Любов и връзки

Тествай любовта му: 6 неща, които партньорът прави само ако наистина ви обича

6-неща-които-партньорът-прави-само-ако-наистина-ви-обича

Много от вас са сигурни в чувствата към своя партньор. Но как да разберете дали и с него е така? Психолозите ни предоставят списък с нещата, които правят само тези, които ви обичат истински.

Предпочита да ви се обади, отколкото да ви изпрати съобщение

Хората могат да са претоварени с работа и въпреки това да намерят време за някое простичко, но добре обмислено съобщение, което да изпратят на своя любим /а. Да, това си е жест отвсякъде. Но когато обаче някой наистина ви обича, той няма търпение да чуе гласа ви отново. Едно или две кратки съобщения не са му достатъчни, все ще намери повод да ви звънне.

Винаги намира време да се срещнете

Ако вашият партньор ви изненада, като например ви покани на вечеря или пък бърз обяд през обедната почивка, това е показателно. Също така и ако често ви прави изненадващи посещения. Всичко това означава само едно – обича ви толкова много, че не може да чака нито миг повече и се нуждае да ви види веднага!

При разговор насочва цялото внимание към вас

Доказано е, че хората могат да изпълняват няколко задачи едновременно. Понякога е стресиращо, а понякога действа дори релаксиращо. Но ако вашият партньор непрекъснато разглежда своите емисии в социалните мрежи, докато разговаря с вас, той все още може би все още не е достатъчно увлечен. Когато хората са влюбени, те изслушват внимателно, дори ако се води разговор на съвсем банални теми.

Старае се да създаде ваши общи специални моменти

Когато обичат някого, хората се стараят да създадат уникални и прекрасни спомени с него. Непрекъснато измислят нещо – разходки извън града, пикник на красиво място – все неща, които ви сближават и ще ви осигурят прекрасни спомени занапред.

Винаги е на линия, когато се нуждаете от него

Готов ли е вашият партньор да ви помогне? Да, на някои просто не им се отдава да разчитат езика на тялото, но ако не се чувствате добре, вашият партньор би трябвало да може да го усети и да застане плътно до вас, за да ви помогне. Освен това, тези, които обичат истински, винаги от време на време питат половинките си дали се чувстват добре, дори и когато няма повод за притеснение.

Казва “Обичам те”

Колко често произнасяте тази фраза? Разбира се, когато човек казва „Обичам те“ не винаги го мисли. Но нека обясним. Има хора, които прибързват и произнасят вълшебните думички твърде рано. Други пък погрешно преценяват чувствата си.

А понякога може да се случи и така, че любовта да позатихне в отношенията между двама души. Ако партньорът ви вече не ви казва, че ви обича, чувствата му може би са се притъпили. Помогнете му да ги избистри отново и върнете искрата помежду ви.

51270

Similar Posts