Астрология

Специално време за Овен, Лъв и Стрелец: Какво очаква тези 3 зодии от януари до май 2023

Специално време за Овен Лъв и Стрелец

Три знака на Зодиака – Овен, Лъв, Стрелец, принадлежат към елемента Огън. Те притежават невероятен чар. Повечето от лидерите са сред представителите именно на огнените знаци, защото винаги успяват да привлекат вниманието и да влияят на хората.

 

Огънят е първичният елемент, първичният от четирите световни елемента. Това е етапът на първия импулс, семето, началото на всички начала, излъчването. И щом е започнало, това означава, че е активно, има силата, която дава, показвайки енергия на външния свят. Това е мъжка енергия (но не означава, че говорим за пол).

Основни аналогии: числото 1, точка, разположена в кръг, като образ на цяла система от едно цяло, което е подобно на символа на мъжката активна енергия в астрологията – Слънцето, обясняват експертите.

 

В природата се свързва със знака Овен – това е първата пролетна топлина, топенето на сняг и лед след зимата, събуждане от зимен сън. Това е така, защото с настъпването на пролетта светлата част от денонощието се увеличава, Слънцето дава повече топлина – през деня грее, а през нощта насочва светлината си към Луната.

 

Света на хората се свързва със зодия Лъв – това е първият вик, възвестяващ раждането на нов живот. Белите дробове се отварят и живото същество може да диша самостоятелно, което означава, че може да живее.

Вселената се свързва със знака Стрелец – това е избухването на нова звезда, тъй като нашето Слънце е светнало преди много векове. Проблясък на светлина в тъмнината, след което лъчи от светлина, енергия и топлина започнаха да се разпространяват във всички посоки.

 

Огънят символизира оплождащото, пречистващото и осветяващото действие, но също и разрушението, мъчението и наказанието. Но преди всичко това е свещен символ на огнището: огънят носи утеха, храни и защитава.

Представителите на знаците на елементите на Огъня могат да хванат „птицата на късмета за опашката“, докато Юпитер, планетата на „голямото щастие“, се движи през Овен до 16 май 2023 г. и чрез хармонични аспекти помага на Овен, Лъв и Стрелец да получат възможно най-доброто при настоящите външни условия.

Изчакайте максимума на положителното и щастливо стечение на обстоятелствата, който ще е от 21 март до 20 април 2023 г. През този период Слънцето се движи през Овен и дарява всички огнени знаци с голяма енергия и жизненост.

 

През първите месеци на 2023 година Овен, Лъв и Стрелец ще имат късмет във всичко

Мечтайте, планирайте, действайте! Имате всички шансове да успеете, но за това трябва да работите всеки ден и да мислите мащабно. Най-важното е, че не позволявайте на непознати да ви подведат.

През пролетта на 2023 г. ще се сбъднат най-съкровените желания, реализират се най-важните цели.

 

Хармоничният аспект (тригон) от Юпитер към Слънцето е истински подарък за Овен, Лъв и Стрелец

Някои хора го имат в наталната карта и могат да бъдат наречени „любимци на Съдбата“. Той дава на собственика на такъв хороскоп специален късмет и го награждава с вниманието на други хора, позволявайки на енергията да тече свободно. Дарява го с щастие и лекота при получаването на всякакви ползи от живота, а също така допринася за пълната реализация на неговите способности и таланти.

Ако такъв щастлив аспект не присъства в личния хороскоп, тогава лесно ще намерите щастие и житейски комфорт.

 

Периодично преминаващият Юпитер отваря вратите на късмета

Важното е да не пропускате такива периоди.

Когато Юпитер преминава през огнените знаци на Зодиака, Овен, Лъв и Стрелец получават късмет. Тъй като Юпитер е в Овен до 16 май, представителите на този знак получават най-вече всичко най-добро, но Лъв и Стрелец също са под закрилата и покровителството на Юпитер през този период.

 

През пролетта на 2023 г. пред Овен, Лъв и Стрелец ще се открият нови перспективи

Затова трябва много да се постараете, за да ги пропуснете. Прогонете мързела и апатията! Тъй като това единствено ви пречи да грабнете щастливите шансове и да използвате благоприятните обстоятелства, за да разкриете своя потенциал през периода на хармонични аспекти от Юпитер.

 

Тъй като това е второто влизане на планетата в знака Овен (първият път – от 11 май до 27 октомври 2022 г.), хората, родени под знаците на елемента Огън, може да останат с впечатлението, че всичко е лесно и няма нужда да се борят за нищо или да поемате инициативата, защото желанията ще се сбъднат сами.

 

Сега е важно да използвате всяка възможност, да действате и да поемате рискове, тъй като следващото влизане на Юпитер в огнения знак на Зодиака (Лъв) няма да е скоро – през втората половина на 2026 г.

Мотивирайте се всеки ден, работете здраво, но се опитайте да намерите време и за почивка. С прилив на сила ще се появи и мотивация, ще придобиете независимост, което ще ви помогне да реализирате таланта си.

Ако търсите спонсори, искате да защитите дисертация, да „пуснете корени“ в чужбина – почукайте на всички врати и ще ви отворят!

 

Щастието съпътства представителите на огнените знаци, особено Овен, препятствията изчезват от пътя им.

Има достатъчно жизнена енергия, за да вдъхновите хората около вас, да покажете добри резултати със собствения си пример и по този начин да подтикнете към действие дори пасивни и пасивни хора.

 

Лъвовете ще изпитат всички предимства на огнения тригон от Юпитер след 7 март 2023 г.

От този ден нататък Сатурн, планетата на ограниченията, кармата, строгите норми и правила, ще напусне опозиционния знак на Зодиака и пътят към щастието ще стане много по-широко.

Но е важно да запомните, че Черната луна се движи по Лъв , така че ще има много препятствия под формата на изкушения, на които в никакъв случай не трябва да се поддавате. Не се впускайте в приключения, избягвайте хазартни игри!

Успехът и постигането на целите е възможно само с упорит труд. А хармоничният аспект от Юпитер към вашето Слънце ще допринесе за отлични резултати от очакваното.

 

От 16 май 2023 г. ситуацията ще се промени – късметът ще дойде при представителите на знаците на елементите на Земята (Телец, Дева и Козирог)

Затова не се изненадвайте, че по-близо до лятото, вдъхновението на огнените знаци ще започне да угасва. Но засега използвайте един от най-добрите транзити на изобилие и късмет, за да натрупате ресурси и да изградите основа за следващите няколко години.

 

През следващите няколко месеца Овен, Лъв и Стрелец ще могат да намерят своето място в обществото, да срещнат духовен наставник, учител, да получат благоволението на всеки.

 

Амбициите и целите на представителите на огнените знаци на Зодиака ще станат по-широки, ще има отличен шанс да успеят да ги постигнат.

Ако има желание да заемете лидерска позиция, да отворите собствен бизнес, да създадете някакъв мащабен проект, време е да се втурнете към тази цел и да не губите нито минута.

 

Докато късметът придружава Овен, Лъв и Стрелец, а Вселената помага да извлечете максимума от живота, трябва да го използвате, но разумно и „без да губите главата си“.

До 16 май 2023 г. – времето за творческо излитане, повишаване на статуса и кариерно израстване. Със сигурност ще бъде възможно да разширите обхвата на вашето лично влияние и да спечелите материален комфорт.

28876

Similar Posts