Астрология

Смешен хороскоп: Какъв домакински уред сте според зодията

какъв уред сте според зодията

Чрез този смешен хороскоп, ще разберете какъв уред сте според зодията си: ютия, микровълнова или може би хладилник…

Овенът е ютия. При него всички гънки са изгладени, но никой не знае при каква температура Овенът трябва да се нагрява до толкова, че да постигне целите си. А, пък как успява да изглади всички краища и да се охлади бързо…? Този талант е достоен за бурни аплодисменти и … здрава дъска за гладене!

Телецът е чайник. Не го приемайте и тълкувайте в буквален смисъл, че всички представители на този зодиакален знак са глупави. Не, това е нещо съвсем различно. Телецът е сравнен с чайник, защото той стои на почетно място в кухнята, а около него винаги има суматоха. Постоянно е пълен, а ако не е, то тогава е по-скоро изпълнен от тези, които го оценяват. Ако чайникът не е постоянно пълен и не се поддържа топъл, той просто ще изгърми.

А пък Близнаците са компютър с постоянна интернет връзка. Те непрекъснато сърфират из информационните среди. Ще осведомят всеки, според това какво го интересува, а останалите около тях с най-актуалните новини. Възможно е да ви кажат нещо, което никога не се е случвало, но това не е по тяхна вина, вие просто не сте написали правилната ключова дума за търсене… Близнаците са способни да съхраняват много информация, както полезна, така и безполезна, точно като твърдия диск.

В смешния хороскоп Ракът е газова печка. Защо точно печка ли? Че кой друг е способен да стопли останалите представители на зодиака? Да, той е, Ракът, защото е прекалено грижовен. Излъчващ топлина, светлина и душевност. Топлина, която черпи директно от Слънцето. Че кой друг би могъл да пламти като огън, когато го настъпят по черупката…?

Лъвът е прахосмукачка, ама от тези, руските. Не, Лъвовете не обичат да чистят, още-повече да се „пудрят“ с домашна прах, защото са силно алергични към нея. Но той, повече от всичко на света, иска да се избави от всичко скучно и монотонно в живота, така че това голямо коте, внимателно и незабележимо се опитва да се изолира от всичко, което му причинява дискомфорт.

Девата е видеокамера. Според комичния хороскоп Девата е способна, подобно на видеокамера, да гледа света през телескопичен мерник и да възпроизведе нещо напълно различно от това, което е достъпно за невъоръженото око. Тя ще анализира всичко, ще дигитализира и ще излъчи това, което смята за необходимо.

Везните са магнетофон. О, понякога, колко е трудно за Везните да изберат подходяща радиостанция, за да се свържат с точната честота на вълната. И тази намеса! Как сами си влияят на това, което им се случва! Ето защо, те трябва периодично да се настройват на желаната честота и постоянно да регулират силата на звука. Особено силата на звука!!!

Скорпионът е кухненски робот. На силата и мощта на този домакински уред ще завиди, дори и най-твърдото желязо! Скорпионът може да се справи с всичко. Той ще накълца за секунди всеки зеленчук по пътя си и ще смели, също толкова бързо, всеки недоброжелател. Върху всяка опаковъчна кутия е изписана предупредителна забележка за потребителя: „Моля, не пъхайте ръката си в кухненския робот! Рискувате да не остане нищо от нея!“

Стрелецът е телевизор. Според хумористичният хороскоп този знак от зодиака може да излъчва денонощно, неуморно, без прекъсване, всевъзможни кадри. Но, ето го лошият късмет: Стрелецът предава реална картина от и на света, а околните интерпретират информацията му по свой начин. Е, кой им е виновен, че им е такъв мирогледа? Грешката си е в техният телевизор, а не в този…

Козирогът е хладилник. Той заема почетното място в дома, всички са привлечени от него и постоянно искат нещо, сякаш е магьосник. Не, хладилникът не е самозареждащ се за вас. Ако искате да вземете нещо от него, не забравяйте, че първо трябва да поставите нещо вътре. Иначе, рискувате да останете „гладни“, слушайки „симфониите“ на стомаха си.

Водолеят е пералня. Този знак в хумористичния хороскоп има способността да изплакне, изсуши и изстиска всичко де попадне в контакт. С такава скрупульозност Водолеят може да подходи към всеки бизнес. Просто не го рестартирайте и не набивайте без прекъсване мръсно пране в душата му. Струва си да си припомните, че той обича деликатен цикъл на пране и кратък цикъл на изплакване.

Рибите са мобилен телефон. Те, подобно на телефона, приемат и предават през себе си голямо количество информация, която остава в паметта им за дълго време. Но понякога телефонът е склонен да губи сигнал, така че трябва да се заредите с допълнителни сили в случай на дълъг и важен разговор.

 

 

 

3702

Similar Posts