Психология

Тайните на красивите и успешни жени: Тези неща обикновено не се споделят

Тайните на красивите и успешни жени

Жените почти никога не разкриват тайните на своя успех, красота и чар. И това не е от егоизъм, а просто защото тези тайни не винаги са положителни. Понякога в името на красотата трябва да пожертвате нещо друго.

Учените са открили пряка връзка между красотата и щастието или по-скоро липсата му. Щастието и успехът се раждат отвътре и едва след това се отразяват във външния ни вид и действията ни. Психолозите отбелязват, че най-важната стъпка по пътя към щастието е осъзнаването, че не трябва да го заслужавате, а просто да го желаете.

 

Хитрост и изобретателност

Например, ходенето на токчета винаги е много трудно, но не е нужно да го правите редовно, ако не искате. На път за работа можете да обуете леки и удобни обувки, а вече в офиса да се преобуете.

Умните жени са благоразумни, затова се опитват да се подготвят за всяка житейска ситуация. Това ги прави успешни в очите на другите.

 

Търпение

Стресът и негативността ви карат да изглеждате по-възрастни. Проучванията показват, че жените, които живеят в постоянен стрес, остаряват средно с 5-7 години по-рано. Появяват се бръчки и имунитетът се влошава, женската харизма изчезва.

Успешните жени умеят да се сдържат и твърдо да приемат ударите на съдбата. Те разбират, че без проблеми навсякъде, че са неразделна част от живота. Ако се случи нещо лошо, трябва да сте хладнокръвни и да не се паникьосвате.

Търпението се проявява и когато искате да изглеждате зашеметяващо. Красиво и удобно не винаги са съвместими понятия. След ден на високи обувки болят краката, сложната прическа също може да е изнервяща.

 

Красотата отнема пари и време

Всичко започва с трудна сутрин. Ставането от сън не е на 7, а в 6, защото трябва да си направите прическа, красив грим, да облечете подходящите дрехи. Да си неустоим означава да си лягаш рано и да ставаш рано, защото лошият сън също състарява много.

 

Фитнесът струва пари и време. Когато всички отиват на кафе или на кино, умните жени работят върху себе си във фитнеса или у дома, ако няма достатъчно средства.

Козметиката на жената, която обича себе си и се грижи за себе си, струва доста пари. Но успешните представителки на нежния пол не говорят за тези тайни.

 

Способност да се справяте със слабостите си

Стройните и слаби дами също понякога искат да хапнат нещо калорично. Но имат силен характер, имат смелостта да не ядат преди лягане, да следят диетата си и теглото.

Това е много трудно, така че понякога има сривове, поради които е невероятно трудно да се възстанови балансът. Но това е силата на красотата – в развитието и каляването на характера, в силата на духа.

 

Лекота в общуването

Възможно е да сте успешни, неустоими, желани в същото време… Но щастието ще се получи само ако късметът се усмихне, защото всички красавици и успешни дами предизвикват известен респект и страх у мъжете. Господата ги шубе е да се доближат до такива дами, страхуват се да не се провалят.

Ето защо една успешна дама трябва да развие умението за лекота в общуването. Успехът и красотата, които се постигат трудно, често ви карат да бъдете предубедени и взискателни към другите, което плаши мъжете и даже ви лишава от приятелки.

 

Трябва да сте неотразими и силни всеки ден, не само в петък

Има дами, които се грижат за себе си само по време на търсене на партньор, има и такива, които се грижат за себе си всеки ден. Най-красивите и успешни жени предпочитат да се грижат за себе си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и през цялата година.

 

Най-успешните жени се придържат към правилото, че винаги можеш да бъдеш успешен или изобщо да не бъдеш. В някои отношения те са прави, защото постоянството е признак на майсторство. Ако изглеждате като губещ един ден и като победител на следващия, хората ще ви запомнят повече като губещ. Това е реалност, с която трябва да се съобразите, ако искате да сте по-добри от останалите.

169

Similar Posts