Любов и връзки

Скритите сигнали на мъжете: Как да разберете, че ТОЙ иска да е с вас

Скритите сигнали на мъжете

Мъжете, които те харесват, винаги го излъчват по определен начин. Но проучванията показват, че едва 3% от жените могат да дешифрират тези скрити сигнали. Време е да поправим това.

Скритите сигнали на мъжете ще ви помогнат да разберете, че вашите действия са правилни и сте постигнали желания ефект – той иска да ви опознае и да ви стане най-близкият човек.

 

Изправена стойка

Най-важният показател, че един мъж явно се интересува от вас, е неговата права поза. Проявява се още в първите секунди на първата ви среща. Например, ако влезете в градския транспорт и видите как мъж веднага изправя гърба си, когато ви види, това показва, че той просто е очарован от вашата красота.

 

Психолозите казват, че това се дължи на факта, че по този начин човек иска да изглежда по-голям и по-уверен в себе си. По аналогия с позата, той може да седи по-широко, разтваряйки краката си.

 

Отклоняване на погледа

Много дами погрешно вярват, че ако първо погледнат мъж, когото харесват, а той отмести поглед, значи не се интересува от тях. Това е грешно. През повечето време мъжете отместват поглед от срам.

 

Много е показателно, когато ви погледне, усмихне се и след това погледне настрани. Това е идеалният вариант. Ако мъжът задържи за малко поглед върху вас и след това се извърне, пак е добре. Факт е, че мъжкият пол приема продължителния контакт като агресия и заплаха, но само от други мъже. В този случай погледът му значи, че се тревожи да не изплаши красавицата.

 

Непокорни ръце

Не само жените, но и мъжете могат да оправят косата си, да въртят в ръцете си телефон или други предмети. Мъж, който види прекрасна дама, не знае къде да сложи ръцете си. Той определено ще подреди това, което е наблизо в момента, ще изправи вратовръзката си, прическата и така нататък.

 

Ако ръцете му са напълно свободни, тогава той може да ги скрие в джобовете си. Тази реакция, според психолозите, показва, че той ви харесва – в около 80% от случаите. Най-вероятно иска да ви опознае.

 

Съблича дрехите си

Например, той седи някъде с яке на опашка. Ако види красива дама наблизо, определено няма да пропусне възможността да се покаже с по-малко дрехи по себе си. Това е абсолютно нормално за мъжете, затова и те толкова обичат плажовете.

 

В градския транспорт може да си разкопчае якето или палтото. Това може да се дължи на факта, че той става по-горещ, защото температурата на тялото леко се повишава при вида на красива дама.

 

Той нарушава поверителността ви

Този знак е по-подходящ за ситуации, в които вече познавате мъжа от известно време. Той може да се наведе близо до вас, да се приближи, да ви докосне. Няма случайни жестове. Ако мъж ви докосне или се приближи твърде много, това показва, че той е луд по вас.

 

Най-важното тук е правилният отговор. Не е нужно да се страхувате от това. Ако не го харесвате, кажете му да не прави това. Ако го харесвате, трябва да му покажете, че че нямате нищо против. Само лека усмивка е достатъчна.

Действията му

Той няма нищо против да ти помогне с нещо. Това е типично за онези ситуации, когато работите заедно, учите или просто се виждате често по задължение или по стечение на обстоятелствата. Така той сякаш казва, че иска да бъде по-близо до вас, да бъде по-значим за вас.

 

Някой, който наистина ви харесва, ще се опита да направи нещо хубаво за вас. Ако нищо не се случи, тогава не трябва да мислите, че той не ви харесва. Може би е много срамежлив или се страхува да направи нещо нередно. В този случай трябва да го помолите да направи нещо просто за вас.

 

Не забравяйте, че действията означават много повече за него от думите, така че той ще се опита да ви направи специално впечатление. Можете да го подтикнете към това със сладка, нелепа молба за помощ за нещо си.

 

Ако вече сте разбрали, че един мъж е луд по вас според описаните по-горе признаци, тогава най-трудната част от работата ви предстои. Сега от вас зависи да задържите вниманието му и да го накарате да ви обожава.

4183

Similar Posts