Астрология

Ще ви направят на салата: Как се държат зодиите, когато нещо не ги устройва в една връзка

Как се държат зодиите когато нещо не ги устройва

Познайте кой е най-отмъстителният и кой е способен на предателство!

Чудесно е, когато се разбирате и намирате компромис в трудни ситуации. Но понякога възникват проблеми в отношенията и може да е трудно да седнете на масата за преговори. И точно тогава нещата стават странни. Ето на какво са способни зодиите, когато са недоволни от нещо.

 

Овен (21 март – 20 април)

Овенът ужасно се ядосва, когато нещо се обърка. Хората от тази зодия могат да организират фееричен скандал, като в италианските филми. По-рядко те ще ходят раздразнени цял ден и ще отговарят на въпроса „Какво се случи?“ с отговора „Нищо“. Ако искате да подобрите отношенията си, в никакъв случай не отразявайте поведението му. Може да е опасно.

Телец (21 април – 20 май)

Телците са просто създадени за сладки връзки, така че когато възникнат проблеми, те изпадат в ступор и започват да забавят ситуацията. Ако забележите това с партньора си, просто говорете с него. И не използвайте фрази от забранения списък.

 

Близнаци (21 май – 21 юни)

Този знак е един от най-променливите. Днес Близнаците мълчат предизвикателно, а утре започват да отвръщат на всяка ваша фраза. Едно е ясно – бъдете готови, че няма да има средно положение между двете крайности.

 

Рак (22 юни – 22 юли)

Избухват в гняв? Ронят сълзи? Съжаляват? Хаха, не. Раците тихо започват да си отмъщават. Те винаги виждат слабостите на партньора. Не забравяйте, че отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено. Затова не изпитвайте търпението на Рака и се опитайте да го накарате да говори.

 

Лъв (23 юли – 23 август)

Лъвовете са родени актьори, така че когато нещо не им харесва, те се държат като на сцена: изискват много внимание, предизвикват ревност и драматизират. Ако вашият партньор е зодия Лъв, запазете трезво съзнание и не се поддавайте на неговите номера.

 

Дева (24 август – 23 септември)

Девата, повече от другите знаци, не обича да подрежда нещата. Тя се чувства удобно в своя улегнал и рационален свят. Най-вероятно тя просто ще отвори списъка си със задачи и ще се заеме с работа. Никога не си затваряйте очите за това! Работейки, този знак може да забрави за всичко на света, дори и за вас.

 

Везни (24 септември – 23 октомври)

Везните са истински хедонисти. Те се опитват да преминат към нещо приятно – да се накиснат във ваната, да отидат на пазар. Като цяло те правят всичко, за да забавят момента на конфронтацията.

 

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Скорпионите притежават и раздразнителността на Овена, и отмъстителността на Рака, и прямотата на Козирозите. Това е такъв взривоопасен коктейл, с който не всеки може да се справи. Скорпионите се опитват да направят живота на партньора си непоносим, ​​готови са да огъват пръчката за дълго време. Затова не се колебайте, говорете и веднага с тях и оправете положението, докато не е станало късно.

 

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Стрелците заминават нанякъде, щом наближат проблемите. И тогава те не могат да бъдат спрени: слушалки, раница на гърба, самолетен билет … Добър начин да разнообразите живота със Стрелец е да отидете някъде заедно, защото пътуването носи нови неща в живота.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирогът може да получи награда за честност и прямота! Ако нещо не му харесва във връзката ви, той веднага ще изрази всичко. Каквото му е на ума. И филтрирането на думи не е в неговия дух. Но това не означава, че той иска да ви нарани, той просто няма дарба на дипломат.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Когато нещо се обърка, Водолеите се появяват у дома все по-рядко … Факт е, че те предпочитат да живеят лесно. Водолеят бяга при приятели, партита или просто някъде, където е забавно и топло. Опитайте се да избягате с него и се забавлявайте!

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Ако има проблеми във връзката ви, коварните Риби започват да мислят как да изскочат от аквариума. Те започват да мислят за изневяра! И някои от тях успяват да си прекарат добре по този начин. Като цяло с Рибите трябва да сте по-строги.

1591

Similar Posts