Градина Модерна архитектура и интериор Цветен рай

Творчески идеи за декорация на градината: Интересни арт инсталации за верандата и двора

Tvorcheski-idei-za-dekoratsiya-na-gradinata

Всеки може да бъде художник на собствения си свят

 

Ако сте любители на пъстрия и интересен дизайн, можете да се възползвате от тези оригинални идеи за декорация на градината. Всичко, което ви е необходимо е някой стар стол, който все забравяте да изхвърлите, цветя и малко въображение.

По този начин, всеки един ценител на красотата и изкуството може да сътвори собствена арт инсталация, колкото и претенциозно да звучи този термин.

Dekoratsiya-za-gradinata-idei

 

Виждали сме цели сгради, обгърнати от зеленина, стари коли, превърнали се в цветарници, но както сами можете да се убедите, идеята лесно би се претворила и по този толкова достъпен начин – просто един стар стол, в който са посадени цветя. Оригинално, нали? И съвсем лесно за изпълнение.

Lesni-idei-za-dekoratsiya-na-gradinata

 

Можете да посадите цветята в саксия или в друг подходящ съд, а също и да използвате само мрежа, като в този случай, покрай стените й трябва да поставите нещо, което да предпази пръстта от изпадане. В специализираните магазини се продават различни материали, но успешно ще се импровизира и с подръчни средства, като например сено, коса от царевица, обвивки от царевични кочани и други.

Idei-za-dekoratsiya-na-gradinata-tsvetovete-i-stila

 

Ако вече имате предвид някой изхабен стол, табуретка, масичка или дори пейка, които бихте могли да използвате за вашата арт декорация, време е да помислите за цветовете и стила, който искате да й придадете. Това зависи от декора на градината.

Idei-za-dekoratsiya-na-gradinata-stol-saksiya1

 

Ако ще украсявате двор, който напомня див горски кът, тогава олющената боя на стола-саксия не бива да ви притеснява, точно обратното – ще се получи идеално. Но ако вече сте оформили градината в определена визия, добре е и новата декорация да се впише успешно в нея. Тук можете да си поиграете с цветовете свободно.

Tvorcheski-idei-za-dekoratsiya-na-gradinata-tsvetove

 

Столът може да бъде боядисан във всеки един цвят, така че да отговори на предпочитанията ви и да подпомогне замисъла на декорацията. Ако мислите, че дворът ви се нуждае от повече цветово разнообразие, използвайте ярки и контрастни цветове. Например, цветовете на щастието /оранжево и жълто/ за цветята, ярко червено за стола.  Възможностите са безкрайни и най-хубавото е, че лесно можете да промените всеки детайл по всяко едно време. Така че, не се колебайте да експериментирате.

 

Хепи-Уомън с радост ще публикува снимките от вашите собствени арт инсталации, ако ни ги изпратите на office@happy-woman.bg.

Нека обменим опит и покажем личните си творчески заложби!

 

Idei-za-dekoratsiya-na-verandata

Dekoratsiya-za-gradinata-idei

 

Neveroyatni-idei-za-dekoratsiya-idei-za-gradinata-i-verandata1

Poveche-tsvyat-v-gradinata

 

 

Tvorcheski-idei-za-dekoratsiya-na-gradinata-tsvetya-posadeni-v-stol

 

Krasiv-gradinski-dekor

 

 

 

 

 

435

Similar Posts