Любов и връзки

Той ти е предназначен: 12 признака, които го доказват

признаци че той ти е предназначен от съдбата

Хората идват при нас, предопределени от Съдбата. Някои, за да ни предадат житейски уроци и да си тръгнат, а други – да останат завинаги.

Срещаме хора по пътя на живота, които ни учат на нещо, помагат ни да намерим решения на някои проблеми. Сред тези хора има един-единствен човек, който става наша Съдба. И разбираме, по-точно усещаме с цялото си същество, че точно това е човекът, с когото искаме да бъдем завинаги.

Така е устроен животът. Съдбата помага на две самотни сърца да се намерят в ежедневната суматоха, сред милиони други.

Понякога се случва се така, че двама непознати се сблъскват един с друг, сякаш някой се опитва да ги свърже.

12 признака, че той ти е предназначен от Съдбата

Ако сте склонни да потиснете егото си в негово име

Ако вие сте склонни да направите този жест – да потиснете егото си в името на мъжа до вас, това е знак, че с него имате много дълбока връзка на енергийно ниво. Готови сте да пренебрегнете себе си, да пожертвате своите интереси и определени житейски принципи. Това е нещо, което не правим почти за никого на този свят. Освен за този, който ни е предопределен от Съдбата.

Ако си позволявате да станете уязвими

Позволявате си да се отворите максимално и да станете уязвими по отношение на този мъж, защото му се доверявате напълно и знаете, че той никога няма да ви предаде. Комуникацията ви е лесна и приятна, готови сте да го слушате с часове, както и той вас.

Ако сте честни в намеренията си един към друг

Ако във връзката ви няма място за измама, манипулация и злоупотреба, вие не сте се събрали случайно. Никой никого не подценява, разбирате се идеално и всеки желае щастието на другия.

Не ви е необходимо да го променяте

Не се опитвайте да го промените, защото той и така си е перфектен за вас! Вие цените високо качествата, които притежава. Приемате този човек с всичките му достойнства и недостатъци.

Не търсите несъвършенствата си като двойка

Дори не ви минава през ум да криете недостатъците си пред този човек. Готови сте да изразите вътрешното си „аз“ свободно и уверено. Знаете, че този човек ви иска такава, какъвто сте в действителност.

Чувствате се удобно с него от първия ден, в който сте се срещнали

За вас е удобно да сте заедно и сте усетили това още при първата среща. А след няколко месеца и години все си е същото. В името на този човек ви се ще да ставате все по-добри и по-добри. И сте благодарни на този мъж, защото той някак си успява да събуди всичко най-ценно у вас.

Готови сте да сте до него и в най-тежката ситуация

Готови сте да бъдете близо до този човек дори в най-тежката житейска ситуация. Тъй като той винаги ви е подкрепял, вие също го подкрепяте, когато той се чувства зле.  Когато сме с някого по инерция, инстинктивно се отдръпваме, когато „играта загрубее“. Ако не държите истински един на друг, при първия житейски проблем, стоварил се върху главата на някого от двама ви, връзката ще се разпадне. Но когато човекът ви е предопределен от Съдбата, това не се случва. Вие сте заедно в добро и зло, в бедност и богатство, в болест и здраве. Вие просто сте едно неделимо цяло.

Не се опитвате да го надминете в нещо, нито той вас

Не се състезавате във връзката си. Не се опитвате да надминете, а напротив, само се насърчавате взаимно, тъй като успехът на единия е успех и за другия. Вие сте гребци в една и съща лодка и гребете в една и съща посока. Посоката на щастливия съвместен живот.

Единство на душите

Между вас има специална връзка. Близостта, която усещате, никога не сте изпитвали с никой друг. Тя е специална. На много нива. И неразрушима. Дори и когато не сте заедно, вие се „усещате“. Знаете какво мисли той и той знае какво мислите вие. Единството на душите ви е пълно.

Чувствате се в безопасност

Когато сте с този човек, някак си вътрешно знаете, че той никога няма да ви осъди, критикува или да ви се подиграва. Този човек е предназначен за вас. Знаете, че докато сте заедно, той никога няма да ви нарани.

Вашите възгледи за бъдещето съвпадат

Битува мнение, че хората без общи интереси могат да живеят заедно в продължение на много години. Но ако имате общи интереси и цели, животът ви ще бъде по-ярък, по-щастлив и наситен със събития. Когато житейските ви ценности съвпадат, вие можете да се оцените един друг много по-добре и да се радвате заедно, споделяйки общите си възгледи за най-важните неща от живота.

Изпитвате пълно доверие един към друг

Вие абсолютно вярвате на партньора си. Дори не ви хрумва да проверявате неговите месинджъри, да се интересувате с които кореспондира и общува в социалните мрежи. Знаете, че сте създадени един за друг и имате нужда само един от друг. Ако връзката е толкова силна, толкова енергийна, трети човек е просто невъзможно да се намеси в нея. И това се усеща от двама ви. С всичките ви сетива.

Да не забравяме

Връзката между двама души, създадени един за друг, е като океан от удоволствие, но това не означава, че в живота им ще има само радостни моменти. Не. Както и всички останали двойки на тях също им предстои да преодолеят много препятствия, различни житейски ситуации, така наречените тестове на Съдбата.

Но ако този мъж е предназначен за вас, житейските тестове няма да имат никакво значение. Вие ще ги преодолявате заедно.

Защото истинската любов е колкото нежна, толкова и жилава – тя не се пречупва, не се огъва, тя е способна да издържи за цял един живот!

39773

Similar Posts