Любопитно Новини и анализи

След операция за отслабване жена се сдоби с „бетонени“ вътрешности СНИМКА

След операция за отслабване жена се сдоби с „бетонени“ вътрешности

45-годишна жителка на Обединеното кралство Пинки Джоли, искала да отслабне без диета и се обърнала към клиника в Истанбул, където й беше обещана евтина операция за намаляване на стомаха. След нея обаче тя е диагностицирана със сложна инфекция, която превърнала вътрешните й органи в „бетон“, mirror.co.uk.

 

Пинки Джоли разказва, че лекарите са се притеснявали, че тежала 112 килограма и имала здравословни проблеми и са я посъветвали да отслабне. Жената решила да не се подлага на диети, събрала 2000 паунда в една от платформите, където грижовни хора помагат била нуждаещи се и заминала за Турция. Именно там операцията за намаляване на стомаха беше най-евтината.

 

През ноември 2022 г. Пинки претърпяла операция, но веднага след това започнали здравословни проблеми: постоянни силни болки в корема, повръщане и дехидратация. През декември жената се обърнала към британски лекари. След прегледа те откриха сериозна инфекция, която превърна вътрешните й органи „в бетон“.

 

„Свалих четири килограма за четири седмици, защото стомахът ми е малък. Исках да сваля осем килограма за две години. Но те напълно се провалиха на операцията и оставиха вътрешностите ми толкова инфектирани, че според лекарите са твърди като бетон“, споделя Пинки Джоли.

След операция за отслабване жена се сдоби с „бетонени“ вътрешности

 

Снимка: mirror.co.uk

Хирурзите в края на януари 2023 г. трябвало да „промият“ вътрешността на стомаха на жената, за да спасят живота й. Тя се бори със сепсис повече от месец в Кралската университетска болница в Ливърпул.

 

Пинки споделя, че е свалила 82 килограма, но вече не може да яде твърда храна и се притеснява за състоянието си. Тя съжалява, че се е съгласила на евтина операция.

624

Вижте още:

Similar Posts