Езотерика

Таро прогноза за 2023: Какво предвещават картите за любовта, кариерата и парите

Таро прогноза за 2023

Картите Таро са важно огледало на човешките страхове, желания и комплекси. Обяснявайки тези карти, вие ще можете да се видите в реална светлина благодарение на символичния език на Таро. В някои случаи може да не ви хареса това, което виждате, но това е обективността на картите. Ето и подробностите в прогнозата на Таро за 2023 година от езотериците.

Таро прогноза 2023 любов и връзки

Карта 2023 "Четири чаши"

Карта 2023 „Четири чаши“

 

Тази карта показва съмнение, нерешителност, интроспекция и известен егоизъм. Четворката чаши говори за определени вътрешни разочарования и раздяла, желанието да се движите по собствения си път, неувереността в себе си, необходимостта от време за излекуване на духовни рани, отхвърлянето на старите и хората от миналото, чувството за беззащитност, безинициативност, апатия и застой на живота.

 

Сега сте навлезли много навътре в себе си, така че сте поставили стени край вас. Не искате да споделяте с другите нито мисли, нито чувства. Това е апотеозът за интровертите.

 

Но трябва да се вземе твърде близко до сърцето на настоящата ситуация. Това е само едно малко емоционално предизвикателство, не бива да мислите, че никой не ви обича и че никой не се нуждае от вас. Трябва да отворите очите си по-широко и да разберете какво ви е дало това време на вътрешно пътуване.

 

Таро прогноза 2023 работа и кариера

Карта 2023 "Седем жезли"

Карта 2023 „Седем жезли“

 

Тази карта е за защита и получаване на предимства. Седемте жезли също говорят за отказ да се помръднат, желание да разчитат само на силата си, предизвикателство, принудителна защита и понякога дори агресия.

 

Това означава, че ще трябва да влезете в защита и да разчитате само на себе си. Да стоите здраво на краката си, за да защитите своите права и мнения. Възможни са и моменти на остри критики и провокации.

 

Срещу „вътрешните демони“, които ни пречат да вървим по правилния път, е възможно да се борим с комплекси, страхове, подозрения и др. Можете да се борите и със собствената си съвест. Ако не е там, защитавайте плановете си. Внимателно разпределете как да изразходвате собствената си сила.

 

Таро прогноза 2023 финанси

Карта 2023 Цар на жезлите

Карта 2023 „Цар на жезлите“

Тази карта казва, че сега сте изпълнени с жизнена енергия, дори с нотка театралност, която внасяте във всяко нещо. Вие сте харизматичен и талантлив лидер, именно тези качества на характера ще ви помогнат да увеличите финансите си.

 

Освен това, ще трябва да се поучите от грешките си, да научите границите си и да развиете нови умения. Благодарение на това ще можете да продължите напред и напред за финансова устойчивост.

Също така е време да поемате рискове, за да придобиете знания, самочувствие и нови постижения. Като цяло, за да постигнете резултата – разчитайте на силата си.

4234

Similar Posts