Любопитно

Свети Валентин: какво НЕ трябва да правите, за да не си навлечете САМОТА

Свети Валентин - какво НЕ трябва да правите

На 14 февруари в повечето страни по света се празнува Денят на влюбените или Свети Валентин. Този ден има не само традиции. Има някои неща, които не трябва да направите, ако не искате да си навлечете неприятности и самота.  

 

Какво не трябва да се прави на Свети Валентин / Денят на влюбените?

Не се преструвайте, особено когато става въпрос за чувства

Също така е по-добре да не показвате недоволство или негодувание. Дори и да не сте получили това, за което сте мечтали от партньора си, не разваляйте празника нито на себе си, нито на него.

 

Не се карайте на Свети Валентин

Различни спорове и кавги, дори между приятели или роднини, ще демонстрират най-лошите черти на характера и могат да изплашат късмета в любовта.

 

По-добре не закъснявайте на Свети Валентин

Това е грубо и неучтиво във всеки ден и особено на Свети Валентин. Хората казват, че който закъснее, ще закъснее и за ЩАСТЛИВАТА си СЪДБА.

Ако не планирате да предложите ръка и сърце на любимия човек, по-добре е да не давате пръстен в този ден. Баналните подаръци също са забранени, те могат да донесат само проблеми.

 

Забравете за твърде скъпите подаръци

Също така, забравете за твърде скъпите подаръци. Така можете да поставите сродната си душа в неудобно положение.

 

Какво НЕ ТРЯБВА да правите, ако празнувате Свети Валентин САМИ?

По-добре е да не прекарвате празника сами, дори и да нямате сродна душа. Поканете приятелка или приятел.

Не трябва да злоупотребявате с алкохол, защото алкохолът само ще влоши емоционалното състояние. Като цяло е по-добре да откажете сълзи и тъга. Смята се, че подобни действия могат само да доведат до удължаване на проблема.

 

Не завиждайте на тези, които празнуват Свети Валентин като двойка. Тази емоция няма да донесе нищо добро, а може само да навреди. По-добре се погрижете за себе си, подарете си нещо, за което отдавна мечтаете или обърнете внимание на любимите си неща.

На този ден е също толкова важно да обичате себе си, колкото и някой друг.

620

Similar Posts