Астрология

Според зодията: Какъв трябва да бъде мъжът, който ще те обича както ти искаш

Кой мъж ще те обича както ти искаш

Можете да предотвратите поредица от неуспешни връзки, ако разберете кои мъже са подходящи за вас според знака на Зодиака. Черти на характера, качества, слабости – всичко това е известно на астролозите от древни времена. Науката за звездите ще ви позволи по-внимателно да изберете бъдещ партньор, с който можете да създадете основата на силна връзка. Какъв трябва да бъде мъжът, който ще те обича както ти искаш, според зодията?

Овен

Жените Овен се управляват от Марс. Това са страстни, силни личности, които търсят равностоен партньор. Жената Овен искат да види до себе си успешен и уверен мъж. Идеални кандидати за съпрузи са Скорпион, Стрелец, Лъв. Може да има конфликти с мъжете Овен във връзките, където всеки ще дърпа чергата в своя посока. Дами, пазете се от Раци и Козирози.

Идеалният мъж за жена Овен

От връзката тя очаква страст и любов. Затова и един плах и несигурен мъж няма как да развълнува душата й. Въпреки че дори такъв претендент има шанс за сърцето на жената Овен, ако е с чувствителна и романтична природа. Мъж, който винаги може да поддържа огъня и дарява постоянна топлина, може да свърже живота си успешно с представителката на този огнен знак.

 

Телец

Жените Телец са много секси, женствени, романтични. Без флирт и внимание от страна на мъжете, те могат да изпаднат в депресия. Мъжете от зодиите Близнаци, Рак, Риби ще им помогнат да поддържат успешно огъня и романтика в една връзка. Понякога и съюзът със Скорпион е успешен. Трябва да се пазят от мъже Телец и Водолей.

Идеалният мъж за жена Телец

Сърцето на жената Телец се управлява от любовната планета Венера. Тя е надарила представителите на знака с невероятен чар, способността да привличат погледи и да събират мъжки сърца. Във флирта те, разбира се, са благородни майстори, но лесно се поддават на мъжкия чар. Техният мъж трябва да има изключителен интелект, да бъде щедър и не твърде взискателен. Не последното място в неговите приоритетни качества трябва да е верността. Жените Телец не са способни да простят предателството.

 

Близнаци

Жените Близнаци принадлежат към елемента въздух, под закрилата на Меркурий. Такива дами са талантливи, креативни, чувстват се добре в обществото. Близнаците не понасят дребнави мъже. Везни, Овен, Телец, Водолей са подходящи за създаване на семейство. При мъжете Близнаци може да има истинска любов, но те не са подходящи за семейство. Дами, пазете се от Девите и Скорпионите, те ще ви подлудят със своята скованост.

Идеалният мъж за жена Близнаци

„Въздушните“ жени Близнаци се управляват от Меркурий. Те са готови да дадат сърцето си само на човек, който знае как да ги накара да се почувстват на „седмото небе“. Той трябва да бъде галантен, благороден, но най-важното – щедър. Ако нейният избраник, започне да се пазари за букет цветя или да търси алтернатива на екзотична почивка, жената Близнаци ще го напусне решително и без да обръща поглед назад. Тя винаги измерва любовта с щедри дела. Но и самата тя никога не се скъпи за любимия си мъж – нито за подаръци, нито за време, нито за чувства.

 

Рак

Жената Рак принадлежи към елемента Вода, покровителка й е Луната. Тя се отличава с крехка физика, грация, красота, кротък характер. Когато избират мъжете, тези жени често се фокусират върху външния блясък. Жените Рак обичат добре облечените, стилни хора. Небрежността на Близнаците и мълчанието на Рибите често не ги привличат. Подходящ партньор за тях е Скорпионът.

Идеалният мъж за жена Рак

Тъй като чувствата на жената Рак са доминирани от Луната, това мистериозно небесно тяло я изпълва с магическа сила. Повечето жени Рак поразяват с красотата си, приемат с лоялност и преданост. Много мъже мечтаят за такива жени. Жената Рак обаче ще даде тялото и душата си само на смел, брутален мъж, който има изключителен външен вид и стил. И, разбира се, често тези мъже я съсипват напълно. Но тя не може да си представи друго щастие.

 

Лъв

Жената лъв се смята за представител на елемента огън под егидата на Слънцето. Повечето от тях са ярки, енергични, успешни, красиви жени. Те обичат стила, шика и външния блясък. Целият живот на Лъвиците е като на филм. Винаги имат резервни фенове в арсенала си, така че нямат проблем с избора. С мъж Риби жената Лъв ще се отегчи. Препоръчителен е съюз със Скорпион, Телец, Козирог.

Идеалният мъж за жена Лъв

Излъчването, силата и сиянието на Лъвиците са дарени от техния покровител – Слънцето. Това се отразява на характера на представителите на този огнен знак. Те не само притежават мощна сила на чар, но и умеят да ги управляват. Лъвиците обичат да провокират мъжете и да започват любовни игри. Често те толкова свикват с това, че дори когато са женени, продължават да флиртуват, без да се интересуват особено от репутацията си. Една Лъвица е способна да се влюби в също толкова ярък и безразсъден мъж, който от време на време ще й позволява да флиртува и да бъде мъркаща котка.

 

Дева

Жената Дева принадлежи към елементите на Земята, покровител е Меркурий. Тя има добре развита интуиция, която й позволява да отсее ненужните фенове. Девите никога не прощават изневярата, измамата и мързела на партньора. Те са отдадени, готови на сериозни дела, но в една връзка очакват същото. Астролозите им препоръчват любов със Скорпион, Рак, Козирог. Трябва да се пазят от Лъв, Овен, Близнаци.

Идеалният мъж за жена Дева

Жените от този знак са много женствени и секси, притежават прагматичен подход към живота, който в съчетание с удивителна им интуиция, им позволява да не правят почти никакви грешки при избора на мъже. Само верен и надежден мъж може да направи една Дева щастлива. Въпреки че често тя може да издържи дълго време до себе си и недостоен мъж. Девата ще го оправдае пред другите, ще му измисли лесни заслуги, но основната му и често единствена такава е талантът му на добър любовник.

 

Везни

Жената Везни представлява елемента Въздух и е защитена от Венера. Тя е с хармонична, чувствена природа. Везните привличат много мъже със своята мекота, такт, женска енергия. Те не признават насилието, упоритостта, грубостта. Щастлив брак се очертава с Рак, Везни, Водолей, Риби. Възможни са конфликти с Лъв, Телец, Овен.

Идеалният мъж за жена Везни

Жените Везни, като дъщери на Венера, са обречени на женско щастие. По правило повечето жени Везни са надарени с баланс, хармония и мъдрост. Тези качества са незаменими в семейния живот. Мъжът, който търси жена с главна буква, ще бъде щастлив с дамата Везни. Нейният спътник трябва да притежава добронамереност, спокойствие, но най-важното – винаги да може да намери компромис, тъй като тя самата знае как да го направи.

 

Скорпион

Жените Скорпион принадлежат към елемента Вода, техен покровител е Плутон. Те се отличават с особена съблазнителност и гордост. Избирайки партньор за сериозна връзка, Скорпионките подхождат с цялата отговорност. Те са привлечени от стилни, харизматични мъже, които могат да ги изненадат в леглото. Една жена Скорпион е взискателна и придирчива, но ако се влюби, тя се хвърля стремглаво във връзката. Хармония може да постигне с мъж Дева, Рак, Риби, Козирог. Трябва да се пази от Овен, Лъв, Стрелец.

Идеалният мъж за жена Скорпион

Плутон е дарил тези жени със смъртоносна комбинация от качества. Мъжът, който успее да премине през „седемте кръга на ада“, подготвен като тест специално за него, и все пак остане жив – ще стане най-щастливият от щастливите … Освен ако, разбира се, след това жената Скорпион не започне да го измъчва с маниакална ревност. Но това е връзката, която ще я направи истински щастлива.

 

Стрелец

Жените Стрелец се отдават изцяло на чувствата. Те са създадени за страстна любов, поради което избират мъже с темперамент. Хленчене, страдание, скъперничество – това ужасно ги отблъсква. В името на близките те са способни на много жертви. Подходящ спътник в живота може да бъде един мъж Овен, Везни, Водолей. Възможни са разногласия с Телец, Лъв, Козирог.

Идеалният мъж за жена Стрелец

Под егидата на Юпитер жената Стрелец не може да остане безразлична към темпераментните мъже, които са способни на голяма любов. Но не е задължително мъжът да е роден с набор от идеални мъжки качества. Самата тя може да изгради мечтата си с  почти всеки мъж. Основното е той да не се окаже хленчещ и вечна жертва на обстоятелствата. Жената Стрелец ще го превъзпита за всичко останало, а той никога няма да усети колко умело е манипулиран.

 

Козирог

Жените Козирог са земни знаци, под закрилата на Сатурн. В по-голямата си част те са уверени, имат високо самочувствие, ценят ума, интелигентността, обичат да играят на котка и мишка с партньора. Дамите от тази зодия обичат да завладяват обекта на своята страст. Подходящи за тях са мъже от зодия Телец, Дева, Риби. Добре е да се пазят от Овен, Близнаци, Везни.

Идеалният мъж за жена Козирог

Жената Козирог е в състояние да завладее всеки умен, уверен и силен мъж. Само с такива качества ще „уловите“ тази самодостатъчна жена, с голям интелектуален потенциал. Тя не приема връзки, в които царува само романтика. Трябва да я предизвикате с психологически игри и хитри провокации. Ще е щастлива с мъж, от който може да се учи.

 

Водолей

Жените Водолей принадлежат към елемента Въздух под егидата на Уран. Те са привлекателни, женствени, знаят как да омаят противоположния пол. В любовните отношения Водолеите са изключително придирчиви, предпочитат весели и активни партньори. Често имат много различни хобита. В любовта те ще успеят, ако заложат на партньори като Козирог, Близнаци, Везни, Риби. Отношенията с Девите ще им бъдат скучни.

Идеалният мъж за жена Водолей

Жената Водолей излъчва вибрации, които привличат мъжете като магнит. Те обаче са много придирчиви към партньорите и още повече тези, които претендират за сърцето им. Жената Водолей ще позволи да я доближи само мъж, който знае как да печели пари, познава любовта и женската психология. Само тогава той може да стане неин спътник. Външният вид също е важен за нея, но тук все пак може да се отклони от принципите си, ако мъжът се окаже весел и харизматичен.

 

Риби

Жените Риби принадлежат към водната стихия и са защитени от Нептун. Те са креативни, емоционални, усмихнати, романтични по природа. Рибите често губят ума си от силни, непревземаеми, мистериозни мъже. Те не могат рационално да обяснят избора си, но често умът и сърцето им са в хармония. Успехът в брака е възможен с Рак, Везни, Скорпион. Със Стрелец Рибите ще имат краткосрочна романтика или нереципрочна любов.

Идеалният мъж за жена Риби

Избирайки мъже, жените Риби са привлечени от такива, които не изглеждат много достъпни. Да постигнеш мъжа, да го завладееш и да му докажеш превъзходството си е слабостта на тези дами. Често пъти обаче мъжете не искат да сменят ролите си и оставят представителите на зодия Риби с разбито сърце. Но те не страдат дълго време. Непокорените мъже са толкова много!

69921

Similar Posts