Астрология

В кои зодии ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ВСИЧКИ през октомври 2023?

В кои зодии ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ВСИЧКИ през октомври 2023

Този октомври Венера, която е основната планета, отговорна за романтичните връзки, ще смени знака Лъв в знака Дева, което ще внесе нюанси в личния ни живот.

Хората ще станат по-прагматични, в любовта основното в любовта няма да бъдат чувствата и сърдечните импулси, а сметките. Но това не означава, че тази област от живота е обречена на провал – напротив, всичко ще се окаже дори по-добро от преди – макар и не за всички. И така, кой ще има късмет в личния си живот и всички буквално да ще изгубят ума по него?

 

Астролозите назоваха зодиите, които ще подлудят всички през октомври 2023

 

Телец

Телците могат напълно да разчитат на любовта, която буквално ще ги сполети изневиделица. Те ще направят толкова зашеметяващо впечатление на някой от новите си познати, че горкият човек вече няма може да си представи живота си без тях. Представителите на знака – поради своята пословична бавност, няма да отговорят веднага на чувствата, но това ще амбицира още повече кандидатът/кандидатката за тяхното сърце.

 

Дева

Девите са надарени със значителна доза магнетизъм и през октомври 2023 ще получат от звездите допълнителни качества, които ще ги направят неустоими в очите на представителите на противоположния пол. Девите не биха били себе си, ако не се възползват от това обстоятелство!

 

Стрелец

Стрелецът, бидейки център на вниманието на всички през октомври, буквално ще завърти главите на околните представители на противоположния пол и ще ги подлуди. Интересно е, че самите Стрелци ще останат напълно безразлични към шума, възникнал около тях и ще се интересуват много повече от кариерата и финансите си.

4548

Similar Posts