Любопитно Фън Шуй

Успехът през новата година зависи от местоположението на коледната елха. Къде да я поставим

Къде да поставите коледната елха

До Нова година остава малко. Време е да помислите къде да поставите коледната елха. За повече успехи, вслушайте се в препоръките на експертите по Фън Шуй.

 

Успех в кариерата

Решете предварително върху коя конкретна област от живота искате да се съсредоточите. Например, ако целта ви е материално и кариерно израстване, тогава е най-добре да поставите елхата в северозападната или западната част на дома. Така ще отворите финансовия поток и ще получите възможност да се реализирате по-успешно в професионалната сфера.

Активиране на паричните потоци

За да активирате допълнително паричните потоци, можете да украсите елхата с истински банкноти. Например, навийте банкнота от произволна деноминация (препоръчително е да вземете по-голяма) на руло, завържете я с панделка и я закачете на новогодишна красота. Това е един вид талисман.

За учене и образование

Ако интелектуалната сфера, обучението, образованието са от първостепенно значение, тогава е по-добре да поставите коледното дърво в североизточната част на помещението. Това е много добро място, ако, например, през следващата година мечтаете да влезете успешно в университет (или вашите деца). Или ако вие (или някой от семейството) ще трябва да защити дисертация, да получи докторска степен и т.н. Между другото, същото местоположение също е благоприятно и просто за повишаване на нивата на доходите.

Добре е да украсите елхата с играчки от зелен, жълт, кафяв цвят, тоест земни тонове.

За подобряване на личния живот

Ако не всичко се развива така, както бихте желали, в романтичната сфера, тогава можете да използвате и магията на коледното дърво. За да направите това, поставете го в югозападната част на стаята. За да запалите огъня на страстта в една връзка и като цяло да привлечете любовта в живота си, украсете елхата в преобладаващи червени тонове.

3228

Similar Posts