Астрология

Според зодията: В кои дни се раждат най-щастливите хора

Най-щастливите хора според датата на раждане

Датата на раждане е много важна – магията на числата може да засили най-добрите качества и да ви помогне да успеете …

 

Овен

Това са много енергични, земни хора, които обичат и умеят да правят много неща едновременно, но имат нужда от баланс, защото в такъв човек живее буйна енергия, която може да изгори всичко по пътя си.

Най-успешните дати на раждане: 8, 2, 24, 29.  „Числата на душата“ хармонизират енергията на огъня и рационализират всички сили в една посока, като по този начин ефективността във всички аспекти се увеличава значително.

 

Телец

Харесва стабилността, по-скоро е консервативен и работохолик. Ако говорим за общите характеристики на Телеца, числата  2, 5, 30 ще донесат в живота им именно тази лекота, авантюризъм и голям късмет, които ще бъдат идеални за този знак при постигането на успех.

 

Близнаци

Те имат обща подобна характеристика с всички представители на този знак в двойствеността на целите и действията. С много силен материален компонент както на личността, така и на самия знак, те се нуждаят от ясен план.

Необходимият баланс на духовно и материално за пълната реализация на техния потенциал се реализират в датите на раждане 1, 2, 19.

 

Рак

Ракът се смята за един от най-трудните зодиакални знаци. Имайки много положителни качества, притежава и характеристики, които пречат на развитието на неговия потенциал. Това е плавността на различни негативни мисли, които засягат поведенческите аспекти и в резултат на това ефективността и качеството на живот.

Хората, родени под знака на Рака, са особено щастливи и техният път е по-успешен, ако са родени на 1- ви, 2-ри, 7-ми, 8-ми, 12-ти, 30-ти  .

 

Лъв

Величествен и горд знак. Той винаги знае от кого има нужда и как да получи това, което иска да има. Но не винаги се получава така, както той очаква. Лъвът може да поема рискове и да бъде арогантен и това не винаги е в негова полза. И това се влияе от датата на раждане – самото число на душата, което внася различни нюанси в действията му.

Можете да го промените или можете да го получите при раждането. Благоприятна дата на раждане за Лъв  4, 8, 12, 22, 30.

 

Дева

Земният знак на Зодиака е един от най-педантичните, ангажирани, но и безусловно материални. Девите се характеризират с внимание към детайла и сантименталност, поради тази причина повечето представители на знака посвещават много време на минали спомени и заслуги.

Ако датите на раждане в зодия Дева са 2, 6, 19, 28, 30 , те ще могат да разширят мирогледа си, да живеят пълноценно в реално време и да печелят все повече победи с по-малко препятствия.

 

Везни

Те се отличават с взискателност и перфекционизъм към себе си и другите, което несъмнено води до развитие на собствената им личност, но другата страна на монетата е, че този модел често не отговаря на реалното състояние на нещата.

В идеалния случай щастливите дати са 7, 8, 9, 10, 28. Хората, родени на тези дати, придобиват увереност в действията си, което помага на нерешителните Везни да вземат важни решения. Освен това, се придвижват по-бързо по кариерната стълбица и изграждат полезни взаимоотношения, които им помагат бързо да се реализирате във всички области на живота.

 

Скорпион

Целенасочеността, трудолюбието и първоначално добрите материалистични качества на знака им помагат в кариерното израстване и наставничеството.

За баланс във всички области на живота идеалната дата на раждане под знака на е 1, 2, 6, 10, 29.

 

Стрелец

Огнена зодия, летяща стремглаво през живота, смела, упорита, кариеристка или напълно влюбена в работата си, защото винаги има ясна цел. Може да се отнася до лични отношения и работа и хобита. Основното е, че той знае какво иска и винаги ще върви по своя път.

Личните качества сами по себе си ви позволяват да достигнете всякакви висоти. Тук си струва да се отбележи, че някои дати отслабват положителната характеристика и поради това е възможен вътрешен конфликт. Необходима е лоялност и в същото време твърди принципи.

Благоприятни дати за родените под знака на Стрелец ще бъдат  8, 18, 23, 28.

 

Козирог

Има характеристиките на упорит и доста прагматичен знак. Въпреки това Козирозите са силни и самодостатъчни. Те могат да създадат правилната среда около себе си, комфорт и имат ясни намерения. За съжаление, огромният потенциал може да не бъде реализиран по различни причини.

Някои от тях са засилен егоцентризъм, различни зависимости или всякакъв вид обвързване с модели на поведение, които могат да дойдат от детството от родителите.

Благоприятни дати за раждане  1, 5, 3, 11, 23.

 

Водолей

Доста фиксиран знак, но притежаващ известен чар и творчески дух. Може би няма нито един Водолей, който да е запален по едно нещо и да не се интересува от създаването на Вселената и как работи светът. Това дава на този знак определено балансирано ниво на развитие в различни сфери на живота. Но има опасност да загуби тази фиксация. Изисква се работа с вътрешното аз.

Най-добрите дати за този знак  са 1, 6, 7, 8, 12, 14.

 

Риби

С право те могат да се считат за най-мистериозните от всички. Усещат много тънката граница между материалния и духовния свят, а понякога за тях такава няма. За разлика от много други знаци от Зодиака, Рибите нямат фиксация върху едно нещо. Имат нужда от вътрешна яснота и балансът е важен за тях.

Тогава в живота ще има сигурност, която ще доведе до успех. Най-добрите дати за раждане –  7, 9, 10, 12, 18, 27, 28.

1027

Similar Posts