Астрология

Според зодията: Какво ти пречи да откриеш Любовта

Какво ви пречи да откриете Любовта

Защо все още сте сами? Понякога изборът не е лесен. Събитията не се развиват, както сте планирали и връзките бързо приключват. Човекът до вас не е отговорил на нуждите ви или се е държал неуважително, а вие сте сигурни, че заслужавате нещо по-добро. И правилно, никой не трябва да се задоволява с по-малко от истинска и дълбока любов!  

Без значение как сте се разделили, винаги има момент, в който се чудите защо се е случило така.

Можете да обвинявате бившия си, че сте се разделили заради неговия непоносим характер, който не сте успели да промените. Или може би сте чувствали, че връзката съсипва живота ви и вместо да го оставите да тлее, сте избрали да си тръгнете. Но винаги трябва да извличаме поуки от миналото.

Помислете кой сте били преди да се влюбите. Разберете как сте се променили след тази връзка и какво трябва да направите, за да бъдат успешни следващите.

Докато работите върху себе си, можете да се обърнете към астрологията, за да разберете кои черти на вашата зодия ви спъват в намирането на Любовта. Може да бъдете много изненадани от това, което ще научите за себе си. Звездите могат да дадат доста отговори, да направят полезни разкрития за нашата личност и как се справяме с различните предизвикателства.

Ето какво трябва да направите, за да си осигурите щастливо бъдеще.

 

Овен

Овенът притежава силна комбинация от сексуалност и независимост, но понякога прекаленият светец и Богу не е угоден. Причината да сте все още сами е, че не можете да се откажете от контрола над всичко. Това си проличава особено, когато връзката ви е готова да премине на следващото ниво. Може би е време да преосмислите това силно чувство за независимост  – интимността понякога изисква сродната душа да види вашата уязвима природа. Това, че някой ви е помогнал, не ви прави слаб и безпомощен. Жестоката истина е, че не можете да позволите на някого да ви обича, без да се страхувате да го загубите.

 

Телец

Имате какво да предложите на любимия човек. Вие сте известни със своята стабилност, амбиция, положителна енергия и несломима романтична страна, която никога не спира да дава. Но ако някой, когото обичате, се откаже от доверието си, разбитото ви сърце придобива строг и леко плашещ вид. Време е да си простите за миналото и да продължите смело напред. Понякога сигурността изисква малко риск. Единственият човек, който ви спира по пътя към щастието, сте вие ​​самите.

 

Близнаци

Когато сте с някого, му се отдавате изцяло, но проблемът е, че не можете да решите какво искате и това ви обърква. Мразите да сте сами, но когато нещата станат нормални и започнат да клонят към скучни, сте готови да прекратите връзката. След като намерите своя партньор, който споделя вашата страст към работата, живота и любовта, трябва да осъзнаете, че е време да се успокоите.

 

Рак

Интуицията и инстинктите са вашата силна страна. Вие сте приятел, на когото хората могат да се доверят. Вашата чувствена природа, любовта към личното пространство и вашата емпатия привличат като магнит. Но истината е, че вътрешно сте доста цинични по отношение на любовта. Вие сте страдали в миналото и не знаете дали можете да преодолеете своя песимизъм. Разбира се, че можете, но само ако сте готови да се откажете от оковите на миналото.

 

Лъв

Вие сте лидер – топъл, щедър и лоялен. Единственият проблем е, че винаги трябва да сте център на внимание, а това сериозно пречи на любовния ви живот. Каква е поуката тук? Успокойте се и разберете, че животът не е пригоден да бъдете сами. Връзките са нещо, което ни прави истински щастливи.

Дева

Вие държите на детайлите и понякога можете да прекалите, а когато трябва да анализирате ситуацията, никой не е по-добър от вас.  Истината е, че сте доста жестоки, когато става въпрос за други хора. Мислили ли сте някога, че може да бъдете отхвърлени заради високите си стандарти? Ако искате да имате истинска връзка, ще трябва да слезете от този пиедестал поне за известно време и да живеете на нивото на всички останали.

 

Везни

Вие сте честен, усмихнат и много забавен човек. Обичате да общувате с приятелите си. Истината е, че никой не се бори с несправедливостта толкова силно, колкото вие. Но ако някой, когото харесвате, се окаже костелив орех, връзката ви приключва, преди да е започнала. Вие сте брутално честни за чувствата си, което е чудесно, но се опитайте да се научите да слушате, без постоянно да се защитавате от въображаеми врагове.

 

Скорпион

За да попаднете в „черния списък“ на Скорпиона, най-бързият начин е да предадете доверието му. Не всеки може да бъде толкова лоялен като него и това го възпира да открие истинската Любов. Не са много хората, които могат да живеят с толкова силни емоции. Въпреки че никога не трябва да се примирявате с нечестността, добра идея е да се опитвате да прощавате от време на време. Опитайте да създадете по-дълбоки и по-смислени взаимоотношения, отколкото сте предполагали, че могат да съществуват.

 

Стрелец

Стрелецът обича любовта, освен когато партньорът не започне да го ограничава или контролира. Истината за Стрелеца е, че той обича своята независимост. Затова предпочита да е сам, ако връзката означава да се ограничи твърде много. Ако искате да срещнете Любовта, ще трябва да опитате и да направите компромис.

 

Козирог

Имате лоша репутация като старомодни и традиционни, но наистина харесвате стабилността. Няма нищо лошо в това да сте практични, просто номерът е да разберете как да балансирате рутината и романтиката. Не можете да бъдете толкова ретрограден, трябва да се опитате да сте в крак с реалността и да се опитате да обърнете малко повече внимание на другите. Може да откриете нещо в някого, което не очаквате. Но трябва да му дадете реален шанс.

 

Водолей

Винаги помагате на нуждаещите се. Вие сте най-добрият в решаването на проблеми. Но когато трябва да разберете защо все още сте необвързани… трудно е да разберете истината. Често ви смятат за безчувствени, докато емоциите ви кипят някъде дълбоко в вас. Задачата е да се намери начин да се говорите откровено, тогава проблемите ще се решат.

 

Риби

Вие сте и първият човек, който подава рамо на някой, който има нужда от него. Въпреки това може да изглежда, че нямате време за връзка или че не търсите романтика. Ако сте уморени да бъдете сами, може да се наложи да преодолеете страха си от уязвимост. Не можете да сте силни през цялото време, така че си позволете да бъдете наранени от време на време. Дайте шанс на Любовта, избирайки някой, който може да ви помогне, когато имате нужда.

 

1496

Similar Posts