Любов и връзки

Възрастен мъж с млада жена – няма проблем. Възрастна жена с млад мъж – скандал: Дидка Минкова- Каломенска “в обувките” на Кари Брадшоу

Възрастен мъж с млада жена-Дидка Минкова- Каломенска “в обувките” на Кари Брадшоу

Различията в начина на мислене, при мъжете и жените е факт. Жените трудно си обясняваме някои действия на мъжете, а обратната хипотеза почти граничи с невъзможното. Това ме подсеща за култовата реплика на Чарли Шийн в „Двама мъже и половина“ –  „Само жена може да разбере друга жена, те и затова се мразят толкова“.

Но защо всички приемат за „нормално“, мъжете да са с по-млади жени, а когато видят жена с видимо по-млад мъж и коментарите започват- просто не било редно, не е нормално, тази за каква се мисли и т.н…. За бога, стига глупости. Привличането не можеш да го контролираш, а още по-малко страстта. А в младите мъже има много привличане и още повече страст.

Не случайно започнах с разликата в мисленето при мъжете и при жените. Как мъжете приемат по-възрастните жени? Как зрелите жени, гледат на връзките с млади мъже?

От наблюдение отстрани и няколко запитвания ми направи впечатление следното:

Някои жени, споделят – „Как може някоя да излиза с 20 годишен, та те са толкова разхвърляни, не знаят нищо за живота, за какво може да си говориш с тях?“. Тук си задавам въпроса, че за какво им е изобщо да разговарят? Не са ли с тях само за повишаване на либидото и свежия *eкc? И, да сладките дупета!

Но твърдението не е съвсем грешно. Младите наистина са малко разхвърляни. Представете си, че с младежа сте на клуб, пиете, целувате се и логично той ви отвежда в квартирата си. Правите те безумно страстен *eкc, свършвате и сте готови да заспите. В този момент се чувствате повече от разкошно и мислите, че няма как да стане по-добре, но става. Той се обръща и ви прегръща. Да, тези млади момчета!

Но приказката свършва щом отворите очи в квартирата на момчето и гледката от разпръснати дрехи, неизмити съдове, кутии от храна и пълния безпорядък ви връща на земята.

От друга страна, не е ли по-лесно с необременените млади 20 годишни момчета? Зрелите мъже са като судоку в режим „експертен“, сложни, трудни и никога не си сигурен в отговора им, в намеренията и сякаш са неразрешими.

Но защо се чувстваме привлечени от младите мъже, какви са причините?

Невъзможно ли е вече да срещнеш необвързан мъж на твоята възраст, който разбира се да е с всичкия си и да не изпада в истерия от думата „обвързване“? Сekcът ли е причината и начина, по които го правят – сякаш толкова се стараят да ти доставят удоволствие.

След мъж „судоку“, с неговото неразгадаемо и на моменти стресиращо поведение, просто започва да ти омръзва от вечни догадки! Да не знаеш как точно трябва да се чувстваш. Объркана? Тъжна? Гневна? Наистина е по-добре да обърнеш внимание на нещо далеч по-разтоварващо, което може да ти предложи по-млад мъж.

И какво виждат те в нас?

Дали това, че тяхното внимание ни доставя удоволствие, не ги възбужда, а да не забравяме и факта за опита в леглото на по-зрелите жени. Определено знаят много по въпроса, за разлика от младите момичета (като разбира се съм далеч от мисълта да слагам всички под общ знаменател). Други може би не са преживели още едиповия си комплекс и имат нужда от по-зряла жена, която да им напомня за майка им (малко извратено, но също факт).

Има и един друг тип млади момчета, на които им харесва зрелостта на жената, това, че тя напълно знае какво иска и как точно да го получи. Ценят интелекта и успехите, ценят самата нея като личност.

Те очакват вечерята да приключи с десерт, а не с лубрикант.

Но докато излизаме и спим с по-млади мъже, винаги ще сме по-възрастни. Ще има едни момент на наслада, но истината след това ще крещи, че сме прекалено стари за това.

Да, може мъжете на нашата възраст да са прекалено сложни, объркващи и затормозяващи, но друг път ни правят неистово щастливи.

Автор: Дидка Минкова- Каломенска

18293

Similar Posts