Астрология

Според зодията: Кои женски качества плашат най-много мъжете

Кои женски качества плашат най-много мъжете

Има качества, които привличат мъжете, има и такива, които ги плашат. Астролозите са изброили някои от последните. Нека видим.

Овен

Овните са склонни да се показват като жестоки и дори безсърдечни хора. Жените Овен често не внимават на езика си и правят язвителни коментари за други хора, особено за своите бивши или такива, които са отхвърлили. Много мъже веднага прозират прилагането на този сценарий и върху самите тях, затова бързат да избягат.

Телец

Телецът е прагматичен. Преди да започне връзка, жената Телец най-често се чуди какви ползи може да извлече от нея. Подобно нещо може да накара всеки мъж да се съмнява дали дамата наистина го обича или просто го използва.

Близнаци

Близнаците обичат да са център на внимание, те са от хората, които често прекаляват с това. Връзката с жена Близнаци е невъзможна без постоянна суматоха. Мъжът започва да се уморява от непрекъснати разговори и се нуждае от минута мълчание – това, което Близнаците по силата на своята природа понякога просто не могат да му осигурят.

Рак

Жените Рак са склонни да правят от мухата слон и са доста истерични, създавайки проблем от нищото. Освен това често се отварят твърде бързо и започват да изливат интимни факти от живота и емоционалните си преживявания на партньора, който може изобщо да не е готов за това. Подобна емоционалност и прекомерна откровеност могат да изплашат мъжа.

Лъв

Жените Лъв са много взискателни и имат големи изисквания. Това се проявява във всичко – от подаръците, до времето, прекарано заедно. Един мъж може да сметне, че не отговаря на изискванията на дамата и като цяло не е достатъчно добър и връзката да приключи бързо.

Дева

Жената Дева се характеризира с прекомерна предпазливост, така че „лудите действия, извършени в името на любовта“ изобщо няма да впечатлят рационалната дама, а по-скоро ще я разочароват. Освен това, Девите често дават приоритет на рутината във връзките. Всичко това обижда и отблъсква мъжете.

Везни

Везните са изключително зависими от общественото мнение. Жената Везни се стреми да създаде идеалния образ на двойка, на която всички наоколо да се възхищават и често изнася лични моменти в публичното обсъждане. Подобна позиция в живота може да бъде неприятна и дори обидна за мъжа, който не подкрепя идеята за „излъскания идеал“ в главата на любимата си и иска да запази уединението си.

Скорпион

Жената Скорпион има много остър език и не позволява на никого да се доближи твърде много до нея. Тя може да нарани с думи, а да се сближиш с нея е много труден процес и след няколко провала мъжът вече няма да иска да инвестира в това.

Стрелец

Трудно е да се разчита на жена Стрелец. Тя слабо контролира емоциите си и често не успява да спазва обещанията си. Освен това жените Стрелци са по-склонни към изневяра повече от останалите зодии. Малко вероятно е мъжът да иска да остане във връзка, която неговата половина не смята за нещо сериозно.

Козирог

Жената Козирог е много предпазлива и мнителна. Срещата с нея във всеки един момент може да се превърне в разпит. Безкрайните подозрения, съмненията в партньора и необходимостта да го контролират могат да доведат до прекъсване на отношенията.

Водолей

Водолеите са повече теоретици, отколкото практици. Ако една жена Водолей е дори първокласен семеен психолог, тя пак няма да направи нищо, за да спаси връзката и да възстанови хармонията в нея, въпреки че самата тя знае, че ще съжалява. Освен това Водолеите обикновено имат много широк спектър от интереси и изискват от партньора си да участва във всичките им многобройни хобита.

Риби

Жената Риби винаги малко губи връзката с реалността. Партньорът на тази жена ще трябва постоянно да я връща от небето на земята. Не всеки може постоянно да пази жената Риби от бягство в други измерения.

8293

Similar Posts