Астрология

Според зодията: Как преживява любовния провал всеки един зодиакален знак

как преживява любовния провал всеки един зодиакален знак

Вечната любов съществува, но пътят към нея е дълъг и трънлив. В търсене на собственото си щастие хората могат да се изправят пред много предизвикателства. А когато щастието от любовта бъде сменено с болката от раздялата, тогава всеки зодиакален знак изживява това по свой начин.

Никой не е имунизиран от раздяла с любимия човек. Разрушаването на връзката в съвременния свят е доста често срещано. Тъй като е невъзможно предварително да се предскаже резултатът от събитията, ние разчитаме на  положителните страни на нашия партньор, вярвайки, че това винаги ще бъде такъв, какъвто го познаваме в началото на отношенията си.

Обикновено тази илюзия се поддържа до първата голяма кавга, когато човек показва истинското си лице. Различията в мненията, възгледите, целите и принципите са мощен тласък за скъсване на всякакви отношения.

Как всеки знак на Зодиака преживява любовния провал?

Овен

Трябва да имате смелост да оставите представителя на най-импулсивния зодиакален знак в хороскопа. Овенът ще разкъса и хвърли всичко ваше. Хората от тази зодия буквално са готови да унищожат всички лични вещи на предателя, да изгорят подаръците му, да навредят на имуществото му дори. Всичко, което е в ръцете на Огнения знак, със сигурност ще лети към омразния човек. Разбира се, ако самият Овен не е инициатор на раздялата. Тогава събитията придобиват сантиментален обрат. Овенът е готов да плаче, да признае любовта си, да поиска нов шанс и да се закълне във вечна вярност.

Телец

Телецът е много задълбочен в избора на своя партньор в живота, затова изпитва искрена изненада и голяма болка, ако нещо се обърка. Упреква се, кае се за грешката си. Но е съвсем друго, ако отсрещната страна реши да напусне Телеца. Искрени разговори няма да има. Представителите на този зодиакален знак ще изразят това, което мислят с огромен емоционален шамар. Те няма да могат да простят предателството и няма да признаят грешките си. Телецът ще остане уверен, че връзката е съсипана от партньора му.

Близнаци

Близнаците са доста практични за отношенията. Е, ако не се получи с единия от двамата, които живеят в тях,  с другия определено ще сработи. Без угризения, представителите на този зодиакален знак търсят своето щастие по-нататък, потапяйки се във водовъртежа на живота. Следователно, няма нужда да подготвяте сантиментална реч ако сте решили да напуснете човек зодия Близнаци. Те с удоволствие ще се разделят с вас, ще се ръкуват и ще продължат напред. Разбира се, ще им бъде трудно няколко дни, но такъв е животът. А  най -доброто винаги предстои..

Рак

Според астролозите, Раците се разстройват дори от неуспешен уикенд, така че не е изненадващо, че реагират изключително болезнено на раздялата. Самите представители на този зодиакален знак никога няма да предприемат нормално каквито и да било драстични мерки. Дори и с очевидните признаци на предстоящия край, те ще се надяват на най-доброто, подхранвани от вярата в  силната любов. Решителната инициатива на партньора ще ги събори, те ще се затворят в себе си, ще измислят хиляда и една причина да се разсейват, но те пак ще страдат.

Лъв

По правило този зодиакален знак има котешки инстинкт и усеща нещо нередностите предварително. Следователно Лъвът рядко бива изоставен, което не може да се каже за техните партньори. Лъвовете имат изискан вкус и им отнема много време, за да разгледат отблизо потенциалната си „жертва“. Но ако нещо ги разочарова, тогава решението ще бъде окончателно и неотменимо. Нещо повече, Лъвовете могат да скъсат връзките, дори когато всичко е спокойно и тихо във вашето семейно пристанище. Те ще ви кажат снизходително защо се е случило, кое не им харесва. Но това ще е точката. Лъвовете дават „последен шанс“ в много редки случаи.

Дева

Девите се страхуват от самотата и дори няма да си позволят да мислят за скъсване, докато връзката не достигне дъното. Въпреки че дори и в този случай те ще се опитат да отложат спешния проблем за определен период. Ако обаче инициативата идва от партньора, Девите ще се примирят. Просто ще го запишат в личния си списък с лоши преживявания. След пълен анализ на връзката, след известно време представителите на този зодиакален знак ще бъдат готови да опитат отново. Търсенето на проблема обаче може да ги забави. Девите по-често от другите знаци се връщат към предишните си отношения, опитвайки се да пренапишат любовната история от нулата.

Везни

Везните налагат на партньора важни условия, а много често сами инициират раздялата. И вече когато партньорът, доведен до крайно състояние, казват, че любовният съюз е надживял своята полезност и дори са искрено щастливи от този факт. Те не носят отговорност, доказали са се добре във взаимоотношенията, просто са избрали човек, който не ги цени. Везните обаче не могат да понасят усещането за самота и са готови да влязат във всяка връзка, само и само да не останат сами със себе си и празните стени.

Скорпион

Скорпионите не признават поражението и избират партньора си за цял живот. Причината за раздялата трябва да е убедителна – например предателство. Тогава представителите на този зодиакален знак ще сменят любовта с омраза. Трябва да се страхувате от изоставен Скорпион. Планът за отмъщение може да бъде безмилостен, сложен и яростен. Естествено, такова ястие като отмъщение, те ще сервират на бившите си студено. Обикновено Скорпионите действат безмилостно и коварно.

Стрелец

Стрелците са толкова оптимистични, че понякога са като слепи. Вярата в най -доброто ги кара да дават на партньора си шанс след шанс. Но в крайна сметка им липсва търпение. Стрелецът се разделя изненадващо спокойно и често е в добри отношения с бившите си. Представителите на този знак си тръгват гордо: ако нещо не им подхожда, тогава те няма да се наложат. Нещо повече, те бързо се съвземат след раздялата, като често „избиват клин с клин“.

Козирог

Козирозите по природа са склонни да бъркат приятелското участие с флирта и влюбването с любовта. Затова те често се оказват в грешната връзка, за която са мечтали. Но те са толкова искрени, че изобщо не щадят партньора, изразявайки цялата истина без да се замислят, че могат да го наранят. Но напускането на Козирозите е почти невъзможно. Не защото са идеални партньори, а защото се нуждаят от основателна причина. Но когато пък се появят причините, Козирозите си тръгват без съжаление и изобщо не поглеждат назад.

Водолей

Загубили страст в една връзка, Водолеите се опитват да се отърват от нея тихо. Представителите на този знак не харесват сантиментални сцени, опити да започнат отначало, отчаяние и сълзи. Но, пък, светът се разпада, когато Водолеят е изоставен. Депресия , самота, сиво ежедневие. Представителите на този знак се опитват да се защитят с работа. Но буквално след няколко седмици усещането за живот се завръща и те са готови да се влюбят отново!

Риби

Рибите не обичат да вземат трудни решения, затова не дават окончателен отговор за раздяла, оставяйки вратата полуотворена. Но е съвсем друг въпрос, когато те са изоставени. Представителите на този знак започват същински маратон от мисли, самокритика и търсене на истината. В крайна сметка преценят, че те са виновни, че по някакъв начин са успели да провалят връзката. И тогава започват красиви сцени на болка и страдание, също както във филмите. След раздялата Рибите преминават от гняв в пълно отчаяние. Способни са да преследват дълго време партньора си след раздялата и да се опитват да събудят у него чувство за вина.

4711

Similar Posts