Любов и връзки

Тайната на жените, които влудяват мъжете: Те притежават нещо повече от стегнато тяло и гладка кожа

жените които влудяват мъжете

Учените вече ни обясниха основната причина за разделите. И тя се оказа липсата на положителни емоции и наличието на смесица от гняв и отвращение между партньорите. Но истинският „убиец“ на взаимоотношенията е комплексът за превъзходство. Отново според статистиките. Когато единият от двамата се счита за нещо повече и държи другият да му се подчинява.

Такава връзка със сигурност не може да бъде наречена със свещеното име Любов.

Как да останеш желана за мъжа за цял живот е въпрос, който не спира да вълнува дамите. Някои от тях, мъдрите жени, вече отдавна са открили тайната и я прилагат успешно.

Но тя не се състои единствено в това, да изричаш често заветните думички „Обичам те“. Макар, че това също е важно. Важно е да казваме на скъпия човек, че го обичаме и че е важен за нас. Та кой друг, ако не ние?! И кога, ако не точно сега и в този момент!

Щастливите мигове, прекарани заедно правят мъжа и жената емоционално близки, защото смехът носи щастие в сърцето, а щастливото сърце винаги е изпълнено с любов.

Емоционалната близост е една от основните съставки в дългосрочните връзки.

На много жени в зряла възраст им е трудно да се състезават с 25-годишни момичета, които се разхождат из офиса на мъжете им с миниполи и разголени пъпчета. Но тръгнете ли се съревновавате в подобно състезание, знайте, че ще загубите. Не защото не можете да бъдете така женствени и привлекателни като младите девойки, а защото, сравнявайки се с тях, губите своята истинска стойност.

Мъдрите жени, чиито образи владеят мъжките сърца, притежават нещо по-важно от стегнато тяло и гладка кожа. Те кътат в сърцето си години на щастливи семейни спомени и преживявания. Те знаят как да накарат мъжете си да искат да се върнат у дома, при тях.

Психолозите ни подаряват четири добре работещи стратегии, с които мъдрите жени създават неувяхващи любовни отношения. Да ги видим.

 

Не се прикривайте пред вашия мъж

Той трябва да ти има доверие. През повечето време мъжете трябва да изглеждат корави. Но това е изтощително. Те се нуждаят от място, където да „свалят бронята“, място, където могат да си позволят да бъдат уязвими. И себе си. И именно жената трябва да е този пристан, където мъжът може да си отдъхне и да си почине. Където да се чувства спокоен, обичан и желан.

Точно на жената е дадена честта да създаде условията за проявата на тази мъжка уязвимост.

Мъжете не са свикнали да говорят за собствените си чувства. Но те също като нас трябва да дадат воля на стреса и негативните си емоции.

Защо не го правят ли? Ами защото си мислят така: „Сигурно ще изглеждам като най-големи слабак в очите й, ако започна да й говоря за моите проблеми, чувства и страхове…“. И затова тази тема е табу за тях. Въпреки, че понякога чувстват, че ще експлодират, ако не споделят. Но се страхуват. Затова трябва да им помогнем.

Жената, която може да осигури това, ще направи мъжа си истински щастлив.

 

Как да го направим? Как да се превърнем в оазис за нашия любим човек?

Споделете своите страхове, чувства, тайни

Споделете своите страхове, чувства, тайни: „Толкова съм щастлива, че чак се страхувам. Страхувам се да не направя нещо нередно и всичко това да свърши.“

Нека ви утеши, като стане вашият герой. Най-вероятно ще чуете нещо от сорта на: „Скъпа, не бой се, аз съм с теб. Не се тревожи.“ И това ще значи много и за двама ви.

 

Оставете се на неговите прегръдки, целувки, успокояващи думи

Но най-важното е да приемете тази утеха с благодарност: „Благодаря. Ти ме направи още по-щастлива! Сега се страхувам съвсем мъничко и това е страхотно! Ти си моят Супермен. Обичам те!“. Не е нужно да са точно тези думи. Изберете онези, които идват директно от вашето сърце и това е вашият джакпот.

Веднага щом се отворите пред мъжа, той на свой ред ще сподели с вас своите чувства, страхове, тайни, нужди, всичко…

Нека го направи. Не го прекъсвайте, не се опитвайте да решите проблемите му, като се правите на неговия психолог. Просто му осигурете усещане за сигурност. Нека се почувства чут: „Ти ми вярваш, благодаря. Сега те разбирам още по-добре и те обичам още повече.“

 

Никога, за нищо на света, при никакви обстоятелства, не използвайте това, което мъжът ви е доверил

Познайте какво се случва с много жени, когато един мъж се отвори, сподели най-съкровените си мисли и те го предадат? По време на кавги те просто хвърлят в лицето им тези признания и нанасят толкова жестоки рани, които не могат да зараснат цял живот.

По време на кавгата всяка жена копнее да спечели битката. И е уверена в истинността на чувствата си. Но… Има едно „но“ – неговите чувства също са истински, не само вашите.

Ако по време на пререкания искате да предадете чувствата си на вашия мъж, да го накарате да усети вашето страдание, просто говорете с него като с човек, който умее да слуша, вижда и разбира. Той също иска да знае за вашите чувства и да се погрижи за вашите емоционални нужди.

Но той го прави не както очаквате, а като мъж. Защото той просто си е мъж!

Кажете му: „Не е нужно да ме съветваш нищо, просто ме прегърни, искам да усетя топлината ти!“

Мъдрите жени правят точно това.

 

Покажете му недвусмислено, че сте луди по него

Някои жени винаги са отворени за физическо изразяване на любовта си. Те докосват и галят съпруга си с любов, нежност и топлина. Такива жени са истински богини.

Любящото женско докосване, което утешава мъжа, насърчава привързаността на всякакво ниво. И обратно – докосването, лишено от нежност, има точно обратният ефект. Ако сте ядосани, не е нужно да докосвате мъжа, той ще усети гнева ви и няма да се успокои, а ще ви намрази в този момент.

Мъдрите жени знаят, че е важно да бъдат искрени. Защо фалшът винаги се усеща и разяжда любовта. За каквато и ненадмината актриса да се мислите, знайте, че за този, който ви е близък няма тайни. И дори и понякога да не си признава в името на добрите отношения, той знае точно какво изпитвате към него във всеки един момент. Безпогрешно.

 

Не забравяйте да бъдете игриви

За да сме истински игриви, трябва да се чувстваме щастливи. Иначе няма как де се получи. Разковничето към щастието е положителната и любяща връзка първо със … себе си. Търсете всяка възможност да се смеете и да се забавлявате.

Изучавайте сетивата си, за да увеличите чувствителността си.

Когато обичате себе си и се чувствате изпълнени с игрива женска енергия, можете да прехвърлите всичко това и в своята романтична си връзка.

Методите са прости, но ако ги приложите искрено и от сърце, ще получите това, което всяка от нас желае – истинска любов!

15678

Similar Posts