Любопитно

В кой ден от седмицата сте родени: Той оказва голямо влияние върху съдбата ви

в-кой-ден-от-седмицата-сте-родени

Известно е, че датата на раждане влияе върху нашата съдба. Денят от седмицата, обаче, също. Нека видим какво отличава един от друг хората, родени в различните дни.

Понеделник

В този ден от седмицата се раждат специални хора. Те винаги знаят какво искат от живота. Много обичат театър, кино, музика. Привлечени от творческия си път и с основание! Колкото повече се развиват в тази посока, толкова повече късмет има в живота им.

Често имат пророчески сънища. Също така хората, родени в понеделник, са благословени с отлична интуиция. Тя е тази, която им помага да вземат правилните решения.

Вторник

Родените във вторник също имат късмет. Но не във всичко и не винаги. И всичко това, защото тези хора често разчитат на другите, не се учат от грешките си. Щастливият ден за вас е вторник. На този ден ви върви във всичко – да полагате успешно изпити, да купувате жилище, да подписвате важни документи.

Сряда

На този ден се раждат хора, които често имат късмет през летния сезон. Всичко, което ви е трудно през зимата и през всеки студен ден от годината, е лесно през топлите дни. Чувствате го интуитивно, затова винаги планирате сватби и важни пътувания за лятото.

Ако искате късметът да ви хване за ръка, започнете бизнес през лятото. Отслабването също е по-добро от юни до август.

Четвъртък

Вие сте чувствителен човек, който се разстройва от малки неща. Бъдете внимателни, четете повече, занимавайте се с йога, медитация. За да имате повече успехи в живота си, отделете време не на материални ценности, а на духовни.

Често имате късмет, когато мислите за другите, а не за себе си. Бумерангът на добротата определено се връща при хора като вас.

Петък

На този ден се раждат хора, които трябва да изградят кариера и личен живот в друга държава. Ако сте били привлечени от изучаването на други езици, всичко е ясно. Ако не, не забравяйте да вземете, за да научите английски, немски или испански и тогава късметът ще се вмъкне във вашия портфейл. Хората, родени в петък често печелят зелена карта или се женят за чужденци.

Събота

Имате късмет в хазарта, но не бива да посвещавате целия си живот на това. Научете се да печелите пари там, където имате нужда и от късмет, но не залагайте напълно на него. Търпението и упоритата работа са най-добрите ви приятели.

Бъдете внимателни към детайлите и знайте, че околната среда играе огромна роля за благополучието ви.

Неделя

Най-щастливите хора се раждат в неделя. Те обичат живота и животът ги обича. Късмет имат във всичко, както и са красиви и умни едновременно.

Те излизат от самолета навреме. Те се качват в правилния вагон. Те имат късмет в любовта. Те са късметлиите.

2510

Similar Posts