Астрология Езотерика

Според зодията: Кой е вашият ангел пазител

Ангел пазител според зодията

Всяка зодия има собствен ангел пазител. Той бди над подопечните си, помага им и ги пази.

Архангел Михаил

Овен – Архангел Михаил

Архангел Михаил има тясна връзка с лечебната сила. Това е един от най-известните ангели, тъй като името му се споменава по различни времена в писанията. Ангел-пазител Майкъл има огромна способност да защитава хората зодия Овен, като не позволява да страдат от зло.

Архангел Ханиел

Телец – Архангел Ханиел

Ангел Ханиел се свързва с мира. Това е ангел-пазител, който обикновено дава мир на своите отделения. Хората, които имат архангел Ханиел за свой ангел пазител, се радват на душевен мир в ежедневието си. Ханиел е известен с това, че събира хора, които не са се виждали от дълго време.

 

Близнаци – Архангел Задкиел

Архангел Задкиел е известен като ангел на милостта. Той насърчава и мотивира хората да се обърнат към Бог за милостта и прошката, от които се нуждаят, за да бъдат изцелени от болката и да преодолеят греха, освобождавайки ги да продължат по по-здравословен начин. Задкиел също помага на хората да си спомнят кое е най-важното, за да могат да се съсредоточат върху най-важното в живота си.

Архангел Гавраил

Рак – Архангел Гавраил

Архангел Гавраил е великият пратеник на Бога. Той носи добри новини. Протежетата на ангел пазител Габриел обикновено получават положителни новини по неочакван начин. Смятан е и за покровител на работещите с медиите и е ангел с голяма сила. Значението на името му е „силен Божи човек“. Гавраил все още е известен с това, че проповядва на всички Божиите планове.

Архангел Разиел

Лъв – Архангел Разиел

Известно е, че архангел Разиел е много информиран. Следователно, като правило, тези, които са защитени от този ангел-пазител, имат висок интелект. Това е ангел, който притежава много божествени тайни, така че се радва на пълното доверие на Господ. Разиел може да не е толкова известен, но има огромна способност да защитава онези, които са под негова грижа.

Архангел Рагуел

Дева – Архангел Рагуел

Това е ангел, известен със своята справедливост. Следователно хората, които са покровителствани от ангела пазител Рагуел, обикновено показват голямо чувство за справедливост. Архангелът има име, което означава „приятел на Бога“, което вече говори за силата на това същество. Ангел пазител Рагуел обикновено създава много хармония за тези, които защитава след моменти на стрес или голямо емоционално вълнение.

Архангел Йеремиел

Скорпион – Архангел Йеремиел

Името на ангела пазител Йеремиел означава „Божия милост“. Това е ангел, който се стреми да помага на онези, които защитава, след като са преминали през трудности в живота. Архангел Йеремиел обикновено не се намесва преди самия проблем, но винаги се опитва да помогне след негативен житейски период. Известен е още като ангел на сънищата и виденията. Следователно тези, които са под закрилата на Йеремиел, са склонни да имат много мечти и богато въображение.

Архангел Рафаил

Стрелец – Архангел Рафаил

Името Рафаил означава „Бог лекува“. Това е Божият ангел, който се стреми да донесе мир, изцеление и щастие на онези, които защитава. Тези, които са под защитата на ангел-пазител Рафаел, като правило имат отлични лечебни способности.  Това е ангелът, който прави прехода от физическия свят към духовната вселена по-лесен, отваряйки пътя към рая за тези, които го заслужават. Рафаел е един от най-могъщите ангели.

Козирог – Архангел Азраел

Носи със себе си усещане за спокойствие, което може да озари сърцето на скърбящата душа. Този великолепен архангел е изпълнен с лечебна светлина и е готов да напътства онези, които изпитват сърдечна болка поради загуба на любим човек, мечта, работа, връзка или каквото и да е, което ви е довело до състояние на загуба.

Архангел Уриел

Водолей – Архангел Уриел

Архангел Уриел от своя страна е известен с това, че носи светлина със себе си. Това е ангел-пазител, който обикновено осветява пътя на своите отделения. Следователно онези, които са покровителствани от ангела пазител Уриел, обикновено бягат от проблемите, дори преди да се сблъскат с тях. В Уриел има много радост. Следователно, неговите протежета като правило са щастливи хора със светла душа.

Архангел Сандалфон

Риби – Архангел Сандалфон

Целта на Сандалфон е да отнесе нашите молитви към Бог и да вдъхнови човечеството да се грижи за нашата планета. Когато Сандалфон и неговият брат близнак Метатрон живеели на Земята като хора, те се явили пред Бог, който ги превърнал в ангели. Това човешко преживяване позволява на Сандалфон да помага на хората да се заземят в своята духовна практика и да се свържат с Божествения източник, който отвежда нашите молитви, желания и желания директно към Източника.

672

Similar Posts