Астрология

Според зодията: Как да задържите един мъж

Как да задържите един мъж

Понякога в отношенията на влюбените настъпва период, когато единият от партньорите става по-студен и обръща много по-малко внимание на своята половинка. Жените преживяват такива моменти особено тежко.

Когато чувствата отшумят, повечето дами започват да мислят как да ги върнат отново и да запазят връзката си.  За щастие, всеки представител на зодиакалния кръг има свои слабости и навици, познаването на които, ще ви помогне да държите любимия мъж завинаги до вас.

Овен

Мъжете Овен са необикновени личности. Ето защо рутината във връзката може да доведе до крах. Ако искате да избегнете това, опитайте се да разнообразите ежедневието си. Излизайте от вкъщи възможно най-често, организирайте заедно пътувания или заведете партньора си някъде, където досега не е бил. Също така, избягвайте да притискате вашия мъж. Ако Овенът изпитва натиск това неминуемо ще доведе до раздяла.

Телец

Представителите на тази зодия се нуждаят от подкрепата на партньора и ако не я получат /или много рядко им се оказва такава/, тогава  в отношенията настъпва криза.

Дори като възрастни, мъжете Телец си остават деца. Телецът се нуждае от любимата си, тя трябва да го насърчава винаги за успехите му, да го хвали за постиженията му и да проявява повече внимание към живота му.

Ако можете да станете за него не само любяща жена, но и грижовна майка, няма да се налага да го задържате, тъй като самият той ще иска да прекара целия си живот с вас.

Близнаци

Ако в живота ви заедно с мъж Близнаци няма разнообразие, няма да можете да го задържите, дори всеки ден да му разказвате за чувствата си. Като са във връзка, представителите на тази зодия не спират да търсят нови усещания и ако партньорът не ги подкрепи в това, тогава те започват да се оглеждат отстрани.

Това не означава, че трябва да пътувате по целия свят и напълно да изоставяте домашния уют. Но просто гледайте да разнообразявате повече живота си с мъжа Близнаци.

Рак

Мъжете Рак са много рядко взискателни. Те не се стремят да видят идеална жена до себе си  – само да е нежна и икономична. Ако, връщайки се след работа, представител на този зодиакален знак види вкусна вечеря на масата, а след това любимата веднага го прегърне, той никога няма да я изостави.

И ако можете да създадете уют в къщата и да заобиколите мъжа Рак с любов и грижи, дори не е нужно да си правите труда да го задържате, защото единственото, от което наистина се нуждае във връзката, е вниманието и обичта на любимата му жена.

Лъв

За представителите на тази зодия е важно да знаят, че са лидери във връзката. Съответно, партньорът трябва да задоволява всички техни капризи. Много жени няма да могат да издържат, но това е правилният подход. Ако искате да задържите такъв мъж, ще трябва да се научите да отстъпвате на любимия си и да му се възхищавате.

Мъжът Лъв се нуждае от любимата си жена, за да го похвали дори за най-обикновени действия и най-важното, да забележи постиженията му. Освен това, тази зодия се нуждае от свобода, дори в отношенията. Ако успее да я получи, той винаги ще остане до вас.

Дева

За мъжа Дева основното е любимата да проявява интерес към него и към това, което казва. Ако това не се случи, той веднага ще се втурне в търсене на нова любов. Представителят на тази Зодия се нуждае не само от вниманието на половинката си, но и от това, тя наистина да се интересува от него. Мъжете, родени под егидата на съзвездието Дева, обичат да водят интелектуални разговори, да посещават музеи, театри и да научат нещо ново. Ако можете да споделите хобитата му според зодиакалния му знак и да слушате речите му с възхищение, тогава ще бъде много лесно да го задържите.

Везни

Като партньор в живота, представителите на тази Зодия предпочитат да избират волеви и в същото време нежни жени. Понякога трябва да създадете облика на успешна жена и жена в кариерата, но вечер вашата задача е да се преобразите в слаба и безпомощна жена, нуждаеща се от ласките на любимия мъж.

Това обръщане на ролите не само привлича мъжете Везни, но и ги вълнува много. Освен това трябва да обърнете специално внимание на външния си вид. Везните не са привлечени нито от твърде скромни, нито от прекалено вулгарни момичета. Научете се да търсите „златна среда“ във всичко и тогава вашият любим никога няма да иска да ви намери заместничка .

Скорпион

За представителите на тази зодия е по-важно да поддържат страстта във връзката. Ето защо те не само се стремят да разнообразят интимния си живот с любимата си, но и очакват нови идеи и предложения от нея. Мъжете Скорпион харесват, когато самата жена прави опити да ги съблазни и дори използва необичайни методи за това. Т

Този знак на Зодиака иска да види до себе си не просто красива, но и cekсапилна жена, която освен това е и спокойна. Еднообразието в интимния живот ще лиши мъжа Скорпион от всякакъв интерес към такава връзка и в този случай ще бъде почти невъзможно да го задържите.

Стрелец

Мъжете Стрелец биват отблъснати от твърде натрапчиви жени, които освен това се опитват напълно да ги лишат от свободата им. Ако сте една от тях, няма да можете да го задържите.

Представителят на тази зодия ще бъде доволен, ако любимата му не страда от комплекси, се изпада в истерия, както и не прекарва цялото си време на дивана пред телевизора.

Понякога мъжете Стрелци трябва да се абстрахират от ежедневието, да се отпуснат с приятели в бар и да си говорят на мъжки теми. Ако можете да му дадете свободата, от която се нуждае, той никога няма да иска да ви напусне.

Козирог

Тези представители на зодиакалния кръг рядко показват своите чувства и вашата задача не е да го упреквате за това. Не е нужно да му признавате любовта си всеки ден, принуждавайки го да прави същото. В този случай веднага ще го отблъснете.

За да запазите мъж Козирог, не е нужно да демонстрирате оригиналност, да променяте радикално външния си вид или да го умилостивявате със скъпи подаръци всеки ден. Основното нещо, което представителят на тази зодия цени в една връзка, е естествеността и простотата.

Опитайте се да го възприемате не само като любовник, но и като близък приятел. Станете внимателен слушател, без да разкривате собствените си женски тайни . Ако той се чувства удобно с вас, тогава любовта му към никога няма да отмине.

Водолей

Някои мъже са доволни, когато имат до себе си силна и волева жена, но Водолеят не е един от тях. Партньорката на мъжа Водолей трябва да има нежен характер и най-важното да му се отдава във всичко.

Освен това мъжете Водолей ценят най-вече свободата си и няма да търпят, ако някой се опита за им я отнеме, дори ако това е най-скъпият за тях човек. Водолей, представител на въздушната стихия, винаги се нуждае от място за изпълнение на неговите необичайни идеи и ако можете да се примирите с това, няма да се налага да го задържате.

Риби

Ако сте във връзка с мъж Риби, трябва да знаете, че той е един от най-чувствителните и емоционални партньори. Ако му обръщате твърде малко внимание или рядко говорите за чувствата си, той ще го приеме за безразличие и тогава раздялата е неизбежна.

За да задържите мъжа Риби, трябва да го заобиколите с грижи и да се опитате да направите всичко, за да му е удобно до вас. От време на време му поднасяйте малки изненади, често му признавайте любовта си и споменавайте, че той е най-добрият за вас. Тези мъже обожават романтичните и мистериозни жени.

Желаем ви взаимна любов, независимо от зодиакалния знак на вашата половинка!

1358

Similar Posts