Астрология

ЩАСТЛИВЦИТЕ на Зодиака: Тези зодии имат невероятен КЪСМЕТ

Зодии с късмет

Астролозите определиха най-щастливите зодии. Нека да видим кои са те.

Телец

Венера щедро дарява Телеца с късмет, особено в паричните въпроси. Изглежда, че слънцето никога не залязва за него, в материалните въпроси и той е роден под златен дъжд. Практичността му допринася за успешното инвестиране и умножаване на приходите. Телецът винаги знае какво ще попълни бюджета му най-добре и какво ще е загуба на средства.

Телецът има късмет и в любовта. Той успява да създаде силен съюз с прекрасен партньор. Освен това, никога не остава сам за дълго време. Истината е, че тук помага не толкова късметът, колкото неговите качества – упоритост и трудолюбие. В работата и отношенията Телецът дава всичко от себе си на 100% и не спира, докато не постигне това, което иска.

 

Лъв

Лъвът е надарен с много таланти. Така че, ако късметът случайно не почука на вратата му, самият той ще тръгне да го търси. Вътрешният магнетизъм привлича неустоимо противоположния пол, шефове, инвеститори и покровители. Лъвът е предан приятел, така че никога не е сам.

Той има невероятен късмет, когато купува електроника и домакински предмети. Той винаги се включва в разпродажби и взима всичко с огромни отстъпки. И никога не купува боклуци, тъй като притежава изискан вкус.

 

Везни

Още един венерианец, отличаващ се с добронамереност и приятни маниери в разговора. Всички го харесват, лесно печели доверие и създава полезни контакти. Това допринася за факта, че винаги получава печеливши позиции, нови бизнес партньори и намира точният партньор в живота. Но късметът не винаги е просто поредица от положителни съвпадения.

При Везните благоприятните моменти идват след като положат усилия. Те имат късмет, защото не се спират пред провалите и бързо преминавате към нов бизнес. Това ги предпазва от самосъжаление и повишава продуктивността им.

 

Стрелец

Стрелецът има късмет с планетата-покровител – Юпитер. Благоприятните събития буквално го преследват, така че остава само да протегне длан към тях. Чести са случаите на печалба от лотарията, навременни продажби, както и получаването на различни награди.

Освен това, Стрелецът винаги е заобиколен от прекрасни приятели, които са лоялни и приятелски настроени. Но човек не може да живее само от случайности. Стрелецът притежава дарбата да умножава многократно това, което вече е постигнал. Честността му го държи винаги на гребена на щастливата вълна.

 

Риби

Това е друг юпитерианец с уникална способност да избягва неприятности и да се измъква от опасности. Просто няма как да приковате Рибите към стената, тъй като те ще се изплъзнат, благодарение на способността си да улавят негативното настроение и да се подготвят за отстъпление.

Интуицията помага на Рибите да разпознават измамата, да забелязват лъжата и ласкателството. Въпреки че така стават прекалено уязвими и зависими от настроението на някой друг. Финансовият успех при Рибите идва след като се справят със собствената си пасивност и апатия. Лесно е да се оставиш по течението, но понякога е полезно да се отклониш, за да получиш повече.

717

Similar Posts