Астрология

Според зодията: Какво НЕ трябва да обличате на Нова година, за да ви върви през 2023

Новогодишен тоалет според зодията

Когато избирате красиво облекло за Нова година, трябва да се вслушате в съветите на астролозите и да избягвате определени нюанси. Да видим какво могат и какво не бива да носят зодиакалните знаци в новогодишната нощ. Тъй като символът на 2023 г. е Черният воден заек, трябва да се подготвите правилно за срещата му, като обмислите предварително своята визия.

Новогодишен тоалет според зодията

Какво не трябва да носят за Нова година огнените знаци?

Овен

Овните трябва да предпочитат по-малко ярки и предизвикателни тоалети, защото те могат да предизвикат недоразумения и конфликти с другите. За да изглеждате нежно, заложете на облекло в пастелен нюанс. Може да бъде както дълга рокля, така и панталон.

 

Лъв

Представителите на тази зодия трябва да избягват лилавото при избора на празничен тоалет. Червеното е най-подходящо. Лъвовете, облечени в огнени цветове, ще могат да уловят възхитените погледи на противоположния пол.

 

Стрелец

За да избегнат конфликти и кавги, хората от тази зодия трябва да изоставят строгите тоалети и тъмните нюанси. Стрелците могат да прекарат добре и весело новогодишната нощ в оранжеви дрехи.

 

Какво да не обличат за Нова година земните знаци?

Телец

Така че никой не обсъжда или шепне зад гърба си, в навечерието на Нова година Телецът трябва да изостави всякакви нюанси на зелено. По-добре е да облечете малка черна рокля или атрактивен розов тоалет.

 

Дева

В празнична нощ Давата не трябва да носи облекло в тъмен нюанс, защото това ще предизвика тъжни мисли и няма да може да се наслади на цялата радост от празника. За да изглеждате привлекателно, облечете нещо ярко или заложете на флорален принт.

 

Козирог

Козирозите трябва да се откажат от аксесоари и тоалети със златисти нюанси. Само така могат да се предпазят от непредвидени разходи в новогодишната нощ. Те ще изглеждат привлекателни и нежни в дрехи от пастелни и бледо розови тонове.

 

Какво не трябва да носят за Нова година въздушните знаци?

Близнаци

Близнаците трябва да изключат всякакви животински щампи от образа си, в противен случай околните ще ги разберат погрешно. Най-добре е да облекат нещо в жълто – това ще им донесе много позитив и ще ги отърве от лошите мисли.

 

Везни

Везните трябва да избягват розовите тоалети, защото в новогодишната нощ ще се чувстват неудобно в тях. За да направите празника незабравим и да внесете много положителни неща в живота си през 2023, трябва да изберете нещо в кафяви или черни нюанси.

 

Водолей

Водолеите не трябва да носят червени дрехи, защото няма да могат да се отпуснат в новогодишната нощ и да се забавляват. Най-добре е да се ориентирате към светло жълти или оранжеви тонове.

Какво не бива да носят за Нова година водните знаци?

Рак

За да зарадват символа на годината, Раците трябва да си купят облекло в синьо или сиво. Златните нюанси трябва да бъдат избягвани, в противен случай те могат да развалят цялата атмосфера на празника.

 

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват неудобно в дрехи в цвят бордо. За тях са най-подходящи за златисти нюанси, които могат да бъдат някой аксесоар, например – стилно бижу.

 

Риби

Риби в празнична нощ могат да развалят настроението на млечни нюанси и светли цветове. Ето защо те трябва да изберат тоалет в черно или синьо, който да се хареса на символа на годината.

666

Similar Posts