Астрология

Смешен хороскоп: Как представителите на Зодиака се държат на любовна среща

зодиите на любовна среща

Как се държат зодиите на любовна среща? Какво трябва да знаят жените, влюбени в тях? Астролозите бързат да ни информират.

Овен

Овенът се отегчава по-бързо от другите знаци. Овните дори не могат да се преструват, че са очаровани от историите на друг човек, защото искат да разказват само своите. Дами, ако сте влюбени в Овен, дръжте се уверено и наперено на срещата. Той трябва да ви се възхити, за да започне да ви ухажва и обгрижва страстно. Малко е грубичък, затова не му забелязвайте мечешките шеги. Иначе пък е страстен любовник!

Телец

На любовна среща Телецът може да бъде учудващо отпуснат и мързелив. Ако е в началото на връзката, това няма да направи никак добро впечатление. Ако ще излизате с Телец трябва да се опитате да го събудите – те са очарователни, но понякога могат да се проявяват като големи пънове. Не оставяйте също и господин Телец да скучае. Може да не повтори срещата си с вас.

Близнаци

Близнаците са непостоянни – това казват всички за тях. Обикновено казват едно, а после съвсем друго, променят решенията си непрекъснато. Но пък бързо осъзнават грешките си – така че ако партньорът им даде шанс, те ще се покажат в своята най-добрата страна. За да привлечете вниманието на този господин, обаче, е важно да сте начетени. Ако забележи, че не сте на ниво, умният Близнак веднага ще ви отсвири.

Рак

Раците обичат да получават внимание от другите и могат да стигнат далеч, ако им направите такъв жест. Те очакват съпричастност, така че ако разговорът стане интимен, трябва да имате това предвид. Ракът не обича да говори за общи неща, ако не е изяснил личните си отношения.

Лъв

Лъвовете не трябва да забравят, че срещата не е трибуна, на която да се изявяват. Егото им е толкова голямо, че не оставят другия да ви разкаже за себе си! Искат да блеснат на всяка цена, затова понякога са много смешни в поведението си. Ако сте на среща с Лъв, дами, дръжте се като почитателки на голямата звезда – със сигурност това ще се хареса на Краля.

Дева

Педантите Дева обичат да поправят грешките на другите, да критикуват, да предлагат, да проверяват, понякога и с „Уикипедия“. На среща са същите досадници. Но, ако сте се влюбили в мъж Дева, какво друго ви остава, освен да приемате съветите му с усмивка. Все пак той ви мисли доброто!

Везни

Везните са нерешителни и това не е тайна. Те биха могли да бъдат олимпийски шампиони по отлагане. Трудно взимат дори някои съвсем прости решения: къде да отидат, какво да правят на среща, какво да облекат, какво да говорят … Също така, са ужасни критикари. Скъпи дами, влюбени в очарователен мъж Везни, заредете се с търпение. Иначе пък този господин е страшно галантен и обожава романтиката!

Скорпион

Скорпионите обичат да говорят за всичко на света, освен за себе си. Затова изглеждат предпазливи, затворени, дори странни. Те трябва да споделят повече за себе си, а това ще стане само ако се доверят напълно на своя партньор. Скъпи дами, вие сте на ход. Оставете го без дъх и ще си каже и майчиното мляко!

Стрелец

За Стрелеца флиртът е като дишането. Той го прави автоматично и се забавлява в чата, със  сервитьорката, барманката, с всеки … По-добре да не проявява този си навик на среща. Дами, влюбени в Стрелец, той желае само вас, но просто си е такъв. Не му забелязвайте. Е, ако прекали няма да е лошо да го сръчкате, просто да не губи правилната посока!

Козирог

Козирозите винаги и навсякъде говорят само за работа. И на среща също. Да, те наистина се интересуват от вас, но неща като с кого работите и колко скоро ще имате възможност да получите повишение. Само едно може да помогне на този мъж, който е изключително тежък случай. Ако дамата му се опита да го разсмее. Козирогът има отлично чувство за хумор и изиграете ли си картите добре, нищо чудно да изостави интервюто за работа, което е тръгнал да ви провежда!

Водолей

Водолеите са самостоятелни и независими, така че хората често си мислят, че не биха могли да предизвикат у тях съчувствие (въпреки че това изобщо не е така). За да провокирате някой Водолей да покаже открито своята същност, той трябва да ви почувства като близък приятел. Поинтересувайте се от хобито му. Това винаги работи добре.

Риби

Рибите все се ядосват на себе си, че са прекалено добри. Те се извиняват за всичко, опитват се да платят за всичко, прекаляват с комплиментите, но … отказват да говорят за себе си. Ако искате да разприказвате господина, постарайте се да докоснете тънката му струна – например, помолете го да разкаже за първата си целувка или нещо друго, което ще го накара да потъне в романтични спомени. След това ще пренесе емоцията тук и сега.

14203

Similar Posts