурзи и извадиха двете куки от по 10 см. След като ме изписаха от болницата, аз се страхувах да изляза от квартирата си, а трябваше да уведомя и полицията. В такива случаи от болницата също трябва да сигнализират какво са оперирали. На 31 август дадох показания, занесох на полицаите болничната документация. След 3 дни ме извика полицай Узунов, настоя да посоча очевидци и да дам допълнителни подробности.

През това време нападателят ми вече беше узнал от полицията, че работят, но аз не съм очаквал, че ще получа нова серия от побой поради тази причина. След няколко дни пред ресторант „Чевермето“, който е срещу фризьорския салон на М.Б. той ме нападна в гръб. Имаше очевидци, но аз не ги познавам, сигурно бяха туристи. Нападателят, който е физически много силен, ме сграбчи за врата и започна да ме души, да ме псува. Каза: „Мълчи си, защото съм ангажирал хора да те очистят.“ Избягах и се скрих вкъщи, днес е първия ден, в който излизам – за да ви разкажа всичко това. Нека да се знае какво се е случило, ако изчезна безследно или ме намерят мъртъв“, каза Денис пред нашия репортер и настоя да снимаме белезите от тейзъра.

Той е убеден, че има камери на хотел „Скай“ и ресторант „Чевермето“ и че полицията може да свали записите от двете покушения, за да се види точно какво се е случило на двете дати. Моли и маникюристката Д.С. да му помогне, защото вече била разказала пред близки какво е видяла с очите си.

син на баровец простреля строителен работник с тейзър
Белезите са от тейзъра, видно и от медицнската документация

Автор: Иван КОЛЕВ снимки: Инстаграм и Авторът

228

Вижте още:

Similar Posts