Езотерика Любов и връзки

Свети Валентин: Защо 14 февруари е специален и как да сбъднете желание за любов

Нумеролозите разкриват, че Свети Валентин ще бъде специален. Те обясниха защо и ни дават съвети как да прекараме този празник.

Денят на Свети Валентин е чудесен момент да се извършват ритуали за привличане любов или за укрепване на вече съществуващи любовни отношения. Това е вълшебно време, в което любовните отношения и романтиката излизат на преден план!

 

Най-важните съвети за Свети Валентин – 14 февруари

Първият и най-важен съвет за тези, които все още не са започнали връзка, е да разкрият любовта си към обекта на тяхната страст възможно най-скоро. Можете да го направите по всякакъв начин, но основното е да сте възможно най-искрени в този момент. Интуицията веднага ще ви покаже колко силно впечатление сте направили. Много бързо ще ви стане ясно дали си струва да очаквате взаимност от този партньор.

 

Съвети за Свети Валентин за всички, които са във връзка

Втората особеност на Свети Валентин е много важна за тези, които вече са във връзка. Ако на 14 февруари направите всичко възможно да постигнете хармония и взаимно разбирателство, това ще ви се върне стократно. Прекрасен и вълшебен ден за укрепване на отношенията! Можете също да поискате прошка, защото е почти сигурно, че вашият любим човек ще ви прости.

За Нова година казват: „Както я посрещнеш, така ще я прекараш .“ Същото може да се каже и за този Свети Валентин – по какъвто и начин да приемете връзката си на този ден, така ще се развива през следващите седмици, месеци или години.

 

Ритуал за привличане на любов на Свети Валентин

На Свети Валентин ритуалите за привличане на любов са вълшебни. Благодарение на специалната енергия на този ден, те са възможно най-ефективни. Ето как да сбъднете желание за любов.

 

Какво ви е необходимо да привлечете любов на вълшебната дата 14.02?

Червена свещ

Розово масло

Розови листенца

Червено вино

 

През нощта на 13 срещу 14 февруари напълнете ваната и добавете няколко капки розово масло към водата, а по повърхността разстелете розови листенца. След това загрейте червеното вино, запалете свещ и я поставете върху или близо до ваната. Влезте във водата и след това внимателно излейте вино върху главата си с думите:

„Заедно с виното, нека самотата  тъгата бъдат измити от мен. Нека целият негатив от живота ми да си отиде с него.“

След това легнете във ваната и си представете бъдещия си любим човек /ако не сте вече във връзка/. Ако има специален човек в живота ви, но още не е разбрал за вашите чувства, визуализирайте го в ума си. Излезте от водата веднага щом тя изстине. Част от розовите листенца могат да бъдат взети и поставени до леглото. Заспивайки си помислете, че утре ще срещнете любовта на живота си.

 

Свети Валентин – ритуал за щастие 14 февруари

Какво ви е необходимо?

Картичка валентинка

Червена свещ

Огледало за маса

Червена хартия

Вечерта на 14 февруари запалете свещ и я поставете така, че да се отразява в огледалото. След това вземете валентинка, която е желателно да го направите сами. Напишете върху картичката всичко, което искате да спечелите в близко бъдеще и след това кажете:

„Нека щастието дойде в живота ми на Свети Валентин. Скоро ще мога да получа това, което искам. Амин.“.

 

Изчакайте свещта да изгори, след това съберете останалия восък, увийте го в лист червена хартия заедно с валентинка и го поставете под възглавницата си цяла нощ.

Ако през нощта сънувате това, за което мечтаете, бъдете сигурни, че всичко ще се случи както сте намислили.

Ако сънувате кошмари – ритуалът за щастие трябва да се повтори следващата година.

Ако не сте сънували нищо или сте забравили съня си, тогава ритуалът ще проработи, но резултатите ще идват постепенно.

Свети Валентин не е единственият ден, в който трябва да изразяваме любовта си. Но е денят, в който мечтите могат да се превърнат в реалност!

 

Бъдете много влюбени, много всеотдайни и пазете истинската любов, когато я срещнете!  

1457

Similar Posts