Астрология

Удивителният звезден поток Делта Акварид в навечерието на суперлуната ще ви помогне да сбъднете желание

Делта Акварид сбъдване на желание

Уникално небесно зрелище ни очаква в края на юли. В нощта на 29 срещу 30 юли в небето ще може да се наблюдава поток от метеори, който пристига от съзвездието Водолей. Това явление, известно като Акваридите, представлява частици, които кометите губят, когато се приближават до Слънцето. Звездният поток е интересен и защото ще се проведе в навечерието на силна суперлуна.

Как да си пожелаем нещо в тази специална нощ?

 

Къде е най-доброто място да видите звездния поток Делта Акварид в навечерието на силна суперлуна?

Метеорният дъжд ще бъде особено ярък и зрелищен далеч от изкуствената светлина на големите градове, където можете да се насладите на пълната красота на летящите небесни тела. За да станете свидетели на това небесно шоу, първата стъпка е да намерите съзвездието Водолей, което се намира близо до хоризонта в югоизточна посока. С напредването на нощта съзвездието ще се издигне по-високо и по-близо до зазоряване ще достигне най-високата точка в небето, което ще ви позволи да наблюдавате метеорния поток най-ясно.

Делта Акварид сбъдване на желание

Историята на изучаването на акваридите започва през 1870 г., когато учените обръщат внимание на този феноменален феномен. Оттогава той се превърна в обект на изследване за астрономи от цял ​​свят и всяка година успяваме да научим все повече и повече за произхода и свойствата на тези метеори.

 

Метеорите ще падат на всеки три минути – как да си пожелаем нещо?

Метеорният поток на Акваридите не само дава възможност да се насладите на красотата на падащите звезди, но и се превръща в благоприятен момент за изпълнение на съкровени желания.

Според древни легенди, ако си пожелаете нещо на падаща звезда, то със сигурност ще се сбъдне. Трябва предварително да формулирате думите, които ще произнесете. Важно е това да е изречение в сегашно време, без думата „не“ и частицата „не“.

 

Например, ако желанието ви е свързано със здравето, избягвайте негативни формулировки като „не съм болен“. Кажете утвърдително: „Аз съм здрав и пълен с енергия“.

Ако мечтата ви е да намерите истинската любов, не казвайте: „Вече не съм сам“. Вместо това кажете с увереност: „Щастлив съм в личния си живот и съм обичан“.

 

Когато видите метеор, трябва бързо да прошепнете желанието си, докато звездата все още се вижда в небето. И вярвайте, че то ще се сбъдне.

155

Similar Posts