Астрология

СПЕЦИАЛНО ВРЕМЕ за Близнаци, Везни и Водолей от 23 септември до 23 октомври 2023

СПЕЦИАЛНО ВРЕМЕ за Близнаци Везни и Водолей от 23 септември до 23 октомври 2023

От 23 септември до 23 октомври 2023 г. в живота на представителите на знаците на елемента Въздух – Близнаци, Везни и Водолей, ще възникнат интересни и положителни ситуации. Това е период на интелектуална и физическа активност, когато можете да правите много полезни неща и да решавате най-сложните проблеми.

 

Когато Слънцето влезе в който и да е знак от елемента Въздух и трите въздушни знака на Зодиака получават благотворна слънчева енергия, изпълват се с жизненост, придобиват силен тил и увереност в щастливо бъдеще.

Всички възникващи обстоятелства и вътрешното състояние на Близнаци, Везни и Водолей допринасят за това. През този интервал от време е по-лесно да намерите своето място под слънцето.

 

Особено светъл период за родените под знака на Везни – светът се върти около вас, обръща ви се много повече внимание от обикновено.

Но Близнаци и Водолей също са много привлекателни за противоположния пол и могат да придобият популярност, ако се стремят към това. Знаците на въздушния елемент трябва да се съсредоточат върху важни въпроси, да работят, да създават, защото могат да направят социален пробив, да станат известни поради някаква идея или проект. Времето е добро за откриване на собствен бизнес, но е съпроводено и с късмет при търсене на работа и при пътуване.

Най-успешното време за въздушните знаци на Зодиака е от 23 октомври до 13 октомври

Вселената предоставя възможност да разширите влиянието си върху другите, да разрешите предприемачески проблеми и да подобрите финансовите си дела. Освен това, преминавайки през Везни, Слънцето актуализира проблемите на взаимоотношенията и онези представители на въздушния елемент, които търсят, могат да срещнат своя идеален партньор и да постигнат хармония в семейните връзки.

 

През идния месец Везни, Близнаци и Водолей много по-често ще получават комплименти и подаръци от околните. Но трябва да внимавате и да не губите ума си в периода на затъмненията – от 14 до 28 октомври, когато всичко е изкривено и е трудно да се даде правилна оценка на случващото се наоколо. Отдавна не е имало затъмнения в знака Везни – предишният път беше лунно затъмнение на 4 април 2015 г.

 

Слънчевото затъмнение на 14 октомври при 22 градуса Везни ще окаже значително влияние върху живота на представителите на този знак, особено на родените през третата декада на зодиакалния месец – от 13 до 23 октомври. Ето защо е необходимо веднага след есенното равноденствие на 23 септември да се предвидят всички възможни сценарии за развитие на събитията през втората половина на октомври.

 

Близнаци и Водолей ще изпитат трудните енергии на сезона на есенните затъмнения през 2023 г. в по-малка степен в сравнение с Везни, така че трябва да се следват общите препоръки по време на сезоните на затъмненията. Във всеки случай, ако правилно използвате благоприятните периоди, за да се подготвите за трудни дни, тогава нищо лошо няма да се случи.

 

След кардиналната точка на годината – ЕСЕННОТО РАВНОДЕНСТВИЕ, което винаги настъпва при навлизането на Слънцето в знака Везни, общият фон в страната и в света относително ще се стабилизира и ще започне поне някаква сигурност. Ще можете спокойно да се занимавате с работата си, да се подготвяте за зимата и да решавате професионални проблеми. Преминавайки през Везни, Слънцето образува съвпад с наталното Слънце на родените под този зодиакален знак, както и хармонични аспекти с наталното Слънце на Близнаци и Водолей.

 

Близнаци, първият знак на елемента Въздух, се управлява от Меркурий. Планетата ще навлезе в знака Везни в нощта на 4 срещу 5 октомври 2023 и също ще изгради хармонични аспекти към наталното Слънце на родените под знаците Близнаци и Водолей, образувайки аспект на съвпад с наталното и транзитно Слънце във Везни до 22 октомври. Меркурий във Везни ще добави благоприятни възможности, преди всичко към Близнаци, както и към Везни и Водолей. През този период се отделя по-малко време за всяка задача, тъй като хората около вас са кооперативни, възникват по-малко препятствия, а ако се появят, бързо се отстраняват.

 

По време на преминаването на Слънцето и Меркурий през Везни, представителите на елемента Въздух имат по-бистър ум, мислите им са подредени, появяват се много идеи и желание да творят, да създават красота около себе си. До 12 октомври Марс преминава през същия зодиакален знак, осигурявайки на Близнаци, Везни и Водолей достатъчно количество любима работа, което също дава възможност да получават добри пари и да се срещат с интересни хора.

 

Последната седмица на септември и първата половина на октомври са благоприятни във всеки един смисъл за въздушните знаци на Зодиака.

Добро време за посещение на козметик, стилист, фризьор, за всякакви дейности, насочени към подобряване на здравето и външния вид. Това е период, в който можете перфектно да организирате живота си, да влезете в рутина и да внесете баланс в живота си.

 

Транзитите на Марс, Меркурий и Слънцето през знака Везни ви позволяват да придобиете много полезни познанства и връзки, които ще ви помогнат да напреднете в обществото. Ще се появят съмишленици и истински приятели, които ще осигурят подкрепа в трудни моменти. Въпреки че през този период трябва да положите много усилия, за да си навлечете неприятности. В края на краищата късметът благоприятства Близнаци, Везни и Водолей, поне до началото на сезона на затъмненията на 14 октомври.

 

Управителят на знака Везни, Венера, се движи през знака Лъв до 9 октомври и е в ретрограден цикъл от 19 юни до 7 октомври 2023 г. Най-важният период за всички, родени под знака на Везни, особено за социално активните личности, за тези, които търсят себе си и се опитват да изразят своята индивидуалност. Именно след есенното равноденствие много неща ще си дойдат на мястото и ще започне нов жизнен цикъл, по-хармоничен и светъл.

 

Близнаци, Везни и Водолей са под известна защита от 23 септември до 23 октомври.

Близките хора винаги ще ви подкрепят не само морално, но и финансово, ще ви помогнат да избегнете всякакви рискове. Но все пак по време на сезона на затъмненията от 14 до 28 октомври не трябва да се отпускате. Възползвайте се максимално от всичко сега. Направете си сметката, посетете официалните органи, потърсете юридически съвет, ако е необходимо, и през втората половина на октомври ще можете да си позволите почивка.

 

За Водолея е по-трудно, тъй като този знак се управлява от най-високата планета – Уран, преминаващ през Телец от ноември 2018 до края на април 2026. В този знак планетата е в падение, което внася постоянни преодолявания в живота на Водолея. Но в края на септември – първата половина на октомври ще има повече позитивизъм и това ще ви помогне да намерите вътрешен комфорт. Вторият управител на Водолей е Сатурн, социалната планета, от 7 март 2023 г. до 15 февруари 2026 г., преминавайки през знака Риби.

 

Бавните планети – Уран и Сатурн, не ви позволяват да се отпуснете и налагат голяма отговорност на Водолея. Много по-лесно е бързо за Близнаци и Везни, които се контролират от лични планети. Но през периода на активни енергии на зодия Везни – от 23 септември до 23 октомври – и трите зодии от елемента Въздух ще придобият сила и ще могат да подобрят качеството на живота си.

14825

Similar Posts