Астрология

След раздяла: Колко време отнема на всяка зодия да забрави бившия/та

Колко време отнема на всяка зодия да забрави бившия

Кой от знаците на Зодиака преживява нещастна любов за дълго време и кой може да се отърве от болката за една седмица?

След раздяла хората се държат различно: някой веднага се втурва в нова връзка, за да забрави, друг се оттегля в себе си. Някой страда, а друг се опитва да анализира опита, да се поучи от него и да продължи напред.

Някои хора преживяват раздяла за седмица, други за месец, а трети за години. Едно нещо обединява всички – никой не обича да страда заради нещастна любов. Нека видим колко време отнема на всяка зодия, за да преодолее една нещастна любов и да се възстанови напълно от предишната връзка.

 

Овен – 1 година

Смята се, че Овните бързо преминават от една връзка в друга, но това съвсем не е така. Раздялата е трудна за Овните, защото те влагат цялата си душа и сила в отношенията. След раздяла често изпадат в депресия.

Ако сте представител на огнената стихия и сте обичали истински, тогава ще ви отнеме средно около година, за да излекувате емоционалните си рани. Докато не охладнеете напълно, няма да сте готови за нова връзка.

 

Телец – 4 до 5 години

Телецът бавно се влюбва и след това също толкова бавно се опитва да спре да обича. Телците приемат раздялата много тежко, защото мразят промяната. Заедно с раздялата „загубват“ главата си, губят стабилност и увереност в бъдещето. Затова години наред страдат по бившия партньор, мечтаейки всичко да се върне към нормалното.

Но все пак се съберете и бързо се сбогувайте с депресивното състояние. По правило упоритата работа ще ви помогне с това. Опитайте се да не се занимавате с миналото, потопете се в настоящето – впуснете се стремглаво в работа или учене. Вечер с приятели или спа ще помогнат за рехабилитацията.

 

Близнаци – няколко месеца

Близнаците се характеризират с променливо състояние, така че сравнително лесно и бързо идват на себе си след раздяла. Представителите на този знак не са склонни да скърбят за минали връзки и да им липсват бивши партньори с години. Когато е възможно, те започват нови романи, за да се разсейват и да не страдат от самота. Клин клин избива, така че щом Близнаците се влюбят отново, те оставят спомените за старите си връзки в миналото.

 

Рак – 6 месеца

Ракът преминава много бързо от една връзка в друга. Това съвсем не се дължи на техния повърхностен подход. Факт е, че представителите на водната стихия не понасят самотата. Просто се нуждаят от постоянно присъствие на партньор до тях. Може и да страдат в душата си, но в същото време бързат да влязат в нова връзка и да заживеят с някой друг.

 

Лъв – 6-12 месеца

След като се разделят за шест месеца или година, представителите на този знак се опитват да завъртят нова любов. Лъвовете държат на реномето си и затова нарочно ще навират в очите на стария партньор новата си връзка. Той трябва да разбере кого е загубил. Така доказват, че са достойни за любов и обожание. Но, трябва да се отбележи, че те се държат по този начин само след раздяла.

Веднага щом вътрешните ви страсти утихнат, Лъвовете започват да живеят стария си живот, без да се опитват да доказват на никого нищо. Това отнема от 6 до 12 месеца – в зависимост от това колко силно са били влюбени в предишния си партньор.

 

Дева – 3-4 години

В продължение на няколко години представителите на зодията могат да бъдат сами. Знаем причината: не обичат да започват всичко от нулата. Вероятно постоянно обмислят да се съберат отново с гаджето си, защото вече го познават.

Между другото, сред Девите има най-много необвързани. Това е всичко, защото представителите на този зодиакален знак избират половинка за много дълго време и внимателно, намират грешки, мислят и премислят …

Везни – 1 или 2 години

Везните са много привързани към своите партньори. Те трудно ги пускат след раздяла. Постоянно дъвчат причините за раздялата, мислят и търсят грешки. Може би около две години е периодът, в който най-накрая те успяват да се примирят със загубата на бившия си партньор и да влязат в нова връзка.

 

Скорпион – зависи от ситуацията

Трудно е да се каже колко дълго се възстановяват Скорпионите. Всичко зависи от причините за раздялата. Ако просто не са се разбирали, след седмица ще забравят бившия/та си и бързо ще намерят заместник. Ако са преживели изневяра, тогава ще им отнеме много години, за да излекуват сърдечните си рани. Скорпионът е най-отмъстителният знак в Зодиака, така че вероятно ще се успокои едва когато разбере, че бившият/та съжалява горко и се измъчва от угризения.

 

Стрелец – 0-2 месеца

Стрелците се влюбват от пръв поглед, така че достатъчно бързо, понякога след седмица, те идват на себе си след старата връзка. Около тях има много фенове, така че определено не остават сами и веднага се влюбват наново.

 

Козирог – няколко години

За представителите на Козирог е доста трудно да се отворят за нови отношения, така че те се възстановяват дълго време след раздялата. Може да отнеме години, за да започнат нов роман. Разбира се, това не означава, че ще страдат през цялото време. Те са от хората, които знаят как да извлекат правилните поуки от неприятностите. Преживяното ги прави още по-мъдри!

Водолей – 4-5 месеца

Дори ако раздялата е била много болезнена, Водолеите са в състояние да се възстановят  за по-малко от шест месеца. И всичко това заради желанието да получат нови емоции и впечатления. Представителите на тази зодия ценят много свободата, така че дори без партньор се чувстват доста комфортно. Но има друго – в новата връзка от време на време ги залива вълна от носталгия по бившия/та.

 

Риби – 5 години

Раздялата за Рибите е много трудно нещо. Те могат да страдат от нещастна любов дълго време и да не правят никакви опити да се измъкнат от депресията. И няма да рискуват да влязат в нова връзка през следващите пет години. Рибите са идеалисти, които живеят в мечти и надежди. Ако могат да приемат ситуацията и да свалят розовите очила, да погледат в очите на реалността, тогава новата любов ще ги срещне по пътя много по-рано!

3654

Similar Posts