Астрология

Синя Суперлуна 31 август 2023 г.: Какви опасности крие

Синя Суперлуна 31 август 2023 - Пълнолуние в Риби

Астрономическите явления винаги са привличали вниманието на човечеството. Те не само вдъхновяват научните изследвания, но и оказват влияние върху културите и вярванията на различни народи. Едно от тези удивителни явления е синята суперлуна, която ще настъпи на 31 август 2023 г. Това събитие обещава не само зашеметяващ небесен спектакъл, но и въздействие върху човешките емоции и дори културните традиции. Нека разгледаме характеристиките на това събитие, възможните опасности и начините да се предпазите по време на синята суперлуна.

 

Синя Суперлуна 31 август 2023 – Пълнолуние в РИБИ

Характеристики на Синята суперлуна

Синята суперлуна е рядко и удивително астрономическо явление, което се случва, когато пълнолунието съвпадне с най-близкия подход на Луната към Земята. В резултат на тази конфигурация Луната изглежда по-ярка и по-голяма от обикновено. Този ефект се свързва с оптични илюзии и близкото положение на Луната до наблюдателите на Земята. Синя суперлуна се случва веднъж на няколко години, което прави това събитие значимо за астрономи, небесни ентусиасти и обикновени наблюдатели.

 

Опасностите от последното лятно суперлуние на 31 август 2023

От древни времена астрономическите събития са били свързани с митове, легенди и вярвания. Синята Суперлуна не е изключение. В различните култури този феномен получава различни интерпретации. Някои вярват, че това засяга съдбата и емоциите на хората. В наше време много астролози твърдят, че суперлуната може да засили енергийното въздействие на Луната върху психиката и емоциите на човек. Това време може да бъде период на интензивни чувства и промяна.

 

Как да се защитим?

Дълбоко дишане

Процедурата за стартиране на Ритуала за пълнолуние в Риби започва с дълбоко вдишване. Този елемент помага за зареждане с енергия.

 

Света чаша

Изправете се и вдигнете ръцете си над главата. Дланите трябва да са обърнати една към друга, леко извити към Луната. Почувствайте се като свещена чаша, пълна с енергията на пълнолунието в Риби. Това ще ви позволи да възприемате по-високи енергии.

 

Лечебна сила

Специално създаден ритуал е предназначен да ви помогне да овладеете енергиите на Пълнолунието в Риби. Това лечение стимулира вашата вродена лечебна сила, позволявайки ви да се включите в самоусъвършенстване и по-добър живот.

 

Ритуал с изгаряне

На лист хартия запишете всичко, което вече не ви служи в живота. След това го изгорете. Този ритуал символизира освобождаването на енергия и освобождаването на място за нови възможности, намирането на ново начало.

1665

Similar Posts