Астрология

Според зодията: Хороскоп на женската сила – кое ви прави неотразими според зодиакалния знак

женска сила според зодията

Всички казват: „Жената трябва да е женствена!“ Да, силата на жената се крие именно в женствеността. Колкото повече женственост, толкова повече сила и влияние. Нека да видим каква е женската ни сила според зодиакалния знак.

Женската сила на жената Овен

Силата на Овена е в целенасочеността. Младата дама Овен вижда целта и я атакува! Дори  непреодолима стена застане на пътя й, рано или късно, по един или друг начин, тя ще я пробие. Тя знае много добре, че стената може да бъде заобиколена, но вярва, че компромисите с реалността са за слабите.

Женската сила на жената Телец

Силата на Телеца е във фантазията. По някаква причина всички смятат, че младата дама Телец е абсолютно земен човек, здраво стъпила на краката си, но напълно лишена от въображение. Но не. Всъщност младата дама от Телец е просто силна и умна, затова се справя с дребни проблеми с дори с лявата си ръка. Но тя бяга от действителността в богатия си вътрешен свят, който така или иначе не показва никого. По -добре е да не гледате какво се случва там – това не е за хора със слаби сърца. Но тя черпи енергия и се връща пълна със сила. В този момент е по -добре да не се приближавате до нея.

Женската сила на жената Близнаци

Силата на Близнаците се крие в комуникативните умения. Младата дама Близнаци обикновено е ходещ Facebook и говореща птица. Тя създава социални връзки толкова лесно и естествено, както паяк тъче мрежа и манипулира хората като истински кукловод. И все пак основната й сила са думите. Тя е в състояние да говори с всеки до смърт и буквално да възкреси всеки с няколко думи, казани на място.

Женската сила на жената Рак

Силата на Рака е в съпричастността. Неслучайно младата дама Рак се крие от света в своята непроницаема черупка през целия си живот. В противен ще бъде вкарана в „обувките“ на някой друг и ще трябва да се тормози с мислите на други хора, да изпитва чуждите чувства и да се включва в чужди проблеми. Младата дама Рак не може да бъде победена. Нейната загадъчност привлича мъжете с непреодолима сила.

Женската сила на жената Лъв

Силата на Лъвиците е безстрашието. Лъвиците по принцип не са запознати с чувството на страх, поради което винаги и навсякъде са първи: първите красавици (и без значение как изглеждат), най -умните (и без значение колко други умни хора са наоколо) и като цяло кралиците на цялата Вселена. Просто защото, докато всички останали седят и се страхуват да се докажат, Лъвицата просто става, върви кралски до трона и сяда на него. И по някаква причина винаги се оказва, че така трябва да бъде.

Женската сила на жената Дева

Силата на Девата е в логиката и интелекта. Умът на Девата е самурайски меч, способен да реже с еднаква лекота коприна и мрамор. И жива плът, да. Девата ще разглоби всяка ситуация и проблем на атомчета, внимателно ще ги обмисли, ще ги проучи и събере отново – сега знае точно какво да прави с всичко това. Девата не се интересува какво точно да разглобява. Изобщо няма значение. Ситуации или чувства, нейни или чужди – всичко е едно за нея. Но тя не прави грешки. Каквото може, го може добре.

Женската сила на жената Везни

Силата на Везните се крие в лекотата и чара. Дамата Везни винаги е очарователна. Дори да е железен главен счетоводител, адвокат със зъби на акула или дори най-страшния директор, тя си остава чаровно момиче. Нежна, изключително харизматична и много хармонична. До жената Везни всеки мъж се чувства като велик герой, всяка уморена жена е млада принцеса, а всеки млад насилник е сладък ангел. Защото никой не иска да разстрои тази фея.

Женската сила на жената Скорпион

Силата на Скорпионите се крие в естествения им магнетизъм. Младата дама Скорпион не полага и най-малки усилия да привлече никого към себе си и въпреки това привлича мъжете като магнит. Това се случва от само себе си. Магьосничество!

Женската сила на жената Стрелец

Силата на жената Стрелец е в устойчивостта и оптимизма. Абсолютно непоклатим знак. Всичко наоколо ще бъде пометено от жизнено цунами, разрушаване на градове и размяна на острови, а младата дама Стрелец ще остане там, където си е стояла. Тя ще изцеди водата от косата си и ще продължи напред. С жената Стрелец можете да се скриете от всички трудности на живота, като в непревземаема цитадела. Вярно, тази цитадела все пак трябва първо да бъде завладяна, но това е друг въпрос.

Женската сила на жената Козирог

Силата на Козирога се крие в работоспособността. Дамата Козирог е в състояние да работи, без да показва и най -малките признаци на умора. Някои се опитват да я съжаляват, но не разбират основното: дамата Козирог е вечна двигателна машина, тя черпи енергията си в действие. Това означава, че принципът „Направи каквото трябва и да става каквото ще“ винаги работи за нея.

Женската сила на жената Водолей

Силата на Водолея се крие в мисленето извън рамките. Младата дама Водолей изглежда на някои малко странна, точно като „Алиса в страната на чудесата“. Други дори смятат, че тя изобщо не може да се адаптира към нормален живот, защото винаги витае в облаците. Но в момента, когато всички започнат да тичат по тавана, да крещят „Всичко е загубено!“ и „Всички ще умрем!“, младата дама Водолей веднага ще види изхода. Или дори два възможни. И ще каже на всички кое е по-добро. Защото само тя знае как да премине през стените на стереотипите и глупавите правила.

Женската сила на жената Риби

Силата на Рибите се крие в невероятната интуиция. Жената Риби усеща света като вода: чете най-малките колебания и температурни спадове незабавно и забелязва дори онези нюанси, които изобщо са недостъпни за другите. Тя ще отведе близките си от опасността много преди тази опасност да се прояви по някакъв начин.

13407

Similar Posts